• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Enfeksiyon gördüyse 24 saatlik idrar anlamsız zaten hem eser miktar görülmüş protein. O gün yediğiniz şeyden bile olabilir o dediğiniz. Yine de doktorunuza güvenmiyorsanız başka bir doktora gidebilirsiniz
Doktoruma guveniyorum zaten iki doktor ile gidiyorum ikiside aynı seyi eedi ama pimpirikli yapım var sanırım

Kızlar günaydın herkese. Yazdıklarınızı her gün takip ediyorum çok katılamasam da :) Benim en istemediğim şeylerden biri çatlamaktı sabah akşam krem yağ sürüp günde 3 litre su içmeme rağmen karnımın alt taraflarından başladı. Bu gidişle baya olacak. Sizde durumlar nasıl?

Kızlar günaydın herkese. Yazdıklarınızı her gün takip ediyorum çok katılamasam da :) Benim en istemediğim şeylerden biri çatlamaktı sabah akşam krem yağ sürüp günde 3 litre su içmeme rağmen karnımın alt taraflarından başladı. Bu gidişle baya olacak. Sizde durumlar nasıl?
Maalesef bu çatlak konusu biraz genetik yatkınlığa bağlı, ne yapsan da bazen önüne geçilmiyor. Ben karnım büyümeye başladığından beri her gün hindistan cevizi yağı ile masaj yapıyorum, haftada bir Sinoz'un peelingi ile duştan önce yine karnıma masaj yapıyorum ve bol su içiyorum ben de. Henüz çatlama yok ama bundan sonra ne olur bilinmez, göbişler büyümeye devam... :anneadayı:

Günaydınn, ben bio oil artı incir çekirdeği yağı sürüyorum. 28+3 henüz göbekte yok ama göğüslerimde eskiden olanlar biraz uzadı sanki, oraya sürmüyordum :olamaz:

bende yavaştan çatlamaya başladım :) ona yapacak bir şey yok sanırım

Karnimin alti bir kasiniyo boyle tatli tatli🥲 memeler de ayni sekilde😭 her gun yagliyorum ben de ama sanirim olacagi varsa olacak😕

Karnimin alti bir kasiniyo boyle tatli tatli🥲 memeler de ayni sekilde😭 her gun yagliyorum ben de ama sanirim olacagi varsa olacak😕
Kuzum tırnagıyla kaşımada elinle ovala karnınız bide kupkuru olunca öylede başlıyo benimki olunca bebeyağı sürüyorum

Maalesef her vücudumuz aynı olmuyo kimisine işe yaramayabiliyorr benimde ilk kızımda aynı sen gibiydii ve maalesef hep çatladı heleki doğumdan sonra delirtti beni kaşıntı

simdiki gebemde hicbirşey bile sürmüyorumm ama ortada kaşıntı bile yok mesela vücudumuz yağdanda oluyo bu maaleseff 😌 kırmızı olmaya başladımı peki kaç haftalıksın

Günaydınn 🤗 ben yağı aklıma geldikçe sürüyorum hiç kuru bırakmıyorum şimdilik yok ama son haftalarda ben de bekliyorum 🫣 belki şimdiye kadar hızlı değişiklikler olmadı diye çatlamadım zaten cildin o kadar genişleyip çatlamaması esnememesi mucize gibi geliyor bana 😅

Peki linea nigranız çıktı mı?? Karnın ortasında uzunlamasına siyah çizgi ay bende çıktı biraz çok hoşuma gidiyor 🥹😅

• Komik
Reactions: Jou
Maalesef her vücudumuz aynı olmuyo kimisine işe yaramayabiliyorr benimde ilk kızımda aynı sen gibiydii ve maalesef hep çatladı heleki doğumdan sonra delirtti beni kaşıntı

simdiki gebemde hicbirşey bile sürmüyorumm ama ortada kaşıntı bile yok mesela vücudumuz yağdanda oluyo bu maaleseff 😌 kırmızı olmaya başladımı peki kaç haftalıksın
ayy baya böyle kırmızı mor renkli. 26. haftadayım asla kaşımıyorum sabah bio oil akşam lierac sürüyorum ama faydası yok.

• Beğen
Reactions: Jou
ayy baya böyle kırmızı mor renkli. 26. haftadayım asla kaşımıyorum sabah bio oil akşam lierac sürüyorum ama faydası yok.
Baya iyi seyleri sürüyorsun bide vücudun kabul etmiyo demekki benimkide öyleydi 😏 vücudun yağlıysa oda hemen yapıyo

Back
X