2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Valla emzikte en iyisi olabilir ama biberonda yorumlarını beğenmedim ben başka marka arayışındayımm 🙄
Benim 16 aylık kızım var şuan. Doğduğundan beri kaç kez biberon değiştirdim hep gazlıydı. Doktor gaz yapmayan biberonlardan al dedi. Tomme tippee nin gaz giderici biberonu var anne memesi ucu gibi ondan aldım çok şükür geçti. Resmini ekliyim belki bakmak istersiniz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29 KB · Görüntüleme: 61
Benim 16 aylık kızım var şuan. Doğduğundan beri kaç kez biberon değiştirdim hep gazlıydı. Doktor gaz yapmayan biberonlardan al dedi. Tomme tippee nin gaz giderici biberonu var anne memesi ucu gibi ondan aldım çok şükür geçti. Resmini ekliyim belki bakmak istersiniz
Ayyy harikasın yaaa 🙏🏻 bunlarda da ay ay değişiklik oluyor muu, emzikte vardı

Son kullanma tarihleri yok mu kizlar sonuçta beebek doğduktan sonraki 6 aya kadar da bişey verilmiyor ya
Vardır son kullanma tarihleri 1 seneyi buluyo diye biliyorumm yanlış hatırlamıyorsam bi marka vardı herkes onu alıyo bitürlü gelniyo aklima

Heeehhh OG idi 2025 kadar zamanı oluyo sordum ben şimdi alırsan tabi doğru olmazz zaten 6 aylıkken yılbaşına oluyolar

Son düzenleme:
Aaa maşaallahh kızzz enziriyormusun pekii benimde kızım şuan 21 aylık 🥲

Kızzz cırt cırtı var ikisini ayırabiliyorsun, sonrasında bile kullanılır eminim bel desteği olarak. 4 ay az mı ayol 🥲 sadece koltukta otururken pek bir faydası yok, yan yatarken çok iyi. Bakalım birkaç gece daha kullanayım, son görüşümü yazarım 😬
Eevt cırt cırtı var başka şeyede kullanılır doğru

Bende yılbaşı zamından önce anlaştım hastaneler neymiş öyle ya 2 yıl önce doğurmuştum 4-5 bin tl ye şimdi hepsi olmuş 20-30 şoklardayım. Neyse dedm ilk doğumum istediğim gibi olmamıştı bunda şartları zorladık biraz istediğim gibi olsun dedim 33 bini gözden çıkarttım 😂 şimdi kaç oldu bilmiyorum ama erkenden hepsini verdim istanbulda başka öyle hastane yoktu parayı önden alan
Hangi hastaneye gidiyorsun canım

Ben de baktım babjorn ama otomatık olanlardaha mantıklı geldı bakalım. kanguru alırsam ben de nuna alıcam
Canım ben baya araştırmıştım almadan önce. Eşim otomatik olan istiyordu ama kullanma süresi yarım saati geçmelimeliymiş, bir de taşınamıyor oluşundan dolayı almaktan vazgeçtim, babybjörn aldık. Gaz vs problemlerine de çok iyi geliyormuş bi de çok hafif istediğin yere taşınabiliyor. Youtube da videolar vardı bakabilirsin

Kızlar imkanınız varsa bunu kesinlikle alınn ben kızıma aldım çok memnunummm ve çok iyi oldu bezleri nere atacam başka çöpe olmaz ayrı kova etsem kokacak balkonda olsa hava güneş sinekler gelir tepemize iyiki aldığım bitanelerden bitanesidir bu

Biraz ucuk tabii ben 300ze almıştım 2022de
Screenshot_20240203-123350_ebebek.jpg

Kızlar imkanınız varsa bunu kesinlikle alınn ben kızıma aldım çok memnunummm ve çok iyi oldu bezleri nere atacam başka çöpe olmaz ayrı kova etsem kokacak balkonda olsa hava güneş sinekler gelir tepemize iyiki aldığım bitanelerden bitanesidir bu

Eki Görüntüle 3381113
Ayy Jou evet ilk aldığım şeylerdendi 😍😍600 civarına almıştım. Çöplerin saati var. İki balkonum da cam balkon. Benim için şarttı

• Muhteşem
Reactions: Jou
Kızlar geçen hafta cuma günü doktora gittim 1 saat detaylı ultrason ile bakıldı çok şükür herşey yolunda ama placentanın rahim yolunda olduğu söylendi oan bilmediğim için çok soru soramadım. Sadece dedikleri yukarı çıkmazsa sezeryen olacaksın ve kanamaların başlayabilir. Başlarsa hemen bizi ara. 21+4 deyim şuan. Asprin kullanıyo olmamda ürküttü beni. Böyle birsey duyan oldumu . Araştırdım kanamaları çok olup hastanede yatanlar oluyomuş. Dua edin diğer randevuma çıkmış olsun
Benim detaylıda bir şey demediler, geçen sabah tuvalette bir baktım kanamam var, panikle doktora gittim, hastaneye yatırdılar, 1 gece kaldık, tekrar kanama olmadı. Dr muayene etti, alttan ve karından, plasenta aşağıda dedi. Şimdi evde dinleniyorum, ağır kaldırma, uzub yolculuk yapma, ev işi yapma dedi. İşim biraz uzak olduğu için gerekirse heyet raporu verelim işe gitme dedi, şimdilik evden çalışıyorum, önümüzdeki günlerde bakacağız duruma. Biraz daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor maalesef. Her ağrı ya da kasılmada panik olup kanama var mı diye bakıyorum, yorucu bir süreç olacak bizim için. Çok geçmiş olsun, umarım bir süre sonra yukarı çıkarlar 🙏🙏🙏

Bende yılbaşı zamından önce anlaştım hastaneler neymiş öyle ya 2 yıl önce doğurmuştum 4-5 bin tl ye şimdi hepsi olmuş 20-30 şoklardayım. Neyse dedm ilk doğumum istediğim gibi olmamıştı bunda şartları zorladık biraz istediğim gibi olsun dedim 33 bini gözden çıkarttım 😂 şimdi kaç oldu bilmiyorum ama erkenden hepsini verdim istanbulda başka öyle hastane yoktu parayı önden alan
Biz önden anlaşalım diye hastaneye gittik görüştük 20 gün kalaya kadar fiyat sabitlemiyoruz dediler, sürekli zam geldiği için artık erken anlaşma yapmıyorlarmış, siz hangi hastaneyle anlaştınız?

• Beğen
Ayyy harikasın yaaa 🙏🏻 bunlarda da ay ay değişiklik oluyor muu, emzikte vardı
Uçları değişiyor sadece. İlk içinden 0-3 aylık uç çıkıyor diye biliyorm sonra ucunu büyütüyorsun hızlı akış vs. O içindeki aparat sayesnde işte gazı biberona geri yolluyor. Avent almıştım ama avent çok hızlı aktı hep genzine kaçmıştı. Bide dr brown ın var gaz giderici onada bakabilrsin

Aaa maşaallahh kızzz enziriyormusun pekii benimde kızım şuan 21 aylık 🥲
Yok malesef 7 aylıkken bıraktı. Emzirmeyi çok istemiştim. Bu sefer her türlü ekipman alcam göğüs pompası vs en iyisini almayı istiyorum emzirmek adına 😂

• Komik
Biz önden anlaşalım diye hastaneye gittik görüştük 20 gün kalaya kadar fiyat sabitlemiyoruz dediler, sürekli zam geldiği için artık erken anlaşma yapmıyorlarmış, siz hangi hastaneyle anlaştınız?
Üsküdardaki academicle anlaştım onlar her taksitte yapıyorlar erkenden de anlaşıyorlar. Biz doğurana kadar haziranda da zam gelir büyük ihtimal

Yok malesef 7 aylıkken bıraktı. Emzirmeyi çok istemiştim. Bu sefer her türlü ekipman alcam göğüs pompası vs en iyisini almayı istiyorum emzirmek adına 😂
Ayyy ne güzell bıraktı bide hamilesin senin için rahat bi dönem oldu

Ayyy ne güzell bıraktı bide hamilesin senin için rahat bi dönem oldu
Bi açıdan iyi oldu bi açıdan kötü hep hasta oluyor ufacık rüzgardan nem kapıyor. Geceleride eşim mama yapıyor kalkıyor o açıdanda iyi oldu. Ama mam fiyatlarıda aldı başını gidiyor 😂 iyimi kötümü bilemedk

Biberon olarak philips mi en iyisi acaba ilk bebe benim cahilim
Bir çok seçenek var aslında, örneğin kolik bebekler için biraz daha gaz önleyici mekanizması olanlar. Ama en başta çok tefferuatlı birşey almaya gerek yok, memnuniyet oranı yüksek olanlardan Philips 🤗 Lansinoh, chicco da var denildiği gibi

Son düzenleme:

Academic hospitala sordunmu canım
Ankarada yok o hastane bildiğim kadarıyla canım

Eki Görüntüle 3381113
E-bebeğin outlet mağazasında 320 lira.ben de alacağım gidince.

• Muhteşem
Back
X