• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

  • kız

    OY: 109 49,3%
  • erkek

    OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

    OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

    OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

    OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    221
Ramazanda tutmaya başlıcam ben. Sırf oruç tutmak için önden izin aldım
Bu davranışınız güzel birşey ama doktorunuza sormadan böyle birşey yapmanızı önermem. Çünkü burda 1-2 saatlik açlık değil 15-16 saat aç kalıcaksınız ve bebeklerimizin artık gelişmesi hızlanmaya başlıyor.
 
Bu davranışınız güzel birşey ama doktorunuza sormadan böyle birşey yapmanızı önermem. Çünkü burda 1-2 saatlik açlık değil 15-16 saat aç kalıcaksınız ve bebeklerimizin artık gelişmesi hızlanmaya başlıyor.
Tutanlar varmış ve şöyle bir şey keşfettim kendimde. Doyurucu bir şekilde yediğim zaman saatlerce hiçbir şey yiyemiyorum zatenn. Tokluk uzun süre devam ediyor. Tabiki kendimi kötü hissedersem tutmayacağım
 
Daha önce bahsetmiştim ıslaklık ile acile gidip bebeğimin suyunun çok azaldığını öğrenmiştim. Perşembeden beri hastanede yatıyorum. Emr protokolü uyguladılar serumlar antibiyotikler hala devam. Suyum artsın diye havuç suyu içiyorum 3 litre de su. Çevrede başka duyan var mı bu şekilde bir süreç ? 23+5 oldu kızım her gün kalp atışlarını dinliyoruz bir sıkıntı görünmüyor ama korkuyorum elbette.
Selam aleyküm canım nasıl oldun iyisindir inşallah aklıma takıldı rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bebeğini ve bebeklerimizi sağ saglim kucağımiza almayı nasip etsin
 
Bendede var o canım sanırım artık büyüdükleri için oluyor. Bazen nefes bile alamıyorum ya masa başı çalışıyorum ben oturdukça baskı yapıyor resmen evde dışarda her yerde hamile kıyafeti giyiyorum bol bol yoksa boğuluyorum.
Vallqh canım az bir idrarım olsa o bile qgri yapiyor artık tedirgin oluyorum ama yapicak bir şey yok
 
Vallqh canım az bir idrarım olsa o bile qgri yapiyor artık tedirgin oluyorum ama yapicak bir şey yok
Heh evet bak az önce abdest almak için wcye girdim çıktım namazı kıldım ettim eşimle dışarı çıkıcaktım 10 dk sonra bir daha geldi gittim az birşey yaptım çıktım ama sanki böyle hiç gitmemiş gibiydim.
 
Back
X