• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Umarım büyümeden kaynaklıdır . Benim bebeğin hareketleri de hala çok aşağıda . Hatta geçen hafta tetanoz için sağlık ocağına gittiğimde bebeğin kalp atışını da bir dinleyeyim dedim . Oradaki ebe dedi ki bebek aşağıda baya , yukarı çıkmamış. Bu haftalardan sonra çok çıkmaz dedi moralimi bozdu . Ama doktoruma ne zaman sorsam bebeğin konumu gayet iyi diyor .
Kuzum doktor ne diyorsa o. Hemşireyi boşver sen. Bana da hep konumu güzel diyor. Önemli olan doktorun söylediği ❤️

Güle güle kullanın kuzum ❤️ ben pusetli istiyorum ya. Her gün ufak da olsa gezdirmeyi düşünüyorum
Bende bu arabada da gezdirebiliyorsun yatış pozisyonu uyumlu 1 aylık bebeğe de , arkadaşımla karşılaştık dün 4 aylık bebekte boyun düzleşmesi var demiş doktor , puset ve kanguru kullanımından demiş sizlerinde aklında bulunsun kaplumbağa gibi kalıyorlar 2/3 aya gelince bebişler pusette

Son düzenleme:
Arkadaşlar sabah geldim samsuna mantar varmış ondan pembe akıntı gelmiş, hatta daha da gelebilir kırmızılık var dedi doktorum. Rahim uzunluğu 41 miş. Normal dedi. 3 gün mantar için fitil kullanıcam. Trivag verdi. Birde haftada 1 proluton depot iğne yazdı. Az önce acilde 1 tanesini vuruldum. 4 kere yani 1 ay kullanmış olucam
Geçmiş olsun canım, şifa olsun 🤲🤲
Demir ilacı çarpıntı yapan var mı kızlar. Ben bugün sabah başladım ilaca .içtikten 2-3 saat sonra çarpıntı yaşamaya başladım. Hala geçmedi. Kalbim çok sert vuruyor 🥺
Demir ilacını bilmiyorum ama kansızlık çarpıntı yapıyor canım, benimde nabzım genelde yüksek oluyor, bazen daha yüksek, tansiyon aleti ile baktın mı hiç, ben takipteyim tansiyonum düşük, nabzım yüksek oluyor genelde

Kızlar çıktım ama yani çok uzun çekmedi bende oğlum çok iyi çok şükür hiçbir sıkıntı yok MaşAllah🩵🙌🏻🙌🏻🙌🏻sadece dedi normadan bir tık fazla suyu ben şok oldum acaba diyorum havuç suyumu etdi öyle şimdi kendi doktoruma giricem bakıcam o ne söylicek
Ama maşallah 🧿 darısı başımıza olsun bende senin gibi bir miktar korkuyorum detaylıdan 🤤 güzel geçecek bizimde Allahın izniyle 🤲

Ayyyy çok güzeeeel ❤️❤️ yemin ederim heves ettim ama kalkacak enerjim yok 😂😂😂 ara tatilde inşallah ❤️❤️❤️ kocam da izin verirse elli olandan çekip paylaşabilirim🤭🤭 ama kocam nazar değecek diye korkuyor 🙈
Ben paylastim valla benim kocam degil ben korkuyodum da dedim 100 kisi var zaten hepsi tanidik nolucak okurum dinlerim nazar duami Allahın izniyle bisey olmaz insallahhhh😍😍😍

Sağlıkla kullan canım . Güzel gözüküyor araba. Bunun içine takılan puseti ayrı var mı kendine uygun ?
Yok pier cardinde kabin boya uyumlu yok puseti , travel sisteminde var o araba da çok ağır , bu araba da konforlu geldi 1 aylık bebeği yatırabilirsin ama ben , araba ve uçak seyahati çok yapıyorum o yüzden oto koltuğunu da iyi seçeceğim sıra onda :)

Umarım büyümeden kaynaklıdır . Benim bebeğin hareketleri de hala çok aşağıda . Hatta geçen hafta tetanoz için sağlık ocağına gittiğimde bebeğin kalp atışını da bir dinleyeyim dedim . Oradaki ebe dedi ki bebek aşağıda baya , yukarı çıkmamış. Bu haftalardan sonra çok çıkmaz dedi moralimi bozdu . Ama doktoruma ne zaman sorsam bebeğin konumu gayet iyi diyor .
Ayy hayır moral bozmayı ne kadar seviyor bazı insanlar, çıkacak canım çıkacak, bana da ilk plesanta previa dedi doktor takip edeceğiz her geldiğinde ama %90 yukarı çıkıyor dedi, hatta sonra ki gittiğimde çıkacak gibi duruyor dedi, çıkacak çıkacak
Çıkmasa da çözümü var Allaha şükür 🤲 sen hiç moralini bızma
Benim minnoş da aşağıda

Bende bu arabada da gezdirebiliyorsun yatış pozisyonu uyumlu 1 aylık bebeğe de , arkadaşımla karşılaştık dün 4 aylık bebekte boyun düzleşmesi var demiş doktor , puset ve kanguru kullanımından demiş sizlerinde aklında bulunsun kaplumbağa gibi kalıyorlar 2/3 aya gelince bebişler pusette
Yaaaa 😔😔😔 ama hep puset kullanıyor herkes 😔😔 acaba kötü bir puset mi kullandı ki

Demir ilacını bilmiyorum ama kansızlık çarpıntı yapıyor canım, benimde nabzım genelde yüksek oluyor, bazen daha yüksek, tansiyon aleti ile baktın mı hiç, ben takipteyim tansiyonum düşük, nabzım yüksek oluyor genelde
Nabzım 105 oldu kahvaltıdan sonra yattım biraz 95 lere indi canım . Kalp vurma şiddeti fazla . Tansiyonum normal 11:5 gibi çıkıyor. Nabız senin kaçlarda oluyor canım

Ben paylastim valla benim kocam degil ben korkuyodum da dedim 100 kisi var zaten hepsi tanidik nolucak okurum dinlerim nazar duami Allahın izniyle bisey olmaz insallahhhh😍😍😍
❤️❤️❤️ benim takipçim fazla. Nazara inanırım ama birinin de bebek haberini görüp nazar değdirmesi saçma geliyor bana. Yani maşallah der insan ben hep öyle yaparım 🙈

Ayy hayır moral bozmayı ne kadar seviyor bazı insanlar, çıkacak canım çıkacak, bana da ilk plesanta previa dedi doktor takip edeceğiz her geldiğinde ama %90 yukarı çıkıyor dedi, hatta sonra ki gittiğimde çıkacak gibi duruyor dedi, çıkacak çıkacak
Çıkmasa da çözümü var Allaha şükür 🤲 sen hiç moralini bızma
Benim minnoş da aşağıda
Gerçekten moral bozmaktan keyif alıyorlar .. aşağıda keyifleri iyi demek ki ama çıkacaklar ben de inanıyorum 🤭🤭

Geçer birazdan kuzum ❤️ su iç sen bol bol
Sağol kuzuuum 😍

Acaba başka doktora da gidip onunda mı bi fikrini alsan. İçinin rahat etmesi için. Benim bebeğim baş aşağı da olmasından dolayı yukarıda hissediyorum. Ama konumu içinde iyi demişti doktor.

Acaba başka doktora da gidip onunda mı bi fikrini alsan. İçinin rahat etmesi için. Benim bebeğim baş aşağı da olmasından dolayı yukarıda hissediyorum. Ama konumu içinde iyi demişti doktor.
Kuzum hadi kendi doktorum göremedi , detaylıda perinatalog baktı . O da hiç aşağıda bebek falan demedi ki .

Nabzım 105 oldu kahvaltıdan sonra yattım biraz 95 lere indi canım . Kalp vurma şiddeti fazla . Tansiyonum normal 11:5 gibi çıkıyor. Nabız senin kaçlarda oluyor canım
Benim tansiyon 8 5, 9 6,10 7 gibi oluyor nabzım 110,115
En normali 95 hep yüksek, o yüzden halsiz oluyorum, doktora sordum kansızlık yapar dedi, sağlık ocağında yapmıştım 10 gün önce kadar e biraz düşüş olmuş ama bundan mı kaynaklı bilmiyorum
Ben ikinci hamileliğimde de yaşamıştım, gebelik taşikardisi ama bu sefer baya erken başladı

Kuzum hadi kendi doktorum göremedi , detaylıda perinatalog baktı . O da hiç aşağıda bebek falan demedi ki .
Evet haklısın hemşireye pek takılma ozaman özellikle sağlık ocaklarındakilere🙈 aman herkes yorum yapıyor. Belki bebeğin kafası yukarıda ayakları aşağıdadır. Keyfine bak dinlen güzelce.

Back
X