• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Pozisyon şu 😅🧿 başı öne eğik olunca sanırım kız olur demek istedi. Bizimkinin ayakları havada 😂😂

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 83
Benimki bu gün pipini gösterdi😅
Erkeklerin direk belli oluyor ya hiç bidaha ki ay tekrar bakalım muhabbeti yok benim iki oglumdada hemen öğrendik hatta ikinci oğlum 11+1 de belli oldu ama bu minnaka 13+1 de perinatolog bile net bişey diyemedi %70 kız %30 yanılma payı birakiyorum dedi bekle şimdi 3 hafta daha 😂

Erkeklerin direk belli oluyor ya hiç bidaha ki ay tekrar bakalım muhabbeti yok benim iki oglumdada hemen öğrendik hatta ikinci oğlum 11+1 de belli oldu ama bu minnaka 13+1 de perinatolog bile net bişey diyemedi %70 kız %30 yanılma payı birakiyorum dedi bekle şimdi 3 hafta daha 😂
Yok kuzum benimki 12+2 haftada göstermedi ama fetal DNA öğrendik..bu günde 14+6 öyle gördük zaten artık biliyorduk😅o zaman kız seninki☺️

Pozisyon şu 😅🧿 başı öne eğik olunca sanırım kız olur demek istedi. Bizimkinin ayakları havada 😂😂
E bnımkıde 11+3 te başı öne eğikti🤭🌸

Bugunde baş aşagı idi
Doktor birden renkli ultrasonu açtı 🤩
Arkası dönüktü ellerıyle yuzunu kapamıştı🤗

Bna 15 gun dedi ama bn 10 gun sonra gdecegım

Eklentiler

• IMG_20230831_192724.webp
    IMG_20230831_192724.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 74
kızlarrrr benim bebeğim sağ taraftan birden sola geçti bu normal mi yan tabii ultrasonla göemedim ama elimle dokununca hissrdiyorum sertlik sağdaydı şimdi sağ bomboş sol semsert sola geçmiş

Kızlar ya lierac krem sürüyorum her gün. Ama sanki bu krem hemen kuruyor 😂 yani cildim uzun süreli nemli kalmıyor gibi hissediyorum. Bu şekilde faydası olacak mı ki bunun 😀

Back
X