Kuzum iyi pişir bir şey olmaz içleri çiğ kalmasın ya da çiğ hamur tadına bakma benim eşim pişirmeden önce çiğ hamur yer mesela değişik bi tip öyle yapma sen pişir
Kuzum iyi pişir bir şey olmaz içleri çiğ kalmasın ya da çiğ hamur tadına bakma benim eşim pişirmeden önce çiğ hamur yer mesela değişik bi tip öyle yapma sen pişir
Bende siveno roll on almıştım beyaz tişörtlerimi hep koltukaltlarını sararttı , bende baktım siveno deterjana kokusuzdu ama almadım , unıbaby yenidoğan sarı kapak aldım o da kokusuz ama yıkayınca temiz kokusu var , beğendim ben , pembe kapak unıbaby yumuşatıcı da aldım onu kullanmadım yenidoğan kıyafetlerine zararlı olur mu bilemedim daha
Ben bir de sivenonun biberon temizleyicisini de almıştım daha kullanmadım ama inşallah o bari iyidir. Ben kullandım yumuşatıcı çamaşırlar zamanla sertleşiyor gibi geliyor yumuşatıcı kullanmayınca bir de zaten bebek için üretilmiş o yumuşatıcı ben kullandım ama kullanmayan da çok kişi var artık kim içine nasıl siniyorsa öyle yapsın
Amin canım aminSizin kaçıncı hafta acaba? Evet bulantı gerçekten çok kötü bir haftadır bende öyleydim dün ilaç verdi doktorum onunla en azından biraz da olsa rahatlarım
Bana ilk zamanlar ilaç da işe yaramıyordu gece 2 tane düzenli olarak içince işe yaramaya başladı çok zordu ayy hatırlamak istemiyorum şu an 30+2 deyiz biz şimdi de bel ve sırt ağrılarından çekiyorum hiçbir pozisyonda rahat edemiyorum ama Allah'a çok şükür ki zorluğu da olsa iyi ki diyorum hep inşallah hepimiz zamanında sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
Sevmeyebilir bu ismi onda sıkıntı yok ama yorum yapma hakkını nasıl kendinde buluyorlar ben onu anlamıyorum. Sana ne kardeşim, anası babası sevmiş koymuş de geç yahu
Ben de anlayamadım Ashley krebin içine bilmediğim ne girebilir diye düşündüm. Dünkü BBuddy x
in anlattığı mozaik pasta yiyebilir miyim diyen kıza döndün be yavrum
Ben de anlayamadım Ashley krebin içine bilmediğim ne girebilir diye düşündüm. Dünkü BBuddy x
in anlattığı mozaik pasta yiyebilir miyim diyen kıza döndün be yavrum