Canım bende aşırı bilinçli gittim aslında her yan etkiyi okudum çevremden dinledim ama gel gör ki ateşim çıktığı gibi doktorumu aradım panikle

sen yine de kendini hazırla tabi çünkü normal karşılanıyor yan etkiler

iğneden 1 gün sonra yan etki bende halsizlik hasta olacak gibi bi terliyorum bi üşütüp titriyorum ateşim çıktı ama titreme oldu baş ağrısı bir de o gün Şansıma kanal tedavisi dişim ağrıyacağı tuttu

uyku hali oldu bildiğin hastayım sanki iştahım kesildi geceleri kusmadım ama midem o kadar bulandı ki öğürdüm ama 1 gün sürdü ertesi sabah hiçbir şeyim yoktu sanki bir gün önce onları yaşayan ben değildim. Sinirden ağladım düşün benim öyle geçti. Doktor ve sağlık ocağı günde max 2 parol içebileceğim farklı hiçbir şey yapmamı söyledi bir de kolum çok çok ağrırsa buz uygula havluya sarıp dediler ama yan etkiler o kadar kötüydü ki kolumun acısını unuttum gerek kalmadı

parol içmedim olabildiğince dayandım doktorum içsende bu yan etkiler olacak maalesef dedi bende boşa İçmiyim o zaman dedim. Tek tehlikeli durum sağlık ocağının dediğine göre iğne yerinde 2 günden fazla düren kaşıntı kızarıklık büyün kola yayılan kaşıntı kızarıklık 2 günden fazla süren ve geçmeyen ateş olursa acile git farklı bir enfeksiyon kapmışsındır dediler şükür öyle bir durum olmadı