- 19 Aralık 2021
- 2.198
- 2.732
- 83
- 33
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #7.841
Kesinlikle alışkanlık haline getirmek lazımBen de duymustum sunnet oldugunu,Dedıgınız gıbı, o sekılde yapmaya calısırım hep dustan sonra. Bı de aslında oturarak dus almak lazım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle alışkanlık haline getirmek lazımBen de duymustum sunnet oldugunu,Dedıgınız gıbı, o sekılde yapmaya calısırım hep dustan sonra. Bı de aslında oturarak dus almak lazım.
İyi maşallah geçici demek ki böyle şeyler biraz da normal bence vücudumuz da bir can daha olduğunu unutuyoruz aslında o bize biz ona uymaya çalışıyoruz işte aynı beden deIyiyim çok şükürrr kuzumm sabah kalkarken çok dönerdi bugün gayet iyiyimm![]()
Ben avrupa yakasındayım ama bakayım o doktora da tesekkurlerBenim gittiğim doktoru ben beğendim ama bilemem tabi bazıları çok tepkisiz falan diye yorum yazmış. Adam baya deneyimli, Zeynep Kamil'de çalışmış uzun yıllar ve yaşı da var. Her şeyi anlatıyor, şimdi sıra sizde soracaklarınızı sorun dedi. Bağdat Caddesi'nde, Mehmet Uludoğan, 3700 Kredi kartı, 3400 peşin Bu kadar:)
Hee kuzzz öyle oluyo allah yardımcımız olsun içimizde bi can taşıyoruz kolay değillİyi maşallah geçici demek ki böyle şeyler biraz da normal bence vücudumuz da bir can daha olduğunu unutuyoruz aslında o bize biz ona uymaya çalışıyoruz işte aynı beden de![]()
GüünnnooooşşşşCok sukur canımm gu nay dıınn ozaman![]()
Fast food çok zararlı bee kuzuKızlar Türk kahvesi iciyor musunuz ben günde bir fincan iciyorum, bi fincanın pek zararı olmadıgını okudum ama size de sorayım dedim, gerci ben canım fast food cekince de ayda bir yiyodum ilk üc ayo yüzden banada cok bakmayın
Enerjın super gelıyorGüünnnooooşşşş
Sen nasılsınn
Tesekkür ederim kuzuşummEnerjın super gelıyorUltrason randevusuyla ugrasıyorum canım sabahtan beri doktorların ofislerini arıyorum fıyat alıyorum vs. Devlette de buldum bı doktorda buarada bagcılar hastanesınden 14 subata bakalım cepte dursun dedım ama 23+2 olmus olucak, geç mi olur
Ne demekTesekkür ederim kuzuşummTam zamanınaa oluyoo benimde 23 haftaya geliyoo27 şubata asıl ozaman gidilmelii aslında benim özel ayarladı kendi ogün gelsen daha iyi olur daha net belli olur dedi bide öndem gidiyorum önden gitsem 24haftalık oluyo
Yok canım ama bakarımmı dedi birsey dedi anlamadım orda bakalım haftaya gidicez kontroleNe demekAa ıyı ozaman sevındımm. senın kendı doktorun bakıyormu canım detaylı
guzel sonuçlarla gel canımGünaydın kızlarrrr bugün detaylı ultrason vardualarınızı beklerim
![]()
HUhuvvv hadi bakalımmGünaydın kızlarrrr bugün detaylı ultrason vardualarınızı beklerim
![]()
bende gunde 1 fıncan ıcıyorum bu hamılelıgımde doktor 1 fıncan turk kahvesı, 1-2 bardak acık caydan zarar gelmez demıstıKızlar Türk kahvesi iciyor musunuz ben günde bir fincan iciyorum, bi fincanın pek zararı olmadıgını okudum ama size de sorayım dedim, gerci ben canım fast food cekince de ayda bir yiyodum ilk üc ayo yüzden banada cok bakmayın
fındık nasıl keyıflerHUhuvvv hadi bakalımm
Canım benim göbüş öne çıktıkça vücudumuzun denge merkezi değişiyor bu da baş dönmesi yapıyor, bu yüzden normal, duşta olmuş olması tesadüftür belki ama hamilelerin çok sıcak suda yıkanması zararlı diye biliyorum vücut ısımızın çok artmaması gerekiyormuş. Hamam, sauna, termal havuz vs önerilmiyor. Bunlar da böyle bilgiler günaydınTansiyonuma baya baktım normaldi kuzumm hayirlisı simdi iyiyim sanki bakalimm
Çok güzel haberlerle geleceksin hissediyorumGünaydın kızlarrrr bugün detaylı ultrason vardualarınızı beklerim
![]()
Evett zararlı bile bile yaptımmCanım benim göbüş öne çıktıkça vücudumuzun denge merkezi değişiyor bu da baş dönmesi yapıyor, bu yüzden normal, duşta olmuş olması tesadüftür belki ama hamilelerin çok sıcak suda yıkanması zararlı diye biliyorum vücut ısımızın çok artmaması gerekiyormuş. Hamam, sauna, termal havuz vs önerilmiyor. Bunlar da böyle bilgiler günaydın![]()
Guzel kuzumm nasıl olsun aynıı sen nasilsinfındık nasıl keyıfler![]()
Valla ben kahve de içiyorum fast food da yiyorum kendimi hiç üzmüyorumKızlar Türk kahvesi iciyor musunuz ben günde bir fincan iciyorum, bi fincanın pek zararı olmadıgını okudum ama size de sorayım dedim, gerci ben canım fast food cekince de ayda bir yiyodum ilk üc ayo yüzden banada cok bakmayın