- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
ben biraz garip hem modası geçmeyecek klasik, hem biraz modern kulağa hoş gelen isimlerden istiyorum ama yokkızım olsa idi Aylin çok istiyordum bilmem hoşuna gider mi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben biraz garip hem modası geçmeyecek klasik, hem biraz modern kulağa hoş gelen isimlerden istiyorum ama yokkızım olsa idi Aylin çok istiyordum bilmem hoşuna gider mi :)
Onlara ben de dikkat etmeye çalışıyorum. Mesela Kullandığım magnezyımda çinko ve selenyum da var . Multivitaminde de var aynıları. Doktor magnezyumu 2 kere iç günde demişti. . Bu fazlalığı fark edince bir kere çmeye başladım.şimdi baktım bahçecinin blogunda 2. ve 3. trimesterde 0.6 mg yani 600 mikrograma denk folik asit önerilmiş. benim derdim demir hapı hem kabızlık yapmasın hem yanında folik asit fazla olmasın çünkü multivitamin de kullanıyorum.
Çok güzel isimler, hiçbir şey bulamazsak Deniz kurtarıcı olurBen karar veremedimdeniz, belis, ilay isimleri favorim şu an
![]()
Bende kızın gibi şaşırdımAy evet benimde dışarıdan görünüyor vurunca. Dün akşam ufak kızıma da gösterdim. Aaaa diyor çok şaşırdı görünce![]()
Belis anlamı da çok güzelmiş canım . Aşkın ilk meyvesi demekmişAyy atcam kendimi kız yok isim bulamıyorum Duru ismini çok seviyorum mesela ama bu sene koyan cok napcam bilmiyorım
İpek , Nil, Gökçe , Nisa , Esil, Asya…. Daha aklıma gelirse fikir olsun sana yazayımÇok güzel isimler, hiçbir şey bulamazsak Deniz kurtarıcı olur![]()
Kız benim sülale kız kaynıyorİpek , Nil, Gökçe , Nisa , Esil, Asya…. Daha aklıma gelirse fikir olsun sana yazayım![]()
Patlat bi Larisa o zaman sende millet şok olsunKız benim sülale kız kaynıyorO yüzden isim konusunda yakın cevrenin koyduklarını koyamıyorum o da kötü
Canııım çok geçmiş olsun . Bende aynıydım. 2 gündür tahin pekmez yiyorum o kadar topladı ki beni . Tavsiye ederimKızlar soğuk soğuk terliyorum bir halsizlik var hasta olucam sanki napabilirim soğuk algınlığı için ya![]()
Canım bende imom kullanıyorum icinde folik asit var gyno ferroda da var fazla gelirmi acaba dedim gyno ferronun içinde folik asit olmayanı da var ona geçtim daha doktoruma söylemedim amaevet canım folik asit 400 mikrogram. benim hem multivitaminde var 400 mikrogram bir de demir hapımın içinde ekstra 350 mikrogram var. demirin hapının içinde folik asit de var bu şekilde
Bi yerini dayamıştır oraya. Benim de karnımda yerleri değişen sertlikler oluyorKızlaaaar benim tam yumurtalıklarımın olduğu yer aşırı aşırı aşırı sert ve hiç değişmiyor. Sanki bebeğin bir tarafı sürekli orada gibi . Sizinde böyle mi ya![]()
Kuzum ama ne zaman ellesem hep çok sert orası. Yani sertliğin yeri hiç değişmiyorBi yerini dayamıştır oraya. Benim de karnımda yerleri değişen sertlikler oluyor![]()
Ne zamandır öyle. Uyuyup kalmıştır belki o pozisyondaKuzum ama ne zaman ellesem hep çok sert orası. Yani sertliğin yeri hiç değişmiyoracaba keseyi mi hissediyorum ki :)))
Yok kıııız. 2-3 gündür öyleNe zamandır öyle. Uyuyup kalmıştır belki o pozisyonda![]()
İnşallah canım sende kolay gelmedin bu günlereSen sakin ol kuzum. Allah ın izniyle tedavi ve takiple haftasını yakalayacakbak benim en başta geç döllenme vs beni çok ağlattılar. Kürtaj bile dediler. 4-5 farklı doktora gittim. En sonunda bebeği görüp kalp atışı duyuldu. Ama ben o zamana kadar kendimi yedim çok ağladım yaşamadım resmen. Yani doktorlar çok rahat konuşuyor onlar rahat. Sen sakin ol. Haftasını yakalayacak kuzun
![]()
Güzel musmutlu haberlerle gel kuzum inşallah . Ben doktoruma haftasıyla uyumlu mu diye sorduğum zaman çok önde de olabilir geride de olabilir şu haftasıyla takip etme durumunu bi daha konuşmayalım demişti banaİnşallah canım sende kolay gelmedin bu günlereyarın sabah erkenden yola çıkacağız bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönerim duanızı eksik etmeyin bizden teyzelerimiz
![]()
İnşallah canım benim. Her doktor farklı işte umarım öyle önemsiz risk taşımayan bir durumdur bizimki deGüzel musmutlu haberlerle gel kuzum inşallah . Ben doktoruma haftasıyla uyumlu mu diye sorduğum zaman çok önde de olabilir geride de olabilir şu haftasıyla takip etme durumunu bi daha konuşmayalım demişti bana![]()
Ya kuzum öyle karıştırıp dümdüz kaşıklıyor musun? Ne kadar yiyeyim?Canııım çok geçmiş olsun . Bende aynıydım. 2 gündür tahin pekmez yiyorum o kadar topladı ki beni . Tavsiye ederim![]()