- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.719
- 63
İnşallah canım çok teşekkürlerBenim 5 güne çıktıinsallah sonuçlarında çok güzel çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım çok teşekkürlerBenim 5 güne çıktıinsallah sonuçlarında çok güzel çıkar
Benimki bu gün pipini gösterdiYaa bnde bugun 13+2 çıktım
Pipi olsa mutlaka gorurdu dıye dusunup umutlandım![]()
Evet biliyorum adaparki hmm anladımAdapark var bilirsın
Onun yanındaki hastane
Benimkide aynı böyleydi cumartesi günüPozisyon şubaşı öne eğik olunca sanırım kız olur demek istedi. Bizimkinin ayakları havada
![]()
Minnoşlar yaBenimkide aynı böyleydi cumartesi günüdoktor yüzde 90 kız dedi
![]()
Erkeklerin direk belli oluyor ya hiç bidaha ki ay tekrar bakalım muhabbeti yok benim iki oglumdada hemen öğrendik hatta ikinci oğlum 11+1 de belli oldu ama bu minnaka 13+1 de perinatolog bile net bişey diyemedi %70 kız %30 yanılma payı birakiyorum dedi bekle şimdi 3 hafta dahaBenimki bu gün pipini gösterdi![]()
Bana da doktor 10 gün demişti. Sonra danışmadaki sekreteri bilgi verirken 5 gün dedi. Doktor 10 demişti dedim . O öncedendi şimdi 5 iş gününde çıkıyor dediİnşallah canım çok teşekkürlerdr 10-12 gün dedi ama galiba temkinli olmak istedi
Yok kuzum benimki 12+2 haftada göstermedi ama fetal DNA öğrendik..bu günde 14+6 öyle gördük zaten artık biliyordukErkeklerin direk belli oluyor ya hiç bidaha ki ay tekrar bakalım muhabbeti yok benim iki oglumdada hemen öğrendik hatta ikinci oğlum 11+1 de belli oldu ama bu minnaka 13+1 de perinatolog bile net bişey diyemedi %70 kız %30 yanılma payı birakiyorum dedi bekle şimdi 3 hafta daha![]()
Ayyy valla geçmez çok heyecanlıyım. Sen ne hissediyorsun. Kız mı erkek miHemen heeeemeeeenzaman gecmez simdi
![]()
15+2 ya da 3Kaç haftalık oluyorsunuz o zamann![]()
Yaa inşallah çok heyecanlı bi süreçBana da doktor 10 gün demişti. Sonra danışmadaki sekreteri bilgi verirken 5 gün dedi. Doktor 10 demişti dedim . O öncedendi şimdi 5 iş gününde çıkıyor dedi![]()
E bnımkıde 11+3 te başı öne eğiktiPozisyon şubaşı öne eğik olunca sanırım kız olur demek istedi. Bizimkinin ayakları havada
![]()
oyyy minnoş el sallıyor snakiE bnımkıde 11+3 te başı öne eğikti
Bugunde baş aşagı idi
Doktor birden renkli ultrasonu açtı
Arkası dönüktü ellerıyle yuzunu kapamıştı
Bna 15 gun dedi ama bn 10 gun sonra gdecegım
Ay ben kıza benzetdim yaE bnımkıde 11+3 te başı öne eğikti
Bugunde baş aşagı idi
Doktor birden renkli ultrasonu açtı
Arkası dönüktü ellerıyle yuzunu kapamıştı
Bna 15 gun dedi ama bn 10 gun sonra gdecegım
Kız istiyorum ama erkek hissediyorum 2 3 defa ruyamda gordum 12+2de çıkıntı gördük de bakalimAyyy valla geçmez çok heyecanlıyım. Sen ne hissediyorsun. Kız mı erkek mi![]()
Yaa bizimkinin ultrason fotoğrafında da çıkıntı var gibi sanki ama ben şimdiye kadar tüm rüyalarımda kız gördümKız istiyorum ama erkek hissediyorum 2 3 defa ruyamda gordum 12+2de çıkıntı gördük de bakalimsen ne hissediyosun
![]()