2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sorma sorma kafamızdaki plan gibi hiç olmadı. evet maalesef fiyatlar çook uçuk hele ki acıbadem gibi a plus hastaneler dahada fenabende doktorumdan çok memnunum gece gündüz hastanede ne zaman yazsam arasam hemen dönüyor. Doktor çok çok önemli. Kesinlikle öyle benimde doktor içime sindiği için o hastaneyi tercih ettim. Sen doktorun hangi hastanelerle anlaşmalı sordun mu? Sanırım 2 hastane seçenekleri oluyor

Evet su gibi kokusuz, progesteron birikmiş olduğu için geliyormuş

Bahçelievler Memorial de yapıyor canım doğumlarını, şuan fiyatı baya uçuk, bakalım o zamanda Ne kadar diyecek, bende çok memnunum histeroskobimi yapan bir doktor. Başka doktorda tam bir sene oyalandım sürekli birsey yok dedi, artık tedaviye başlayacaktık öneri ile bu doktora gittik herseye baktı dediki rahimde polip var tedavi bile olsan düşük olur onun alınması lazım mayısta histeroskobi oldum 13 Haziran da regli gördüm temmuzda kendiliğimden hamile kaldım. Bu doktor bana mucize gibi geldi. O yüzden bırakmak istemiyorum. Artık o derse o olacak. İnşallah hayırlısı olurda canım bizim için

Ya kızlar birsey sormak istiyorum cinsiyet partisi tarzında birsey yapmayı düşünüyor musunuz ? Yada bu konuda düşünceleriniz

Ya kızlar birsey sormak istiyorum cinsiyet partisi tarzında birsey yapmayı düşünüyor musunuz ? Yada bu konuda düşünceleriniz
ben yapmayacağım çünkü ben 7 aylık doğmuş birisi olarak o organizasyonu o anı katiyen bekleyemem doktora gördüğünüz gibi söyleyin dicem zor sabrediyorum zatennn

ben yapmayacağım çünkü ben 7 aylık doğmuş birisi olarak o organizasyonu o anı katiyen bekleyemem doktora gördüğünüz gibi söyleyin dicem zor sabrediyorum zatennn
Ya bende öyleyim sabır edemem diye yapmak istemiyorum eşim çok yapmak istiyor. Birde bu mide bulantısı ile gerçekten o organizasyonu çekmek istemiyorum

B Buddy x cnm sen oksaparı gun aşırımı kullanıuyorsun?

Pıhtılaşman oldugu içinmi yoksa tüp bebekten dolayımı kullanıyordun
Kızlar oksapar iğne kullanan varmı aranızda?
Canım benim tüp bebek tedavi ile oldu. kanama olduktan sonra oksapar 0,4 ml olan dozu kullanıyorum gün aşırı yani bugün oksapar yağıyorsan yarın coraspin içiyorum dönüşümlü. Ama kanama olmadan önce oksapar coraspin ikisini de her gün kullanıyordum oksapar 0,6 ml doz kullanıyordum. Pıhtılaşma problemim yok testimde sorun çıkmamıştı ama 3 sene önce doğal oluşan gebeliğimde 16. Haftada kalp durmasıyla kaybedince tüp bebek doktorum kan sulandırıcıyı çok uzun süreli kesmeyi düşünmediğini söyledi benim tedavimde şuan kanama alanım var ama kan sulandırıclar şükür olumsuz bir etki yapmadı aktif kanama devam etmiyor şükür

Ben çok isterdim içimde kalmasın hevesim diye ama eşime kalsa çocuklar doğunca herkese duyuracak o yüzden o iş yalan olur bizim bir de ben dayanamam öğrenirim cinsiyeti

Ben çok isterdim içimde kalmasın hevesim diye ama eşime kalsa çocuklar doğunca herkese duyuracak o yüzden o iş yalan olur bizim bir de ben dayanamam öğrenirim cinsiyeti
Bende çok kararsızım ya, nasıl yapsam ne yapsam birde çok merakta ediyorum o zaman kadar sabırda edemem bilemiyorum ama yarın doktordan tahmin isteyeceğim bakalım ne diyecek

Anladım cnm
Yaa bnde günaşırı kullanıyım mı dıye soracaktım doktora ama ne derki bılmıyorum, kanama alanı oluşmuşmu dıye bılerek sordum, yok dedi sadece oksapar yeterli dedi, ya da ni gun iğne bi gun coraspin olurmu hocam dıye soracaktım

canım videolarda ben görmedin bunları aslında bunun için bebeklere kundak yapıyorlar tam kundak kollar yukarıda kundak gibi bir de sallanan genelde yatakları var

Canım hiç konuşmadık şuan o durumları Doktorum da zaten şuan hiç o konuyu açmıyor. Bende sormuyorum çok erken değil mi? Az buçuk tahmin ediyoruz ama eşimle
ben de korkuyorum sormaya acıbadem internationala gidiyorum ben de bir de sorsak da doğuma kadar artar durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…