Teşekkür ederim kuzum ben de baktım da gelişimleri için iyi değil diyor. Olmadı alacagim ben park beşik aldım onlarin içindeki yataklar da çok ince geldi bana sünger yataklar bir de o da içine göçer
Teşekkür ederim kuzum ben de baktım da gelişimleri için iyi değil diyor. Olmadı alacagim ben park beşik aldım onlarin içindeki yataklar da çok ince geldi bana sünger yataklar bir de o da içine göçer
Aynen süngerde tercih etmeyin diyor. Benimde park yatağın içinde hediye gelecek eğer çok yumuşak gelirse elime yataştan beğendiğim bi yatak var klasik herkes tercih ediyor onu kullanacağım. Ama park yatağın altında sert bir yapı var ya canım o belki süngerin çökmesini engeller geldiğinde bakacağım bi detaylı
Canım doktor istedi uzun süredir kan değerlerime bakılmıyordu, kan pıhtılaşma testi içinde istemiş ben internette aratınca gördüm. Böyle çıkınca da bi endişelendim inşallah bir şey yoktur, yarın gidicem
Aynen süngerde tercih etmeyin diyor. Benimde park yatağın içinde hediye gelecek eğer çok yumuşak gelirse elime yataştan beğendiğim bi yatak var klasik herkes tercih ediyor onu kullanacağım. Ama park yatağın altında sert bir yapı var ya canım o belki süngerin çökmesini engeller geldiğinde bakacağım bi detaylı
Canım ben de olucam 27 haftalık olucam yarın . Eşim iğneyi sordu. İğne yok demişler depoda. İğnenin adı immunorho diye bişey. Doktorla konuşucam tekrar . Bu hafta bulamazsak.
ay canım daha hala frtal dna öneriyolar, çocuk karnımda 7 aylık olcak nerdeyse ki ben 2 aydır hareketlerini hissediyorum bi cana kıyamam yani istemiyorum dedim yine. Sağlıklı olsa da olmasa da cocuğum iştekvde çok istiyosa oğlan kendi doğursun baksın biz eşimle tek cocuk taraftarıyız
Canım ben de olucam 27 haftalık olucam yarın . Eşim iğneyi sordu. İğne yok demişler depoda. İğnenin adı immunorho diye bişey. Doktorla konuşucam tekrar . Bu hafta bulamazsak.
Ya dün naptı bana..ip almaya gittik yelek örcekmiş, sen seç diye ısrar etti. Ne renk beğensem ay bu yaşına gitmez falan dedi en son sen kendin yapcaksın hangisini istiyosan al yoksa seçemicez dsdim sarı ip aldı çıktı