• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kizlar birkac gundur cok net bikini bolgemde agri var. Hani boyle hamlarsiniz da o kas harekete gectiginde acir ya🙄 anlatabildim mi bilmiyorum😭 sagdan sola soldan saga donerken ya da yattigim yerden kalkarken giriyor agri😣 bunun gibi bir sey yasayan var mi??
Normal canım benim de oluyo

bessste bessste
Besteee nasılsın canım ne yapıyorsun kızın nasıl. Bayadır görmüyorum seni burda merak ettim.
Eh işte gün sayıyorum ne yapayım Elif… 20 güne kadar eğer durumu kötüleşmezse böyle devam ederse taburcu olacak kızım inşallah… konuya bakıyorum arada güçlü olun son demler yaklaştı dayanın 🥰

Eh işte gün sayıyorum ne yapayım Elif… 20 güne kadar eğer durumu kötüleşmezse böyle devam ederse taburcu olacak kızım inşallah… konuya bakıyorum arada güçlü olun son demler yaklaştı dayanın 🥰
Allahın izniyle 20 günde güzel geçecek.🙏 Kızını görebiliyorsunuz dimi. Onu görmek bile seni rahatlatır.

Allahın izniyle 20 günde güzel geçecek.🙏 Kızını görebiliyorsunuz dimi. Onu görmek bile seni rahatlatır.
Sadece cuma günleri görüyorum arada doktoru hadi gel gör diyor bazen tabi ama 🥲 çok yol aldık 1700 gramdı cuma günü daha da iyi olacak inşallah

2023 haziran annesiyim bende zaman çabuk geçiyor benimki yaşına girecek sizde sağlıkla kolaylıkla kavuşun bebeklerinize inşallah 🙏🏼❤️
Bu konuyu ilk açtığım zamanlarda da böyle bir mesajlaşma yapmıştık onu hatırladım şu an🥲 çok tatlısınız çok teşekkür ederiz 🩷 yavrunuza uzun sağlıklı ömürler nasip olsun 🤗 🤗

Bu konuyu ilk açtığım zamanlarda da böyle bir mesajlaşma yapmıştık onu hatırladım şu an🥲 çok tatlısınız çok teşekkür ederiz 🩷 yavrunuza uzun sağlıklı ömürler nasip olsun 🤗 🤗
İnsan yaşarken günler geçmiyor gibi geliyor zorlukların içinde tempodan dolayı ama böyle görüncede duygulanıyor 🥲 az kalmıl hepinizin allah yardımcınız olsun ❤😇

Rica etsem bnimkinide soylermisin Dr kaç kilo dediğini bile hatırlamıyorum dün öle sanci çıkınca nst de korkudan unutmm şimdiye kadar doktor hiç boyunu söylemedi 🥰
Merhaba kusura bakma yeni yanıtlayabiliyorum :) Boyu 45cm kilosu da 2097 gr görünüyor. 32+5 çıkmış ölçümleri

Back
X