• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Ben belden uyusturmali spinal sezeryan olmustum o kadar rahatti ki hatta ameliyat devam ederken emzirmeye baslamistim bile sonrasinda da bir sikintim olmadi ilk gecenin ardindan tedavi ret imzalayip evime gecmistim ☺️ ikincide de spinal olucam cok buyuk ihtimalle
Ay ne güzel ya umarım benimde çok kolay geçer çünkü ameliyat korkum var normal yapamazsam diye şimdiden düşünmeye başladım🥺 Epidural ve spinal anestezinin farkı nedir acaba?

Bu konuda baya oturdum okudum düşündüm ve karar verdimki kesmicem🤭kestirsem içim rahat etmicek biliyorum kendimi sonuçta kapalıyım zaten terleyen biride diğilim idare ederim☺️
Sen nasıl rahatsan kuzum 😍
Bende normalde çok dikkat ederdim de bugün öyle oldu çok şükür bir şey olmadı, hatta ikinciye merdivenlerden çıkarken yine ışıklar söndü emekleye emekleye çıktım sonra ışıklari yaptık artık yani 😀
İyi yaptınız 😌

Ben de kestireceğim yarın ya toplayacak kadar bırakmak istiyorum sıkıldım iyice,dökülüyor😼
Vallahi kendimizi nasıl rahat hissediyorsak öyle yapalım 😌
Ayy bnde bıkaç gune kestiricem
İstanbula gitmeyi beklıyorum
Kestir kuzum 😌
Ay babannem bize hep hamileyken saç kestirmeyn çocuğun aklı kısa olur der ajlıma o geldi😂😂 bende kestim bu arada
Annem kardeşime hamileyken kestirmiş kardeşim itü de mühendislik okudu 😂😂 babaanneye selamlar 😂😂😂

Vallahi aşırı uzamıştı. Ben zaten öğrenmedim kuaföre gidip kestirip boyatacaktım saçlarımı. Sonra öğrendim ve kaldı o iş. Saçlarımda belimden de aşağıdaydı uzunluğu. Daha rahat olsun diye kestirdim ama çok değil 😂😂😂 uzun saç seviyorum çünkü. Ama gayet kafam rahatladı yani
Ay haftaya bende kestiricem ya. İnanmıyorum batıl inançlara😀 fazladan olan saçlarım vücudumdaki vitamini emeceğine çocuğum emsin .rızkını kırık saçlara yediremem 🤣

Vallahi kendimizi nasıl rahat hissediyorsak öyle yapalım 😌

Kestir kuzum 😌

Annem kardeşime hamileyken kestirmiş kardeşim itü de mühendislik okudu 😂😂 babaanneye selamlar 😂😂😂
hurafe işte eskiler😂 benimde saçlarım kalçalarıma geliyodu nerdeyse öğrwnince kesmştim sülalece kızıyolar bide bana şu inandıkları şeyin saçmalığına bakmıyolar hiç😂

Back
X