2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar keten tohumunun hamilelikte düzenli tüketimi önerilmiyor. Doktorunuza danışın bu durumu, bazı araştırmalarda fetüs üzerinde olumsuz etkileri olduğu gözlemlenmiş

• Beğen
Reactions: Jou
21 olduk cok sukur canım, baya hareketlendık cok sukur yaa, dalgalanmalar oluyormu senın de karnında☺️
Evet oluyor ama daha çok vuruyor bazen aynı anda iki yerde hissediyorum galiba el ve ayaklar ikisi de bu hafta öyle hisetmeye başladım onu daha çok anlamadım ama belli daha çok hareketlenecek bu bıdıklar 🥰

Gebelik şekeri mi yapıyor jouu yoksa sende mi öyle bir problem var
Gebelik şekeri kan tahlilde belli oluyo bebegim 100.3 sinırındaydı ilk tahlilde
Genelde sekerim hiç yok şaka gibi
Şekerli şeyler tüketemiyorum tatlı hamurişi yiyorum ama ayda bir 2 haftada bir hani pogaça alıyo istediğim o muz özellikle baya etki ediyomuş oda bi isırık alıyorum kizima veriyorum

Bizim özel ve tamamlayıcı sağlık sigortamız ikisi de var. Gebelik teminatımız başlamadığı için şuan muayenelere para vererek giriyoruz ama mayıstan sonra teminatın süresi dolduğu için doğumda ödeme yapmayacağız. Bu zamana kadar istediği testler olması gereken kadardı, muayenelerinde güler yüzlü oluşu ve hep içimi rahatlatması falan çok memnunum doktordan. Siz memnun musunuz
Evet çok memnunum ben de tamamlayıcı yaptırmayı akıl etmemiştim hamile kalınca bir dank etti 🥹

Gebelik şekeri kan tahlilde belli oluyo bebegim 100.3 sinırındaydı ilk tahlilde
Genelde sekerim hiç yok şaka gibi
Şekerli şeyler tüketemiyorum tatlı hamurişi yiyorum ama ayda bir 2 haftada bir hani pogaça alıyo istediğim o muz özellikle baya etki ediyomuş oda bi isırık alıyorum kizima veriyorum
Allah Allah gebelikte şeker ve tansiyon cikabiliyormus gebelik bitince de geçiyormuş ama diğer gebeliğinde var mıydı böyle durumun demek ki vücut üretiyor gebeliğe bağlı olarak bazen yemekle ilgili bir durum olmayabiliyor

• Beğen
Reactions: Jou
Back
X