- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
Benim doktorumun gebelerinin olduğu grubumuz var orda kuzum valla bende şok oldumAaa kim yaptı 60 cm mikilosunu anlarimda boy anormal değil mi ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorumun gebelerinin olduğu grubumuz var orda kuzum valla bende şok oldumAaa kim yaptı 60 cm mikilosunu anlarimda boy anormal değil mi ya
Kız şey diye biliyorum rekorlar kitabında hindistanda doğan 6.8 kg bebek 60 cmle rekora girdi ondan şaşırdım
Ay maşallah sübhanallahKızlar grubumuzda bir annemiz doğum yaptı tam 60 cm bebek4.550 kg ve normal doğum hatta ssvd
![]()
O zaman benim doktoruma göre senin de yaptırmana gerek yok canım ben güveniyorum doktoruma yaptırmayacağımBenimde alt sınırda
Hadi canımm o zaman bu bebekte rekor mu kırdı şimdiKız şey diye biliyorum rekorlar kitabında hindistanda doğan 6.8 kg bebek 60 cmle rekora girdi ondan şaşırdım![]()
Bende yaptırmayı düşünmüyorum canım dedim fikirlerinizi alayımO zaman benim doktoruma göre senin de yaptırmana gerek yok canım ben güveniyorum doktoruma yaptırmayacağım
Walla boyla.kirmis sanırımHadi canımm o zaman bu bebekte rekor mu kırdı şimdi![]()
Üzüldüm gerçekten inşallah bu defa ağrısız atlatırsın camım acaba doğumdan önce kullanmaya başlamadığın için olabilir mi nasıl kullanmıştım onlarda önemli anladığım kadarıylaAh ah benim.her iki gebeliğim de De ne kullandimsa parçalandı kanadı 1 aylık süreç geçtikten sonra alıştı yoksa 2.5 yaşa kadar emziremezdim bana.ne krem ne kalkan fayda etti edenlere çok seviniyorum açıkçası
8 aylıkken başladım ama bazılarında etmiyormis faydaÜzüldüm gerçekten inşallah bu defa ağrısız atlatırsın camım acaba doğumdan önce kullanmaya başlamadığın için olabilir mi nasıl kullanmıştım onlarda önemli anladığım kadarıyla
Al sana bebiş 62 cm misHadi canımm o zaman bu bebekte rekor mu kırdı şimdi![]()
Bu bildiğin sihirli annemde ki toprak gibi doğmuşAl sana bebiş 62 cm mis![]()
Ben 3.200 sıksam bu kadar.doguruyorum ancakBu bildiğin sihirli annemde ki toprak gibi doğmuş![]()
Ultrasonda nerde yazılıyor boy kuzum fl olanmı?eğer oysa benimki çokmu uzun acaba..yoksa haftama uyğunmu bilemedim
Benim oğlan da 3.360 doğdu zaten ilk bebekler kaç kilo dogduysa diğer bebeklerde ortalama aynı kiloda doğarmisBen 3.200 sıksam bu kadar.doguruyorum ancak![]()
FL diye biliyorum benim kac bir bakayim en son. 2 hafta önce çekildikUltrasonda nerde yazılıyor boy kuzum fl olanmı?eğer oysa benimki çokmu uzun acaba..yoksa haftama uyğunmu bilemedim![]()
Evet canım fl yazan sayıyı 7 ile çarp boyu veriyor bak bakalım kaç çıkıyorUltrasonda nerde yazılıyor boy kuzum fl olanmı?eğer oysa benimki çokmu uzun acaba..yoksa haftama uyğunmu bilemedim![]()
Ozaman hiç sıkmayim benBenim oğlan da 3.360 doğdu zaten ilk bebekler kaç kilo dogduysa diğer bebeklerde ortalama aynı kiloda doğarmis![]()
Sen sık yine canım 2900 ile 3200 arasında uçurum yok o kadar fark atarOzaman hiç sıkmayim benilki 2900 doğdu
Bak canımFL diye biliyorum benim kac bir bakayim en son. 2 hafta önce çekildik
45 yazılmış bende korktum çarpı deyince rahatladımEvet canım fl yazan sayıyı 7 ile çarp boyu veriyor bak bakalım kaç çıkıyor![]()