- 2 Kasım 2023
- 281
- 407
- 23
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #8.421
Kızlar keten tohumunun hamilelikte düzenli tüketimi önerilmiyor. Doktorunuza danışın bu durumu, bazı araştırmalarda fetüs üzerinde olumsuz etkileri olduğu gözlemlenmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimiii bende cok severim ama gebelik şekerik olduğu için yiyemiyorum ne guzelde kilo aldırıyo o kızımdada yiyemedim ama genede 4 kiloyla doğurdumben çok severim ama kabız yapıyor![]()
Olgunlasmis muz ye canim tam olgunlasmamislar kabiz yapiyorben çok severim ama kabız yapıyor![]()
oy maşallahhh :)Dimiii bende cok severim ama gebelik şekerik olduğu için yiyemiyorum ne guzelde kilo aldırıyo o kızımdada yiyemedim ama genede 4 kiloyla doğurdum
tamam canım teşekkür ederim :)sen nasılsın var mı hala şişkinlikOlgunlasmis muz ye canim tam olgunlasmamislar kabiz yapiyor
Yok yok gecti simdi normaltamam canım teşekkür ederim :)sen nasılsın var mı hala şişkinlik
Evet oluyor ama daha çok vuruyor bazen aynı anda iki yerde hissediyorum galiba el ve ayaklar ikisi de bu hafta öyle hisetmeye başladım onu daha çok anlamadım ama belli daha çok hareketlenecek bu bıdıklar21 olduk cok sukur canım, baya hareketlendık cok sukur yaa, dalgalanmalar oluyormu senın de karnında![]()
Bende Kızılayi seviyorum daha hafif geliyor normalde hiç icemezdim asitli şeyleri ağzıma sürmem ama alıştım gibi içiyorum mecburBeypazarı candırayva da yıyın kızlar hadisi şerif var bebiş guzel olur inşAllah
Muz aldırıyor kuzu da maden suyu meganezyum için muzu her yerdde söylüyorlar ama kilo için kabak çekirdeği bidee bebege kilo aldırıyorCanım ya internette kilo aldırmaz diyo bunu sanadr mu dedi![]()
Yokyok muzu demedim maden suyuyu dedimMuz aldırıyor kuzu da maden suyu meganezyum için muzu her yerdde söylüyorlar ama kilo için kabak çekirdeği bidee bebege kilo aldırıyor![]()
Hahaha yok maden suyu araya karıştı o bizim için destekYokyok muzu demedim maden suyuyu dedimaynen kabak cekirdeğide aynı şekilde
Gebelik şekeri mi yapıyor jouu yoksa sende mi öyle bir problem varDimiii bende cok severim ama gebelik şekerik olduğu için yiyemiyorum ne guzelde kilo aldırıyo o kızımdada yiyemedim ama genede 4 kiloyla doğurdum
Gebelik şekeri kan tahlilde belli oluyo bebegim 100.3 sinırındaydı ilk tahlildeGebelik şekeri mi yapıyor jouu yoksa sende mi öyle bir problem var
Hahahaha güzel fikirrHahaha yok maden suyu araya karıştı o bizim için destek![]()
Evet çok memnunum ben de tamamlayıcı yaptırmayı akıl etmemiştim hamile kalınca bir dank ettiBizim özel ve tamamlayıcı sağlık sigortamız ikisi de var. Gebelik teminatımız başlamadığı için şuan muayenelere para vererek giriyoruz ama mayıstan sonra teminatın süresi dolduğu için doğumda ödeme yapmayacağız. Bu zamana kadar istediği testler olması gereken kadardı, muayenelerinde güler yüzlü oluşu ve hep içimi rahatlatması falan çok memnunum doktordan. Siz memnun musunuz
Ay olsun canınızı sıkmayın, demek böyle olması gerekiyormuşEvet çok memnunum ben de tamamlayıcı yaptırmayı akıl etmemiştim hamile kalınca bir dank etti![]()
Allah Allah gebelikte şeker ve tansiyon cikabiliyormus gebelik bitince de geçiyormuş ama diğer gebeliğinde var mıydı böyle durumun demek ki vücut üretiyor gebeliğe bağlı olarak bazen yemekle ilgili bir durum olmayabiliyorGebelik şekeri kan tahlilde belli oluyo bebegim 100.3 sinırındaydı ilk tahlilde
Genelde sekerim hiç yok şaka gibi
Şekerli şeyler tüketemiyorum tatlı hamurişi yiyorum ama ayda bir 2 haftada bir hani pogaça alıyo istediğim o muz özellikle baya etki ediyomuş oda bi isırık alıyorum kizima veriyorum
Anaaam kız yoksa benim iştahım ondan mı açık oda kilo yapıyor işte yiyince yine dolaylı yoldan kilo aldırıyorHahahaha güzel fikirrben içtim ama istahimı acayip açtı
ay bende maden suyu içerken okudum mesajlarınızı :) bende homidi gırtlak yiyorum geçmiş olsun :)Anaaam kız yoksa benim iştahım ondan mı açık oda kilo yapıyor işte yiyince yine dolaylı yoldan kilo aldırıyor![]()