2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bende yılbaşı zamından önce anlaştım hastaneler neymiş öyle ya 2 yıl önce doğurmuştum 4-5 bin tl ye şimdi hepsi olmuş 20-30 şoklardayım. Neyse dedm ilk doğumum istediğim gibi olmamıştı bunda şartları zorladık biraz istediğim gibi olsun dedim 33 bini gözden çıkarttım 😂 şimdi kaç oldu bilmiyorum ama erkenden hepsini verdim istanbulda başka öyle hastane yoktu parayı önden alan
Şu an 55 bin istiyor doğum paketi,49 bin de sadece doğum için istiyor.ve 5-6 hastaneye sordum hepsi aynı fiyatı verdi anlaşmış gibi

Aynen cano mama araç gereçlerde ındırım var bugun sende kızın ıcın bısey lazımsa bak ıstersen
kizımd ahersey varrr 😀😀😀 yokyok yaniii ablasınınkileri giycek bazı şeyleri oğlan ama bak kıskandım oğluma alayim yarın gitcektim zate. Ebebege

Antikolik biberonlar iyiymiş gaz yapmıyormuş falan yavaş akış meme gibi olduğu için de meme reddi olmuyormuş bunları okudum az önce

Ek gıdayı ben de düsündüm canım indirimdeyken ama veresim gelmedi para ona simdi, onları alırız daha dedim ben de philips emzik ve chicconum bi tane biberonunu alıcam cok biberon almıcsm belki istemez falan diye, yarın kanzın hava makinesini alıcam, bi de korbellin çöp kovasını, bi de sevibebenin reflü yatagını geri kalanları artık tamamlarım yavas yavas ek gıdaya bulasmayayım simdi dedim daha önceliklerim var 😄
Pazar günü e bebekten babynest (babyjem marka) ve gümüş göğüs ucu kapaklarından almayı düşünüyorum kızlar, bu %29 indirimle. Kısmetse (tükenmezse 😂) bebek arabasını da alıcaz inşallah 🥲 o da 8 şubatta pierre cardin voyager travel

Geçende kayınvalide cocugun ikinci ismini degistirin dedi, bikac defa daha dedi ben de artık dayanamadım biz aylardır bu sekilde planladık, bakkaldan bi sey degistirmiyoruz dedim ve konuyu kapattım, bu böyle olmayacak kızlar fırsat versem her seye müdahele edecek, böyle degildi bu kadın 😄 ve ne ögrendim biliyo musunuz kendi eşimin doğumuna kayınvalidesi de dahil kimseye haber etmeden gitmisler, sonrasında evde kimseyi istenemisler, kp agzından kacırdı, ben bunu duydum ya bundan sonra hicte karıstırmam, ne ekersen onu bicersin sonucta dimi 😄
Hahahaha yaa kaynanandan ders almak istiyorum 😂😂😂 ama en fena kozu eline almışsın, kayınpederin sizden sonra bi zılgıt yemiştir 😂😂😂

Pazar günü e bebekten babynest (babyjem marka) ve gümüş göğüs ucu kapaklarından almayı düşünüyorum kızlar, bu %29 indirimle. Kısmetse (tükenmezse 😂) bebek arabasını da alıcaz inşallah 🥲 o da 8 şubatta pierre cardin voyager travel
Ben de tükenir diye korkuyorum canım ama suana kadar almak istediklerimi yakaladım darısı hepimize 😄

Hahahaha yaa kaynanandan ders almak istiyorum 😂😂😂 ama en fena kozu eline almışsın, kayınpederin sizden sonra bi zılgıt yemiştir 😂😂😂
Evet yanımda göz belertti adamda noldu dedi jdjdjdjdjdjsjjsjss 😄😄😄 eşimde çok şaşırdı yaptıklarına, ben de eve gelince daha bana kimse karışamaz dedim 😄

Evet yanımda göz belertti adamda noldu dedi jdjdjdjdjdjsjjsjss 😄😄😄 eşimde çok şaşırdı yaptıklarına, ben de eve gelince daha bana kimse karışamaz dedim 😄
Ahahahahah yaaa bir de öyle mi yaptı 😂😂😂😂😂 belli etmeseymişş bari 😂 zaten alttan alttan mesajı veriyordun şimdi açıkça da söylesen hiçbir şey olmaz 😬

Kızlar bu arada dün hamile yastığım geldi, şu aşağıdaki arkadaş. Denediğim andan itibaren aşık oldum, yattıktan sonra anında daldım ve 4 saat aralıksız kıpırdamadan uyumuşum şok oldum 😳 tavsiye tavsiye tavsiyeeee hala almadıysanız mutlaka alın, minicik bir yastığı da var ister bele destek ister göbeğe destek. O kadar güzel kavrıyor ki daha bunsuz yatamam heralde 😬😬
Canımm mesirmacunu mesirmacunu 🤍
Yatakta da yer kaplamıyor kızzz Jou Jou 😂😂

Eklentiler

• IMG_7153.webp
    IMG_7153.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 40
Aynen adam da noldu diyince orda koptum ztn vay sizi dedimm neyse bunu duydugum iyi oldu dedim 😝😄😄😄
Ahahahahaaha o da çok iyi yaaa çaktırmaz diye düşünmüş ama daha da beter ortaya çıkmış her şey 😂😂 bakalım bundan sonra bir şeye karışmaya kalkacak mı 😬 belki sadece dilindedir yaa kimi öyle yapar bir işe yarıyormuş gibi gözükmek için üstüne düşmeyen şeylerde fikir belirtir ama dinlenmemeye de kızmaz belki öyledir seninki de 😬

Ahahahahaaha o da çok iyi yaaa çaktırmaz diye düşünmüş ama daha da beter ortaya çıkmış her şey 😂😂 bakalım bundan sonra bir şeye karışmaya kalkacak mı 😬 belki sadece dilindedir yaa kimi öyle yapar bir işe yarıyormuş gibi gözükmek için üstüne düşmeyen şeylerde fikir belirtir ama dinlenmemeye de kızmaz belki öyledir seninki de 😬
Ya allahtan tutturmuyor ille de yapın diye ama mutlaka fikir belirtir ben de ister istemez kızıyorum kendisi hicbir seye izin vermemisken benim her seyime dahil olmak istemesine, yoksa abartacak bi sey yok ama konu kendi cocugum olunca daha bi savunmacı ve korumacı oluyorum bununda etkisi olabilir bi de ismi degistirin demesi beni kırdı ondan fazla bilendim

Kızlar bu arada dün hamile yastığım geldi, şu aşağıdaki arkadaş. Denediğim andan itibaren aşık oldum, yattıktan sonra anında daldım ve 4 saat aralıksız kıpırdamadan uyumuşum şok oldum 😳 tavsiye tavsiye tavsiyeeee hala almadıysanız mutlaka alın, minicik bir yastığı da var ister bele destek ister göbeğe destek. O kadar güzel kavrıyor ki daha bunsuz yatamam heralde 😬😬
Canımm mesirmacunu mesirmacunu 🤍
Yatakta da yer kaplamıyor kızzz Jou Jou 😂😂
Ben uzunlardan sandım evet bu kaplamazzz vallaha benimde belim ağrıyo surda 4 ay kalmış nebilim alsam duracak 😀😀yıllar sonra kalacak gibi geliyo bana 🤣

Ya allahtan tutturmuyor ille de yapın diye ama mutlaka fikir belirtir ben de ister istemez kızıyorum kendisi hicbir seye izin vermemisken benim her seyime dahil olmak istemesine, yoksa abartacak bi sey yok ama konu kendi cocugum olunca daha bi savunmacı ve korumacı oluyorum bununda etkisi olabilir bi de ismi degistirin demesi beni kırdı ondan fazla bilendim
Bence de isim konusu ekstra hassas. Hatta belki son nokta. Boşver gerçekten, dediğin gibi senin çocuğun o da herkes gibi bunun farkında. Benim çocuğum dedin mi bitti. Karışacak gibi olduğunu anladığın anda konuyu değiştirsen ya da bahaneyle ortamı terketsen belki rahatsız olduğunu anlar, bilemedimm

Ben uzunlardan sandım evet bu kaplamazzz vallaha benimde belim ağrıyo surda 4 ay kalmış nebilim alsam duracak 😀😀yıllar sonra kalacak gibi geliyo bana 🤣
Kızzz cırt cırtı var ikisini ayırabiliyorsun, sonrasında bile kullanılır eminim bel desteği olarak. 4 ay az mı ayol 🥲 sadece koltukta otururken pek bir faydası yok, yan yatarken çok iyi. Bakalım birkaç gece daha kullanayım, son görüşümü yazarım 😬

• Komik
Reactions: Jou
Back
X