- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Ali kimin ismi kızzzzBizde eşimle Ali Kerem düşünüyorduk, meğer kuzenim koymuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ali kimin ismi kızzzzBizde eşimle Ali Kerem düşünüyorduk, meğer kuzenim koymuş![]()
Sen yaparsınAynen kuzum bencede güzel durmuyor jilet gibi yapicam inşallah kafaya koydum![]()
Kimsenin kuzum, ailemizde kimse de yok işte ama kuzenim koymuş, eşimde o kuzenimi pek sevmiyor :/ ama ben Kerem ismini seviyorum yanına başka bir isim ekleyebilirizAli kimin ismi kızzzz![]()
Ay aman boşver milleti. Koy istediğiniKimsenin kuzum, ailemizde kimse de yok işte ama kuzenim koymuş, eşimde o kuzenimi pek sevmiyor :/ ama ben Kerem ismini seviyorum yanına başka bir isim ekleyebiliriz![]()
Üffff ya hep bizden önce doğurdular diyeBizde eşimle Ali Kerem düşünüyorduk, meğer kuzenim koymuş![]()
Çok güzeller canım güle güle kullansın. Oğlumda deneyimledigim kadarıyla 0-3 nerdeyse hiç giydiremedim, ancak bir iki hafta. Biraz da uzun bir bebek olursa bu patikli tulumlar hemencik rafa kalkıyor. O yüzden mümkünse 3-6 almaya çalış canım en azından birkaç ay giyme ihtimali olurGünaydın Kızlarbakın Kızçeme ne aldım
ben pembe aşığı biriyim de
Eki Görüntüle 3328627 Eki Görüntüle 3328628
Keserim diye düşündüm kuzum ben deÇok güzeller canım güle güle kullansın. Oğlumda deneyimledigim kadarıyla 0-3 nerdeyse hiç giydiremedim, ancak bir iki hafta. Biraz da uzun bir bebek olursa bu patikli tulumlar hemencik rafa kalkıyor. O yüzden mümkünse 3-6 almaya çalış canım en azından birkaç ay giyme ihtimali olurve bu patiklilerden hevesin geçtiğinde patiksiz al onlar en azından bebek uzasa dahi giydirilebiliyor
![]()
Hadi güzel haberler ileKızlarr günaydın ben detayliya gidiyorumm çok heyecanlıyım![]()
Güzel haberlerle gel kuzummmmmKızlarr günaydın ben detayliya gidiyorumm çok heyecanlıyım![]()
Hadi güzel haberler ile![]()
Aminn canlarimm aminnnnGüzel haberlerle gel kuzummmmm
İnfluce oldum. gittim aynılarından aldımGünaydın Kızlarbakın Kızçeme ne aldım
ben pembe aşığı biriyim de
Eki Görüntüle 3328627 Eki Görüntüle 3328628
Yazın ben de kesip kullanmayı düşünüyorum.Keserim diye düşündüm kuzum ben de![]()
Canım her iki cinsiyetin ortak giyebileceği bir şeyler alabilirsin. Ben bu arada çok tatlı bazı erkek kıyafetleri var kesin kızıma giydiririmAy kızlar ben bebeğimin kız olduğundan eminim ama detaylım taa kasımın sonunda. Kasım indirimlerinde bir şeyler alıyım diyorum herkes detaylıyı bekle sonra alırsın diyor. Doktorun biri detaylı da minik bir sürpriz de olabilir demişti ama sanmıyorum öyle sürpriz olacağını...alsam mı beklesem mi bilemedim
Ayyy güzel haberlerle gel canımKızlarr günaydın ben detayliya gidiyorumm çok heyecanlıyım![]()
Alırdım ben olsam sanmıyorum %95 dedikten sonra değişeceğini. Ama arkadaşın dediği gibi unisex alırsınAy kızlar ben bebeğimin kız olduğundan eminim ama detaylım taa kasımın sonunda. Kasım indirimlerinde bir şeyler alıyım diyorum herkes detaylıyı bekle sonra alırsın diyor. Doktorun biri detaylı da minik bir sürpriz de olabilir demişti ama sanmıyorum öyle sürpriz olacağını...alsam mı beklesem mi bilemedim