Amin kuzum inşallahDarısı başına inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum inşallahDarısı başına inşallah![]()
Gözün aydın canımKızlar bugün detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür her şeyi normal cıktı![]()
Rabbım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallahOğluşuma bi kaç bişey aldım kızlar gayet uygun ve pamuklu tüm ürünleri ben çok beğendim baktıkça gözlerim doluyor dogacakta bunun içine girecek![]()
Çok güzeller canımOğluşuma bi kaç bişey aldım kızlar gayet uygun ve pamuklu tüm ürünleri ben çok beğendim baktıkça gözlerim doluyor dogacakta bunun içine girecek![]()
Sağlıkla giysin güzel günlerde kuzumOğluşuma bi kaç bişey aldım kızlar gayet uygun ve pamuklu tüm ürünleri ben çok beğendim baktıkça gözlerim doluyor dogacakta bunun içine girecek![]()
Rakı iç 1 şişe iyi geliyormuş sdjnvjfdkgbljbhgl Senin bu Kp çok alem adam ya sadjkfklgşhüfff benim kp de sanırsın doktor hemen ilaç söyler hemen. Hamileyken midem bulanıyor diye metpamid iç diyor bana. Manyak mıdır nedir. Sürekli bir ilaç söyler. Zaten ikisi de hastalık hastası. İki rüzgara çıksalar hasta olduk olur. Hiç bitmiyor kısacası
![]()
Ya etliye sütlüye karışmıcam vallahi. Yaşadıklarım ders olsun![]()
Hangi Demir ilacı canım oBir de bu arada hem bu demir hapında hem de multivitaminde folik asit var. Fazla olmuyor mu ben mi büyütüyorum
Maltofer tablet canımBiz zaten kız annesiyiz. Kız anneleri halden anlıyor biraz da olsa
Hangi Demir ilacı canım o
Canım ben sormuştum doktora demir ilacındakinin miktarı çok az demiştiBir de bu arada hem bu demir hapında hem de multivitaminde folik asit var. Fazla olmuyor mu ben mi büyütüyorum
Rakı iç 1 şişe iyi geliyormuş sdjnvjfdkgbljbhgl Senin bu Kp çok alem adam ya sadjkfklgşh
Evet inşallah biz kız annesi olcaz. Bahtları güzel olsun kızlarımızınBiz zaten kız annesiyiz. Kız anneleri halden anlıyor biraz da olsa
Hangi Demir ilacı canım o
Bana ne verecek acaba . Demir ilacından ben de korkmaya başladımMaltofer tablet canım
Amin canım .Evet inşallah biz kız annesi olcaz. Bahtları güzel olsun kızlarımızın![]()
multivitaminde 400 mikrogram, demir hapında da 350 mikrogram ikisini toplayınca pek az değil. günlük 400 yetiyor diye biliyorum benCanım ben sormuştum doktora demir ilacındakinin miktarı çok az demişti
Bana ne verecek acaba . Demir ilacından ben de korkmaya başladımhiç kabız olmazdım. Gebelikte kabız gibiyim bi tuhaf oldum. 1 gün ishal oluyorum 2 gün kabız gibi. Doktorlar da ıkınmayın diyor.
![]()
ıkınmamak lazım ama kabızlık da beterBana ne verecek acaba . Demir ilacından ben de korkmaya başladımhiç kabız olmazdım. Gebelikte kabız gibiyim bi tuhaf oldum. 1 gün ishal oluyorum 2 gün kabız gibi. Doktorlar da ıkınmayın diyor.
![]()
Amin kuzumAmin canım .Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın , karşılaştırırsa da güçlü durmayı bilsinler
![]()
Ben o söylediğin tansiyonları kendimi bildim bileli görmüyorum bi kere 10 a düştü elim ayağım kesildi benim hep yüksek ama iyice çığrından çıkmış bugün anladığımız oydu. İnşallaj canım çok sağolAhh kuzum ya 14 9 a nasıl normal der, çok şaşırdım, ben her gittiğimde kontrolden önce ölçiyorlar 13 oldu mu bekletiyorlar, tekrar ölçtürüyorşar falan ilk zamanlar stresten yüksek çıkıyordu büyüğü, şimdi daha iyi evde de sürekli ölçüyorum 9 6,10 7 böyle çıkıyor genelde
Olsun bak heerşeyde bir hayır vardır, vesile olmuş bu doktorun daha ilgili ve iyi gelir sana ve bebeğine![]()
Canım bana da ilk geneligimde bebeğine gelişim geriliği var dediler suyu az dediler capaya gönderdiler 2 haftada bir detayliya girdim amniyosentez önerdiler 30. Haftalarımda bennistemedim her cikmamda ağlıyordum ama bebeğim zamanında geldi 2800 doğdu benim gibi minyon bir kız ama çok sağlıklı merak etme boşuna korkutuyolrlar çoğu zamanİnşallah sağol
hayır doktorum ikili de sorun çıkmadığı için fetal DNA’ya yönlendirmedi hiç başım çatlıyor ağlamaktan gerizekalı kadın odaya giren mutlu çıkmıyor görmeniz lazımdı herkeste birşey bulmuş birde hiç çekinmeden hafifletmeden direkt söylüyor olabilecekleri de aynı şekilde söyledi söyledi sonra korkulacak birşey yok üzülmeyin sadece takip ettirin diyor şaka gibi