2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı şeyi düşünüyoruz kesinlikle

Kızlar tuvaletten sonra bir miktar su gelir gibi oldu, çok endişelendim ve gerildim, var mı böyle bişey yaşayan?
Tedirginsen dokora git bence aklında kalmasın yada önlemi alınsın bu arada geçenlerde yataktan kalkımca sabah benimde başıma geldi biraz suyum gelir gibi oldu ama su değilmiş çok şükür şeffaf ve kokusuzdu hemen doktoruma gittim ultrasonla baktık eksilen su yok bebek gayet iyiydi doktorum şey dedi akıntı miktarımı sordu fitil verdi daha sonra bu dönemlerde idrar kaçırma olur dedi farkedemeyebilirsin idrar olduğunu dedi çok normal dedi ama sen yinede doktora git canım bence ne olur ne olmaz hem aklın kalmasın

Ben eşim üzüldü sandımda çok üzüldüm arkadaşım yoksa bir can bile verenin kıymetini bilmem mi çok şükür her kesin imtihanı farklı önemli olan o imtihandaki tavır Rabbim çoçugu olmayanlara tez zamanda çocuk nasip etsin

Merhaba, 21 haftalık hamileyim. Bugün sabah tuvalete çıktığımda peçetemde 3,4 damla kanama gördüm. Sonra tekrarı gelmedi, herhangi bir ağrım da yok. Bu haftalarda böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Aynı şeyi şuan ben yaşıyorum canım ikiside erkek olunca gören yandın diyor
Bende belki benim oğullarım uysal olucak nerden biliyorsunuz diyorum
Yok erkek çocuğu daha agrasif olurmuş benim tam 14 yıl çocuğum olmadı ogullarimda tüp bebek sayısız düşük sayısız tedavi yaşadım ben şükür ediyorum %5 ihtimal ile tüp bebeğe başlamıştım ama insanlar çocuğun olmasa yüzüne yazikkk arkadan kısır der yok kimin ahını aldı bak çekiyor Allah sevdiği kuluna verirmiş sevmediği kuluna vermezmis daha neler duydu bu kulaklar yıllarca
Canım tam adamına sordun benim kafam okadar karışık ki alt üst yorumlarında üsteki alttakinin kafasına vuruyormus buyuyunce araba bagajına zor sigiyormus diyenler var yan yana da yenidoğan için uygun değil daha almadım karar bile veremedim sen alırsan eğer bana tavsiye ver ben çok kararsız biriyim hemen kafam karışıyor
Canım benim kız evlat doğunca önce babasına sonrada eşine cennet kapısını acarmis hayırlı ahlaklı yetsitirilise

Enfal suresi 28. Ayet mallarınız ve ogullariniz diye başlıyor

Erkek evlat dünya nimetidir Allah sana 3 tane nimet vermiş elhamdülillah
Seni çok iyi anlıyorum ikizlerime erkek denilince azıcık biri kız olaydı bende dedim ama olsun önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmari ben Allah'a evlatlarim için çok dua ediyorum sağlıklı hayırlı edepli ahlaklı evlat olsunlar diye hiç canını üzme insallah kız evlat gibi gelinlerimiz olur

Son düzenleme:
Canm ihmal etme mutlaka doktora git ilk gebeliğimde başımda geldi 20li haftalardaydım doktora gittik bir şey yok muhtemelen rahim ağzı yarasıdır dedi ve o dönem akıntım hem çoktı hemde mantar olmuştum ona bağladı doktorum inş öyle bir şeydir şeninde ama git mutlaka
Merhaba, 21 haftalık hamileyim. Bugün sabah tuvalete çıktığımda peçetemde 3,4 damla kanama gördüm. Sonra tekrarı gelmedi, herhangi bir ağrım da yok. Bu haftalarda böyle bir durum yaşayan oldu mu?
n

Aynı belirtiler tam olarak bende de vardı yediğim ekşi eriğin haddi hesabı yok bulanan mide kusma 9 kilo kaybettirirdi . Ergenlik gibi sivilcelendim . Karnım yayıldı gitti … uykulara doyamadım Ama erkek o belirtiler bence çokta doğru değil

Kızlar tuvaletten sonra bir miktar su gelir gibi oldu, çok endişelendim ve gerildim, var mı böyle bişey yaşayan?
Benimde gece tuvalete kalkınca oluyor genellikle, birkaç damla su gibi akıntı geliyor. yatmadan önce progestanı fitil olarak kullanıyorum o yüzden olabilir diye düşünüyordum. İlacın Beyaz parçaları da geliyor hatta.

Seninki fitilden olabilir ama ben fitil kullanmıyorum Doktorum izindeymis başka bi hastanenin aciline gideceğim birazdan, inşallah sorun yoktur

Canm bence ölçümler çok takılma Allah’ın izniyle sıkıntı olmaz birde diğer ölçümlerim nasıl onlar da gerideyse zaten minyon olduğu içindir bebek
merhaba yeni yazabildim kusura bakmayin. evet diger olcumleri de fl kadar olmasa da yuzde olarak dusuk (20-40). proporsiyonu bakinca anormal degil ama fl digerlerine gore baya geride.

Seninki fitilden olabilir ama ben fitil kullanmıyorum Doktorum izindeymis başka bi hastanenin aciline gideceğim birazdan, inşallah sorun yoktur
Canm bence de git ama ben sorun olduğunu düşünmüyorum bu aylardan bebek baskı yaptığı için idrar kaöırması olabilir onu da fark edememişsindir diye düşünüyorum ve öyle umuyorum
canm yaz biz de m ederiz seni

merhaba yeni yazabildim kusura bakmayin. evet diger olcumleri de fl kadar olmasa da yuzde olarak dusuk (20-40). proporsiyonu bakinca anormal degil ama fl digerlerine gore baya geride.
Anladım canm detaylı ultrason a girdin mi prnatoloji Dr daha net bir şeyler söyler muhtemelen minyon bir bebek gönlünü ferah tut

Bi gol de benden gelsin öyleyse
Kız belirtilerinin hepsini yaşadım Oğluşum oluyor

P Pcosveanneadayi canım senin cinsiyeti çok merak ediyorum, öğrenmeden odadan çıkma sakın hahaha inşallah iyi haberler alırsın bize de yaz lütfen.
Öğrendim canım öğrendim daha ultrason cihanızın tutar tutmaz doktor ben gördüm dedim direk Oğluşumuz oluyor

Hastaneye gidecektim bugün naptın gösterdi mi bebiş cinsiyetini kuzu

Öğrendim canım öğrendim daha ultrason cihanızın tutar tutmaz doktor ben gördüm dedim direk Oğluşumuz oluyor
Aaaaa inanmıyprum ben bile kızın olacağına inanmıştım. Sağlıklı, eli ayağı düzgün olsun da cinsiyet önemli değil. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Evinize bereket neşe huzur getirsin inşallah tebrik ederim

Valla benim oğlan güzel gol attı bize inşallah canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…