Doğru diyorsun canım ismine dua okumak en hayırlısı Cansu ve arya adına inşallah dediğin gibi kimin duası kabul olacağı belli olmaz rabbim yardımcıları olsun
Aslında dualarımız sizinle grubu var oraya yazsak, şifa niyetine ya Şafii okunsa, daha çok kişiye ulaşsa, kimin duası kabul olunur bilinmez, ne dersiniz kızlar
Ayy inanmıyorum çok üzüldüm Allahım yardımcısı olsun dualarımız onunla inşallah Allahın izniyle sağsalim doğumu atlatıp bebişine kavuşacak inanıyorum. Şükür ki gittiği en son hastane yenidoğan küvezine uygundur diye düşünüyorum rabbim gönüllerine ferahlık yollarına güzellik sersin evladına sağsalim sonucunda kavuşsun
Samsun Eğitim araştırma hastanesinde, 3,4 gibi alacaklar doğuma. Allahım dualarımızı kabul etsin Arya ve annesi iyi olsun inşallah bende inanıyorum iyi olacak hersey inşallah
Samsun Eğitim araştırma hastanesinde, 3,4 gibi alacaklar doğuma. Allahım dualarımızı kabul etsin Arya ve annesi iyi olsun inşallah bende inanıyorum iyi olacak hersey inşallah
Bir anda tansiyon mu yükselmiş canım nasıl karar vermişler acaba doğuma artık Allahın izniyle yaşam sınırına ulaştılar erken doğan bir çok bebiş var 23. Haftada 480 gr bile var Rabbim büyük inanıyorum melekler yanlarında olacak sonra bebeğine kavuşacak
Bir anda tansiyon mu yükselmiş canım nasıl karar vermişler acaba doğuma artık Allahın izniyle yaşam sınırına ulaştılar erken doğan bir çok bebiş var 23. Haftada 480 gr bile var Rabbim büyük inanıyorum melekler yanlarında olacak sonra bebeğine kavuşacak
Evet artık bebek gelişmiyordu kan akışında sıkıntı olduğu için birde gebelik zehirlenmesi teşhisi koymuşlardı Allah'ım yardımcısı olsun güzel haberlerle geleceğine inanıyorum ben
Ayy şoktayım şuan çok üzüldüm. Bebiş beslenemedi buyuk ıhtımal off yarabbim sen kalp ferahlığı ver ya şafii bnde çekeceğim. Ne varsa okuyacagım kızlar, Allahım güzel haberler inşş