- 26 Kasım 2022
- 3.461
- 4.615
- 63
Biz yaptırdık çok şükür bir bacağında kızarma oldu ama 3 günde geçti ateş vs olmadıKizlarr 18 ay aşısı yaptırdınız mı nasıl geçti??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz yaptırdık çok şükür bir bacağında kızarma oldu ama 3 günde geçti ateş vs olmadıKizlarr 18 ay aşısı yaptırdınız mı nasıl geçti??
Teşekkürler ben yaptirmama kararı aldım imza verdimBiz yaptırdık çok şükür bir bacağında kızarma oldu ama 3 günde geçti ateş vs olmadı![]()
merhaba, evet kapanmıştı 14. ay kontrolündeKızlar sizin bebeklerin bıngıldakları kapandı mı ?
Benimki 18,5 aylık hala duruyor . Doktora götürcem bikaç gün içinde . Bıngıldak yeri dümdüz mü sizin yoksa dokununca boşluk gibi hala belli mi . 14 aylıkken doktor bize de kapanmak üzere demişti ama elime hala geliyor.merhaba, evet kapanmıştı 14. ay kontrolünde
elimle hiç kontrol etmedim saçlardan da belirgin bir şey göremiyorum.Benimki 18,5 aylık hala duruyor . Doktora götürcem bikaç gün içinde . Bıngıldak yeri dümdüz mü sizin yoksa dokununca boşluk gibi hala belli mi . 14 aylıkken doktor bize de kapanmak üzere demişti ama elime hala geliyor.
Teşekkür ederim cevap içinelimle hiç kontrol etmedim saçlardan da belirgin bir şey göremiyorum.
am bizimkinin 3. aydan sonra kapanmaya başladı nöroloji takipliydik 7. ayına kadar. sonrasında da açıklığın çok az kaldığını ama sorun teşkil etmiyceğini söyledi Dr.
geçen ay da kapanmış dedi ama en son 12. ayda gitmiştik 14. aya kadar gitmemiştik kontrole. tam ne zaman kapandı bilmiyorum.
Rica ederim :)Teşekkür ederim cevap için![]()
Balım bizim 4 ay gibi kapandığıni söyledi bebek hemşiresi ama hala dokununca yeri belirgin orda bir çöküklük var yani ama yumuşak değil artık sert birde sen d vitamini kullanıyor musun onun eksikliğinden de olabilirmişBenimki 18,5 aylık hala duruyor . Doktora götürcem bikaç gün içinde . Bıngıldak yeri dümdüz mü sizin yoksa dokununca boşluk gibi hala belli mi . 14 aylıkken doktor bize de kapanmak üzere demişti ama elime hala geliyor.
Acaba bizimki de kapandı da çöküklük olduğundan anlayamadım mı bilmiyorum sert gibi bizim de . D vitamini 14 aylıkken normal çıktı . Yüksek de düşük de değildi . Doktor bırakabilirsin demişti. Şimdi kış geliyor tekrar başlıcam canımBalım bizim 4 ay gibi kapandığıni söyledi bebek hemşiresi ama hala dokununca yeri belirgin orda bir çöküklük var yani ama yumuşak değil artık sert birde sen d vitamini kullanıyor musun onun eksikliğinden de olabilirmiş
Sorun yoktur o zaman balım takip eden doktor derdi birşey olsaAcaba bizimki de kapandı da çöküklük olduğundan anlayamadım mı bilmiyorum sert gibi bizim de . D vitamini 14 aylıkken normal çıktı . Yüksek de düşük de değildi . Doktor bırakabilirsin demişti. Şimdi kış geliyor tekrar başlıcam canım
Biz yaptrdık hafif ateşi oldu 1-2 gün cnmKizlarr 18 ay aşısı yaptırdınız mı nasıl geçti??
Evt kapandıKızlar sizin bebeklerin bıngıldakları kapandı mı ?
9. ayda kapanmıştı yanlış hatırlamıyorsamKızlar sizin bebeklerin bıngıldakları kapandı mı ?
Aahhaa bzimkide futbolu iyi oynuyor tek kelimesi var oda 'gool'Kızlar yaramazlarınız ne yapıyorbenimkisi bir yerinde rahat durmuyor pataklıyor ablalarını vallahi
sokakta sürekli top peşindeyiz herkesin oyununa salça oluyoruz ama futbolu bayağı iyi oynuyor ha değerlendirilmeli
![]()
Çok fena bir şey oldu bunlarAahhaa bzimkide futbolu iyi oynuyor tek kelimesi var oda 'gool'
Buara sureklı sehpa üstüne, tabure üzerıne çıkma peşinde. Abisiyle oynarken deliriyor, dedıgın gbi pataklıyor, üstune çıkıp zıplıyor, saçını çekıyor... Kuduruyor iyice![]()
Benim bebeğim 19 ayı doldurdu ama hala tam kapanmadı bılgıldak, 18 ay kontrolüne gittiğimiz doktor, d vitamini eksikliğinden olabilir (1 yaş kontrolünde normal çıkmıştı), bol güneşe açık havaya çıkartın demişti. Aslında bütün yaz boyu her gün parka çıkmıştı, ben de başka bir profesör doktora gösterdim, gayet normal bazı bebeklerde 2 yaşa kadar uzayabiliyor bıngıldağın kapanması diyince rahatladım.Acaba bizimki de kapandı da çöküklük olduğundan anlayamadım mı bilmiyorum sert gibi bizim de . D vitamini 14 aylıkken normal çıktı . Yüksek de düşük de değildi . Doktor bırakabilirsin demişti. Şimdi kış geliyor tekrar başlıcam canım
Benim bebeğim 19 ayı doldurdu ama hala tam kapanmadı bılgıldak, 18 ay kontrolüne gittiğimiz doktor, d vitamini eksikliğinden olabilir (1 yaş kontrolünde normal çıkmıştı), bol güneşe açık havaya çıkartın demişti. Aslında bütün yaz boyu her gün parka çıkmıştı, ben de başka bir profesör doktora gösterdim, gayet normal bazı bebeklerde 2 yaşa kadar uzayabiliyor bıngıldağın kapanması diyince rahatladım.
merhaba varısınız vajınal varısmıydı gecmıs olsun dogum yaptınızmınbı sıkıntı yasadınızmı acaba benımkı servıks kenarında olusmus varıskızlar selamlar 28 haftanın ilk günündeyim bebeğim 1.256 kilo olmus kilosuna güzel dedi fakat benim vajinada varis oluşmuş ciddi ağrılar yaşamanın sebebi oymuş hem bebeğin büyümesi baskı yapması hemde varismiş. normal doğum yapamayacağımı iletti ağrılarımın artabileceğini söyledi..
onun dısında gerçek fiyatları öğrendim beni biraz kandırmış fiyatlarla alakalı :) 30.000 tlden başlıyor 70.000 tlye kadar cıkıyor hastaneye göre 3 tane hastaneye gidiyor zaten Bursa'da bakalım eşimle görüşüp bir sonraki muayenede netleştireceğiz inşallah