- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
Prego 8040 Miami Premium Park Yatak 70x120 cmKızlar bugün bebek arabasını aldıktan sonra ani kararla park yatağı da aldık 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koluna nasıl vuruyorsun,birininde sıkması gerekiyormaalesef ben koluma vuruyorum dirseğin 4 parmak yukarısına doğru , göbek daha zor geliyor bana
Bende öyle düşündüm ama dediki sana birde aç karnına bakmak istiyorumŞeker yükleme testi için çağırmış canım hepimiz o haftalarda yapacağız. 24-28. haftalar arasında yapılıyordu sanırım
Eşim yapıyor bende bir gün sağ bir gün sol kol öyle devam ediyorum canım başta yapamam diyordu ama baktık göbek bacak olmuyor daha zor geldi kol ile devam ediyoruzKoluna nasıl vuruyorsun,birininde sıkması gerekiyor
Şimdilik göbek ilerliyorum bakalım bir taraf iyileşiyor diğer taraf oluyor öyle öyle idare ediyoruz ne yapalım
OyyyyyAy benimde geldi aynısından bir de pembişini aldımyaa kızçelerimiz senle takım oldu çok tatlı demiii
![]()
Bu fiyata mı aldın kuzum?Prego 8040 Miami Premium Park Yatak 70x120 cmKızlar bugün bebek arabasını aldıktan sonra ani kararla park yatağı da aldık![]()
Kuzum ben bacaklardan vuruyorum göbeğimden olmuyordu şimdi bacaklarım mosmor yeterki evet sağlıklı olsunlarOksaparı bende doğuma kadar kullanacağım canım, göbeğim mosmor olsada yeter ki bebeğim sağlıklı olsun ne edelim
Ben sabah vuruyorum eşim o zaman olmuyor, tek başıma göbekten ilerliyorum. Şimdilik, şifa olsun kuzum bebelere bizlereEşim yapıyor bende bir gün sağ bir gün sol kol öyle devam ediyorum canım başta yapamam diyordu ama baktık göbek bacak olmuyor daha zor geldi kol ile devam ediyoruz![]()
Muğla’dan bir mağazadan aldım yatağıyla birlikte 4.800 e geldi, garantisini de siz yatağı açınca 4:5 ay sonra getirirsiniz dedi öyle aldık bir bebek mağazasındanBu fiyata mı aldın kuzum?
Aminn şifalar olsunBen sabah vuruyorum eşim o zaman olmuyor, tek başıma göbekten ilerliyorum. Şimdilik, şifa olsun kuzum bebelere bizlere![]()
Coraspirin kullanıyor musun, akşamda onu kullanıyorum ben, doktor sabah iğneyi akşamda coraspirini kullan demiştiAminn şifalar olsunanladım canım ben akşamları başladım devam ediyorum
Yok canım ben coraspirin kullanmıyorum sadece oksapar 6000likCoraspirin kullanıyor musun, akşamda onu kullanıyorum ben, doktor sabah iğneyi akşamda coraspirini kullan demişti
Bn göbek çok alıştımKoluna nasıl vuruyorsun,birininde sıkması gerekiyor
Şimdilik göbek ilerliyorum bakalım bir taraf iyileşiyor diğer taraf oluyor öyle öyle idare ediyoruz ne yapalım
Bende göbeğe çok alıştım, arada morarıyor da, bana da kol ve bacak zor geliyorBn göbek çok alıştım
Kol ve bacak denedim çok acıtıyor
Ne zmana kdr devam edıcem göbeğe bilmiyorum, göbek gerılınce napıcaz
Bende buna da baktım kararsız kalmıştım prego aldım onun dönencesi müzikli , ışığı falan da var beyaz sese karşı 8 tane müzik sesi var o özelliği falan hoşuma gitti
O test zaten aç karnına olmuyor muydu kiBende öyle düşündüm ama dediki sana birde aç karnına bakmak istiyorum![]()
Bnim bızdıkta bazen sağlam vuruyorKızlar maşAllah bizim oğlanın tekmeleri güçlendi bazen bi vuruyo ister istemez ayyy diyorumşimdiden böyleyse birkaç ay sonrası heralde aglatıcak bu sıpa beni Allahtan her hareketi sert degil günde 1 2 defa saglam vuruyo
![]()
Oooh maşAllaaaahhhBnim bızdıkta bazen sağlam vuruyor
Bnde ister istemez ayy dıyorum![]()