Gerçekten bazı doktorlara sinir oluyorum. Olan geçen giden zamana oluyor doğru doktoru bulmak çok önemli. Bende yardımcu tedavi yönetimleriyle hamile kaldım. Çatlama iğnesiyle. Benim doktorumunda özel muayananesi vardı ailemizin doktorudur kendisi zaten tedavimi orada oldum o da bahçelievler memorial ile anlaşmalıydı acaba aynı doktor mu diye içimden geçirmiyor değilimBahçelievler Memorial de yapıyor canım doğumlarını, şuan fiyatı baya uçuk, bakalım o zamanda Ne kadar diyecek, bende çok memnunum histeroskobimi yapan bir doktor. Başka doktorda tam bir sene oyalandım sürekli birsey yok dedi, artık tedaviye başlayacaktık öneri ile bu doktora gittik herseye baktı dediki rahimde polip var tedavi bile olsan düşük olur onun alınması lazım mayısta histeroskobi oldum 13 Haziran da regli gördüm temmuzda kendiliğimden hamile kaldım. Bu doktor bana mucize gibi geldi. O yüzden bırakmak istemiyorum. Artık o derse o olacak. İnşallah hayırlısı olurda canım bizim için
Bende Atakent Acıbadem. Evet zaten onlar bize ilerleyen zamanda doğum paketlerini sunacaklarben de korkuyorum sormayaacıbadem internationala gidiyorum ben de bir de sorsak da doğuma kadar artar durur
8 günde geldi, inşallah sağlık haberini tez zamanda alırsınızFetal dna kaç güne geldi sonucu peki, bende yarın yaptıracağım
Çok teşekkür ederimÇok sevindim sağlıkla gelsinKaçıncı haftada belli oldu peki?
Yaaa ben daha fotoğraf bile çekemedimYa kızlar birsey sormak istiyorum cinsiyet partisi tarzında birsey yapmayı düşünüyor musunuz ? Yada bu konuda düşünceleriniz
Hahaah batıl inanç demek ki o zaman herkeste farklı durumlar bünyeye göre değişken,kıza erkeğe bakmıyor sanırımHayır yalan kım demıs İlk çocugum da 4 ay kusa kusa öldüm banyoda yattım nerdeyse ve erkek
Amin canım inşallah8 günde geldi, inşallah sağlık haberini tez zamanda alırsınız
Aynen bende öyleyim bir tane resimim yok organizasyon yapacak kadar gücüm kuvvetim yok, 3 gündür bende kafamı kaldıramıyorum, bakalım bu kadar bulantıya cinsiyet ne olacakYaaa ben daha fotoğraf bile çekemedimorganizasyon hepten yalan bana mide bulantısı kafa kalkmıyor mide yanması sefalet içinde gibiyim ama mutluyum
Benim doktorumda hemde riskli gebelik uzmanı aynı zamanda canım benim doktorum kadın, aslında Acıbadem banada yakın aslında oralarda bir dönem gitmek istedim iyi doktor bulamadım etrafımda giden kimse yoktu bu doktorum baya uzak bir yerde kliniği ama gidiyorum, gittiğin doktor perinatolog mu canımGerçekten bazı doktorlara sinir oluyorum. Olan geçen giden zamana oluyor doğru doktoru bulmak çok önemli. Bende yardımcu tedavi yönetimleriyle hamile kaldım. Çatlama iğnesiyle. Benim doktorumunda özel muayananesi vardı ailemizin doktorudur kendisi zaten tedavimi orada oldum o da bahçelievler memorial ile anlaşmalıydı acaba aynı doktor mu diye içimden geçirmiyor değilimben tercih etmedim onu çünkü evime yakın bi hastane olsun ve perinatolog olsun istedim.
Bizde suanda bu senenin fiyatlarını öğrendik de şimdiden uçuk fiyatlarSorma sorma kafamızdaki plan gibi hiç olmadı.evet maalesef fiyatlar çook uçuk hele ki acıbadem gibi a plus hastaneler dahada fena bende doktorumdan çok memnunum gece gündüz hastanede ne zaman yazsam arasam hemen dönüyor. Doktor çok çok önemli. Kesinlikle öyle benimde doktor içime sindiği için o hastaneyi tercih ettim. Sen doktorun hangi hastanelerle anlaşmalı sordun mu? Sanırım 2 hastane seçenekleri oluyor
Canım fiyat ne dediler bu seneki hangi hastaneBizde suanda bu senenin fiyatlarını öğrendik de şimdiden uçuk fiyatlar
Benim de 2.cocuk tedaviyle çatlama ignesiyle oldu doğru doktor çok önemli benim 7. Doktorum hepsi neredeyse tüp bebek demişti insallah kulaklarımızı alorz yavrularmizjGerçekten bazı doktorlara sinir oluyorum. Olan geçen giden zamana oluyor doğru doktoru bulmak çok önemli. Bende yardımcu tedavi yönetimleriyle hamile kaldım. Çatlama iğnesiyle. Benim doktorumunda özel muayananesi vardı ailemizin doktorudur kendisi zaten tedavimi orada oldum o da bahçelievler memorial ile anlaşmalıydı acaba aynı doktor mu diye içimden geçirmiyor değilimben tercih etmedim onu çünkü evime yakın bi hastane olsun ve perinatolog olsun istedim.
Bursa pembe mavi 30 bin medicabjl 22 bin doruk nilüfer 20 bin TL suandaCanım fiyat ne dediler bu seneki hangi hastane
hemen aynı güne plan yapabilirsin büyük bir organizasyon yapmadan aile arasında ya da geçen internette görmüştüm videosunu bir çift cinsiyet yazan kağıdı arkadaşına veriyor arkadaşı onlar için balonu alıp hazırlayıp veriyor çift kimseyi almadan güzel manzaralı bir yere gidiyor orada başbaşa patlatıyorlar böyle beraber el ele yürüyorlar balonun yanına geçiyorlar balona taş bağlayıp yere falan sabitlemişlerdi çok tatlıydı oda birbirlerine sarılıyorlar falan cidden çok anlamlı duygulu ve samimi bulmuştumYa bende öyleyim sabır edemem diye yapmak istemiyorum eşim çok yapmak istiyor. Birde bu mide bulantısı ile gerçekten o organizasyonu çekmek istemiyorum
2024 de fiyatlar daha yüksek olacak bebişler sağlıklı olsun diyoruz ama bu kısmıda bakalım ne olacak, hayırlısın hangi hastane olacaksa o olsun inşallahBursa pembe mavi 30 bin medicabjl 22 bin doruk nilüfer 20 bin TL suanda
Bakalım yarın bir tahminde bulunmaz ise küçük derse zaten, cinsiyet sonucu fetal Dna ya kalır oda hemen hemen bir haftaya gelir, belki o zamana dediğiniz gibi samimi güzel birsey olabilir. Bende zaten ufak birsey isterim böyle kimsenin olmadığı birseyhemen aynı güne plan yapabilirsin büyük bir organizasyon yapmadan aile arasında ya da geçen internette görmüştüm videosunu bir çift cinsiyet yazan kağıdı arkadaşına veriyor arkadaşı onlar için balonu alıp hazırlayıp veriyor çift kimseyi almadan güzel manzaralı bir yere gidiyor orada başbaşa patlatıyorlar böyle beraber el ele yürüyorlar balonun yanına geçiyorlar balona taş bağlayıp yere falan sabitlemişlerdi çok tatlıydı oda birbirlerine sarılıyorlar falan cidden çok anlamlı duygulu ve samimi bulmuştum
Ben eşime gösterdim çok beğendi hadi sipariş edelim diyor çok heyecanlı bebekle alakalı her konuda ben zor durduruyorumKuzum böyle bebeği içine alıyormuş o yüzden bebek kendini anne karnında sanıyormuş iyi hissediyormuş araştırmam bu yönde. Evet bana da Kısa süre için pahalı geliyor. Satma işlerini de hiç beceremem ki ben
Canım instagramdan mı bakıyorsun nerden ? Bende bir bakayımBen eşime gösterdim çok beğendi hadi sipariş edelim diyor çok heyecanlı bebekle alakalı her konuda ben zor durduruyorumbir de mantıklı düşününce aslında çok da değil maaş oranına baktığın zaman zaten dışarıda bir yemek yesen 500 tutuyor en kötüsü, bir de 4 ay kullanılıyormuş ve 4 ayda bebek için önemli dönem o yüzden mantıklı bence almak ama ben her türlü satarım 4 aydan sonra
Arkadaş burada ekran görüntüsü atmış da Yataş mini juno yatak yazdım trendyola o şekilde çıktı zaten hemen yorumlarını okuduk genel olarak çok güzel yorumları vardıCanım instagramdan mı bakıyorsun nerden ? Bende bir bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?