2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Gerçekten bazı doktorlara sinir oluyorum. Olan geçen giden zamana oluyor doğru doktoru bulmak çok önemli. Bende yardımcu tedavi yönetimleriyle hamile kaldım. Çatlama iğnesiyle. Benim doktorumunda özel muayananesi vardı ailemizin doktorudur kendisi zaten tedavimi orada oldum o da bahçelievler memorial ile anlaşmalıydı acaba aynı doktor mu diye içimden geçirmiyor değilim ben tercih etmedim onu çünkü evime yakın bi hastane olsun ve perinatolog olsun istedim.

ben de korkuyorum sormaya acıbadem internationala gidiyorum ben de bir de sorsak da doğuma kadar artar durur
Bende Atakent Acıbadem. Evet zaten onlar bize ilerleyen zamanda doğum paketlerini sunacaklar o yüzden onlarda şuan da o konuya hiç girmiyorlar

Ya kızlar birsey sormak istiyorum cinsiyet partisi tarzında birsey yapmayı düşünüyor musunuz ? Yada bu konuda düşünceleriniz
Yaaa ben daha fotoğraf bile çekemedim organizasyon hepten yalan bana mide bulantısı kafa kalkmıyor mide yanması sefalet içinde gibiyim ama mutluyum

Hayır yalan kım demıs İlk çocugum da 4 ay kusa kusa öldüm banyoda yattım nerdeyse ve erkek
Hahaah batıl inanç demek ki o zaman herkeste farklı durumlar bünyeye göre değişken,kıza erkeğe bakmıyor sanırımŞuan ne durumdasınız peki cinsiyet belli oldu mu?

Yaaa ben daha fotoğraf bile çekemedim organizasyon hepten yalan bana mide bulantısı kafa kalkmıyor mide yanması sefalet içinde gibiyim ama mutluyum
Aynen bende öyleyim bir tane resimim yok organizasyon yapacak kadar gücüm kuvvetim yok, 3 gündür bende kafamı kaldıramıyorum, bakalım bu kadar bulantıya cinsiyet ne olacak

Benim doktorumda hemde riskli gebelik uzmanı aynı zamanda canım benim doktorum kadın, aslında Acıbadem banada yakın aslında oralarda bir dönem gitmek istedim iyi doktor bulamadım etrafımda giden kimse yoktu bu doktorum baya uzak bir yerde kliniği ama gidiyorum, gittiğin doktor perinatolog mu canım

Bizde suanda bu senenin fiyatlarını öğrendik de şimdiden uçuk fiyatlar

Benim de 2.cocuk tedaviyle çatlama ignesiyle oldu doğru doktor çok önemli benim 7. Doktorum hepsi neredeyse tüp bebek demişti insallah kulaklarımızı alorz yavrularmizj

Ya bende öyleyim sabır edemem diye yapmak istemiyorum eşim çok yapmak istiyor. Birde bu mide bulantısı ile gerçekten o organizasyonu çekmek istemiyorum
hemen aynı güne plan yapabilirsin büyük bir organizasyon yapmadan aile arasında ya da geçen internette görmüştüm videosunu bir çift cinsiyet yazan kağıdı arkadaşına veriyor arkadaşı onlar için balonu alıp hazırlayıp veriyor çift kimseyi almadan güzel manzaralı bir yere gidiyor orada başbaşa patlatıyorlar böyle beraber el ele yürüyorlar balonun yanına geçiyorlar balona taş bağlayıp yere falan sabitlemişlerdi çok tatlıydı oda birbirlerine sarılıyorlar falan cidden çok anlamlı duygulu ve samimi bulmuştum

Bakalım yarın bir tahminde bulunmaz ise küçük derse zaten, cinsiyet sonucu fetal Dna ya kalır oda hemen hemen bir haftaya gelir, belki o zamana dediğiniz gibi samimi güzel birsey olabilir. Bende zaten ufak birsey isterim böyle kimsenin olmadığı birsey

Kızlar aranızda hiç Tuzla Okan Üniversitesi Hastanesi'ne herhangi bir kadın doğum doktoruna giden var mı

Ben eşime gösterdim çok beğendi hadi sipariş edelim diyor çok heyecanlı bebekle alakalı her konuda ben zor durduruyorum bir de mantıklı düşününce aslında çok da değil maaş oranına baktığın zaman zaten dışarıda bir yemek yesen 500 tutuyor en kötüsü, bir de 4 ay kullanılıyormuş ve 4 ayda bebek için önemli dönem o yüzden mantıklı bence almak ama ben her türlü satarım 4 aydan sonra

Canım instagramdan mı bakıyorsun nerden ? Bende bir bakayım

Canım instagramdan mı bakıyorsun nerden ? Bende bir bakayım
Arkadaş burada ekran görüntüsü atmış da Yataş mini juno yatak yazdım trendyola o şekilde çıktı zaten hemen yorumlarını okuduk genel olarak çok güzel yorumları vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…