• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Galiba ya, göğüs bölgesi diye nemlendirmek için kafama göre bişey sürmeyeyim diyorum ama deri esnediği için iyice hassaslaşmış galiba. Sizin bu bölgeye özel sürdüğünüz yağ falan var mı?
hindistan cevizi yağı sürüyorum canım ama uçlara kahverengi kısma sürmüyorum

İnşallah canım ya vallahi bir hafta sonra tekrar gideceğim bu sefer 100 miligramlık şeker yüklemesi yapacak inşallah onu sonucu yüksek çıkmaz daha normal bir şekilde atlatırım gerçekten bunun stresine girdim bu sefer de
Sen pilav ekmek ve makarnayı azalt birde akşamları meyve yeme bakalım kuzum farkedecektir mutlaka

• Beğen
Reactions: Jou
kızlar yaa benim normalde adet günlerim bu günler, böyle regl olacakmış gibi ağrım var , sizlerinde günlerinizde böyle ağrılar oluyor mu hala?
Yaseminn benim de sat 29.08 o yüzden mi yoksa 26. haftaya girdiğim için mi bilmiyorum 3 gündür yan boşluklarımda inanılmaz sancı var. Kan idrar ultrasonda bişi çıkmadı. Hani adetken belin ayrılır ya aynen öyle bi ağrı. Belime, yanlarıma sıcak kiraz çekirdeği torbası koyuyorum yoksa geçmiyor. 3 gündür zırıl zırıl ağlıyorum 😩

Yaseminn benim de sat 29.08 o yüzden mi yoksa 26. haftaya girdiğim için mi bilmiyorum 3 gündür yan boşluklarımda inanılmaz sancı var. Kan idrar ultrasonda bişi çıkmadı. Hani adetken belin ayrılır ya aynen öyle bi ağrı. Belime, yanlarıma sıcak kiraz çekirdeği torbası koyuyorum yoksa geçmiyor. 3 gündür zırıl zırıl ağlıyorum 😩
Canım sıcak uygulamalar yapmamalısınız erken doğuma sebebiyet verirsin Allah korusun banyo yaparken bile sıcak suyla yapmayın diyorlar

Back
X