Canım bunu araştırdın mı, iyi miymiş kullananlar memnun mu ve ne kadar süre kullanabiliyoruz gerçi ilk 6 aydır kısa süre için bu fiyat verilir mi diyeceğim ama satarız çocuk büyüyünce
Kuzum böyle bebeği içine alıyormuş o yüzden bebek kendini anne karnında sanıyormuş iyi hissediyormuş araştırmam bu yönde. Evet bana da Kısa süre için pahalı geliyor. Satma işlerini de hiç beceremem ki ben
Kuzum böyle bebeği içine alıyormuş o yüzden bebek kendini anne karnında sanıyormuş iyi hissediyormuş araştırmam bu yönde. Evet bana da Kısa süre için pahalı geliyor. Satma işlerini de hiç beceremem ki ben
yok ya calıstığım kurumda kızı olan bir abla var reglim gecikmese katiyen hamile olduğumu anlamazdım dedi gram bulantım koku hassasiyetim olmadı dedi diğer oğlu olan abla 5 ay kusup ayılıp bayılmaktan hastanelerden cıkamadım dedi bünye meselesi sanırım
Kızlar progestan kullanıp sizde de akıntı oluyor mu ? böyle bazen beyaz ve su gibi az damla damla geliyor. Gebeliğimin başından beri progestan kullandığım için takmıyordum ve gebelikte akıntı çok olduğu için de araştırmamıştım.
Canım benim, bende senin güzel haberleri alınca çok mutlu oluyorum bende yarını bekliyorum sabırsızlıkla, inşallah canım sağlıklı olsunlarda baksana onlar için yemek yemeye hasret kaldık resmen. Canım hiç sordun mu doğum ücretini Acıbadem’e
Canım hiç konuşmadık şuan o durumları Doktorum da zaten şuan hiç o konuyu açmıyor. Bende sormuyorum çok erken değil mi? Az buçuk tahmin ediyoruz ama eşimle
Ya kuzenim almıştı çok memnun ama gazlı bebekler için çok iyi diyordu, erkek bebekler daha da gazlı oluyormuş hatta nereye gidersek bu reflü yatağı bizimle diyordu inşallah o zamanları görürüz
Canım hiç konuşmadık şuan o durumları Doktorum da zaten şuan hiç o konuyu açmıyor. Bende sormuyorum çok erken değil mi? Az buçuk tahmin ediyoruz ama eşimle
Birde biz 2024 anneleri olacağız fiyatlar o zamana daha çok artacak gerçi şimdiden çok düşünmemek lazım ama uçuk fiyatlar duyuyorum bende bakalım neler göreceğiz bende doktorumdan çok memnunum o neresi nerde orası olacak mecburen