2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar

Ben kendimi yıkadığımda elime akıntı geliyor yeşil gibi ama ne yanma ne kaşıntı ne koku hiçbir şey yok sizce doktora gitmem gerekiyor mı.

Kızlar

Ben kendimi yıkadığımda elime akıntı geliyor yeşil gibi ama ne yanma ne kaşıntı ne koku hiçbir şey yok sizce doktora gitmem gerekiyor mı.
Kuzu eminmisin yeşil olduğuna enfeksiyon habercisi aslinda o koku falan yoksa iyi ama başlanguç gibi bi akıntı sanki

Aynenn özelemi gidiyorsun inşaallah hemen bulursun randevu
Evet cano özele gidiyorum.
Kuzu eminmisin yeşil olduğuna enfeksiyon habercisi aslinda o koku falan yoksa iyi ama başlanguç gibi bi akıntı sanki
yok ya hiç koku yok beni rahatsız eden birşey yok. Ben bekarken vajinal enfeksiyon yani mantar geçirdim biliyorum ama şimdi hamileyim ya bir sorayım dedim ya sorun olur mu diye

• Beğen
Reactions: Jou
Insaallah bulursun haftaya cuma gitcen bide
yok ya hiç koku yok beni rahatsız eden birşey yok. Ben bekarken vajinal enfeksiyon yani mantar geçirdim biliyorum ama şimdi hamileyim ya bir sorayım dedim ya sorun olur mu diye
Hee hamilelik çok baska bi durum oluyor kokusuzda olsa görünmek gerekirmiş daha hic geldimi yıkanırkenmi yaşandı

Kızlar Türk kahvesi iciyor musunuz ben günde bir fincan iciyorum, bi fincanın pek zararı olmadıgını okudum ama size de sorayım dedim, gerci ben canım fast food cekince de ayda bir yiyodum ilk üc ay 😄😄😄 o yüzden banada cok bakmayın
Eğer içmeden duramıyorsan tabiki içmen daha iyi diğer türlü boşa stres.mesela ben ☺️ çay kahve içmeden yaşayamam ama artık kahveleri kafeinsiz içiyorum Türk kahvesindede var kafeinsiz çeşitler

Insaallah bulursun haftaya cuma gitcen bide

Hee hamilelik çok baska bi durum oluyor kokusuzda olsa görünmek gerekirmiş daha hic geldimi yıkanırkenmi yaşandı
Anlaşmalıdır heralde gittiğim hastane İnşallah öyle umuyorum.
En kısa zamanda en iyisi ben bir kan testi mi artık idrar testi mi veriliyor gidip vereyim.

• Beğen
Biz aradık randevu almamız gerekirken aramamız lazımmış tabi benim özel öyleydi aradık gününu kendi ayarladı

Doktoruna demedenmi oluyormu öe
Anladım canooo
Sağlık ocağına felan giderim yada başka özel kliniğe kan veya idrar vericem ya birşey olmaz ondan heralde kendi doktorum uzakta çalışıyorum yakın yere giderim.

• Beğen

Benimde aynıydı. Bugün gittim. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Sende bir görün canim

Anladım canooo
Sağlık ocağına felan giderim yada başka özel kliniğe kan veya idrar vericem ya birşey olmaz ondan heralde kendi doktorum uzakta çalışıyorum yakın yere giderim.
Heee evett idrar testi verirsen öğrenmiş olursun

Aaa görmedim kızzz 😶 ben pakr yatak aldım en rahatı o istanbula gidince hep peşime aldım
Evet cok kullanıslı onlar ama buyuk baya sıgmayabılır
Chicco next2me almayı düşünüyorum boyut olarak da aşırı büyük değil beğeniyorum. Tecrübeli değilim tamamen beğeni 🙈 Ne alınıyor genelde marka model olarak.
Ben de o ıkısı arasındayım chıccoyla ahsap beşik, ama cıbınlıklı fılan daha hosuma gıdıyor premses yatagı😍

• Beğen
Back
X