2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
yok kız sporla hiç işim yok sadece yürüyüş çoktu oda 2 aydır yasaklandı zaten oda yok maalesef
Ayyy ama çok güzel dün kuaföre giderken annem için kız bana diyorki aaaa siz hamilemisiniz 3 saat ordayım sonradan görmüşkaç aylık diyor belki dedim bu ay doğurucam şaşırdı kız

12.haftadan sonra ağdaya geçiş yaptım ben canım. Önceden tüy dökücü kullanıyordum. Ağda ne güzel temiz bişeymiş dedim sonradan. Doğumdan sonra da ağdaya devam edicem
Kız bacım nasıl ağda yapıyorsunuz hiç mi canınızın kıymeti yok hahsha kurban ederim fıntışımı be varsın yolunmus tavuk olsun

Ayyy ama çok güzel dün kuaföre giderken annem için kız bana diyorki aaaa siz hamilemisiniz 3 saat ordayım sonradan görmüşkaç aylık diyor belki dedim bu ay doğurucam şaşırdı kız
bende bunu çok yaşıyorum hosuma gidiyor bol giyiynince hiç hamile olduğum belli olmuyor böyle dar giyinince de hamile misiniz aa cinsiyeti belli mi falan diyorlar diyorum ne cinsiiyeti doğurucam neredeyse

Yaptırcam ama ne zaman doğacağını bilip son zaman nasıl gidicem hiç bir fikrim yok korkuyorum zaten
Bende hep o konuda korkuyordum şimdi sezeryan olduğu kesinleşti diye biraz rahatladım hayır mübarek tarla gibi coştu hangi bölgeye yetişelim

Bende hep o konuda korkuyordum şimdi sezeryan olduğu kesinleşti diye biraz rahatladım hayır mübarek tarla gibi coştu hangi bölgeye yetişelim
Ana olmak zor işmiş ya nereye yetişcez acaba

Son zamanlarda her duşta jiletliyordum ne olur ne olmaz ama sadece göbeğimi gerisi görünmüyordu bir kere eşime gel yap dedim pişman etti beni bırak defol dedim
Ayyy o zor ya ben 33. Haftadayım inş doğumdan önce son sapakta ağdaya denk gelirim yoksa artık olduğu kadar gibi olacak

bende bunu çok yaşıyorum hosuma gidiyor bol giyiynince hiç hamile olduğum belli olmuyor böyle dar giyinince de hamile misiniz aa cinsiyeti belli mi falan diyorlar diyorum ne cinsiiyeti doğurucam neredeyse
Aynen bendede durum aynı

Ayyy o zor ya ben 33. Haftadayım inş doğumdan önce son sapakta ağdaya denk gelirim yoksa artık olduğu kadar gibi olacak
Ağda hiç yapmadım ya o yüzden cesaret edemiyorum doğumdan sonra tekrar lazerede başlıycam çokta coşmasın dedim ama ne mümkün jiletle halletim o işi her kökten iki tane fışkırıyor artık

Ağda hiç yapmadım ya o yüzden cesaret edemiyorum doğumdan sonra tekrar lazerede başlıycam çokta coşmasın dedim ama ne mümkün jiletle halletim o işi her kökten iki tane fışkırıyor artık
Kıl tüy işi saç baş bir de daha doğum sonrası lohusa mevzusu kilolar bebişe bakması milli bir mücadele bekliyor bizi Allah yardımcımız olsun

Senin ikiymis otur dua et benim 3 4 hahaha

Kıl tüy işi saç baş bir de daha doğum sonrası lohusa mevzusu kilolar bebişe bakması milli bir mücadele bekliyor bizi Allah yardımcımız olsun
Yeni bir hayat bizi bekliyor gazamız mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…