Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde suanda böyle 24+2 yım ilk kızımda böyle değildi karnım çok belli olmuyordu bunda daha çok belli oluyor top gbiCnm bnım yedıklerim bna gdıyo bebiş normal kılolarda, göbüşüm var fakat bebek aşırı bi kıloda değilki, normal sınırlarda..
Oğlumdada çok yerdım ama oğlum 3 kilo doğdu
Kuzum maşallah23+6'dan ve +10 kilodan selamlar![]()
ayy kprltum şimdiAhahaaha benim kız babasına benzerse sinirli ve atarlı olur zaten tipik Karadeniz erkeği
Offf aşıdan sonra da oraya buraya değince ağrıyor üzerine de yatamıyorsun. İkinciye gerek yok derse doktor olmam şahsen![]()
Yok korkma kuzum acı sadece bir yere değince oluyorayy kprltum şimdi
Hepsi çok güzelKızlar bunlarda bugunki e-bebek ganimetlerımpatikler lc waikikiden 100 tl indirimden
7 çift çorap pamuklu 100 tl
2 önlük 55 tl
Zıbın 60 tl, çıtçıtlı badi 100 tl
Şapka 40 tl,
alt açma 10 tanesi (1 pk)
90 tl
Kuzum bende almadım biberon
Cnm bnde zorla zar zor gunde 2 lt falan içebılıyorum oda bardak bardak asla olmuyor, yarım kıloluk şişeyi bı kerette içiyorum. O şişeden 4 tane içsem zten 2 lt yapıyo yoksa bardakla bu sekılde hesap yapılmıyoKızlar ya soğuklar başladı ya ben şu içmekte baya zorlanıyorum. Mesela şuana kadar anca 1 litre içtim![]()
Bence tamamen vücutla alakalı benim ilk bebek ama haftamdan daha büyük bir karnım var ve herkes kesin erkek diyor görür görmez, aslında kızMaşAllah canımBende 10 kilo aldım ama göbüşüm böyle diğil
sanırım ikinci çocuk öyle oluyor
![]()
Benim de şişem var kuzum okula onla geliyorum. Kendimi zorlaya zorlaya içiyorum. Ama bu ara iyice zorlanıyorumCnm bnde zorla zar zor gunde 2 lt falan içebılıyorum oda bardak bardak asla olmuyor, yarım kıloluk şişeyi bı kerette içiyorum. O şişeden 4 tane içsem zten 2 lt yapıyo yoksa bardakla bu sekılde hesap yapılmıyo
Anladım canım bilmiyordum böyle bir şey atlattığını, çok geçmiş olsun. Tekrarı olmasın inşallahCanım geçen de yazdım endol ben hastanede Allah kimseye göstermesin ağır bir kanamayla sancıyla hastanede kaldım 4 gün ondan sonra 10 gün sürekli düzenli kullandım endol ama doktorum suyun azalma yan etkisi olduğunu söyledi elimizden başka bir şey de gelmiyordu sancılar için mecbur onu deneyeceğiz dedi ama her gün ultrasona giriyordum her gün kullandığım için kontrol altındaydım suları azaldı hatta baya azaldı düzenli kullandığım için hareket edemiyorlardı alan kalmamıştı sonra endol bıraktırdı doktor hastaneden çıktım her şey normale döndü sonra doktorum 2 hafta boyunca 4 günde bir kontrole çağırdı su takibi için doktorum hep düzelecek ilaçtan dolayı endişe etme dedi bende doktoruma güvendim Allah’ıma şükürler olsun geçti o süre de bol su iç dedi doktorum dediği her şeyi yaptım şimdi çok mecbur kalmadıkça kullandırmıyor çok kötü olduğum zamanlar doktorum kontrollü yaptırıyor ama en son 3 hafta önce kullanmışımdır sürekli kullanmıyorum su takibi zaten sürekli yapılıyor şuna iyiyiz o konuda şükür
Evet cnm vucutla ve bunyeyle alakalı bu tamamenBence tamamen vücutla alakalı benim ilk bebek ama haftamdan daha büyük bir karnım var ve herkes kesin erkek diyor görür görmez, aslında kızşimdiden korkuyorum ben de mesela daha büyüdüğünde nasıl taşıcam diye.
Ama benim kardeşimde ilk kızında hamileyken mesela karnı çok büyüktü bence sanki erkekte daha minik oluyor kızda yuvarlak oluyorsunBence tamamen vücutla alakalı benim ilk bebek ama haftamdan daha büyük bir karnım var ve herkes kesin erkek diyor görür görmez, aslında kızşimdiden korkuyorum ben de mesela daha büyüdüğünde nasıl taşıcam diye.