Canım zaten toplanan bebek değilde rahim oluyo top gibi aslında ve sertlik dışardan da anlaşılıyor elleyincede. Çıkıntı oluyo. Herkes bir değil canım yakında hissedersin endişelenme. Bı de daha çok sırt üstü uzaninca ve gece hissediyorum ben bebeğin hareketlerini. Karnımı ovaliyorum hemen kimildanmaya basliyo
Canım gözün aydın en başta sağlıklı olmasına çok sevindim bana da dua et korkuyorum ister istemez 22 sinde benim detaylı. oğluşun hayırlı olsun sana demiştm seninki erkek benim kız diye ama bakalım öncelikle sağlıklı olsun o önemli değil ilk bebişim zaten 22 sinde her şey netleşecek gönlümden kız geçiyor alıştım bu fikre ama hiç fark etmez
Canım gözün aydın en başta sağlıklı olmasına çok sevindim bana da dua et korkuyorum ister istemez 22 sinde benim detaylı. oğluşun hayırlı olsun sana demiştm seninki erkek benim kız diye ama bakalım öncelikle sağlıklı olsun o önemli değil ilk bebişim zaten 22 sinde her şey netleşecek gönlümden kız geçiyor alıştım bu fikre ama hiç fark etmez
Valla benim her şeyim olay düşük yaptım bu kanamalı derken geldik bu haftaya bir ara orta risk dediler her gün bir şey sonuç olarak iyi gidiyor galiba artık korkuyorum özellikle detaylı ultrason da ama her hafta gidiyorum devlet özel bir şey olsa çıkardı diye düşünüyorum özelde 15.haftada her şeye baktı devlet pazartesi normal dedi
Kız ben 21. Haftadayım yarın 22 ye giriyorum hala tık yok bende hissetmiyorum kafaya takma . Ama o işte mısır patlaması gibi hissettiğin şey bebekmiş haberin olsun bu arada
Aynen canım herkes öyle diyor o patlama hissi yarın kontrolüm var biliyorsunuz hala bir cinsiyet öğrenemediğim için sağlık ocağında doktor bak geziyor diyor ama ultrasona gelince sabit asla kıpırdamıyor çocuk izlenmeyi sevmiyor yaa bende o yüzden hareket hissetmemeyi takmıyorum ama yarın ona bütün kozlarımı oynayacağım
Aynen canım herkes öyle diyor o patlama hissi yarın kontrolüm var biliyorsunuz hala bir cinsiyet öğrenemediğim için sağlık ocağında doktor bak geziyor diyor ama ultrasona gelince sabit asla kıpırdamıyor çocuk izlenmeyi sevmiyor yaa bende o yüzden hareket hissetmemeyi takmıyorum ama yarın ona bütün kozlarımı oynayacağım