• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289

Eklentiler

• IMG_4497.webp
    IMG_4497.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 82
kızlarrrr benim bebeğim sağ taraftan birden sola geçti bu normal mi yan tabii ultrasonla göemedim ama elimle dokununca hissrdiyorum sertlik sağdaydı şimdi sağ bomboş sol semsert sola geçmiş
Onun sertliği bu kadar erken hissediliyor mu. Ben karnıma dokunduğum herhsngi bi yerinde hissetmedim daha hiç sertlik ya da ben anlamadım . Ama 7. Haftada gittiğimde sol tarafta ultrasonu tutuyordu .11. Haftada gittiğimde sağ tarafta tuttu bebeğe bakarken

Başka da var mı foto bu erkek gibi mi duruyor acaba çenesi vücuttan uzak sanki bizimkiler saha yakın gibi emin olamadım 😅
Bak şunlarda var 😁 ah çocuğum ilk fotoda el sallıcam derken ne hallere bürünmüş 😂😂😂

Eklentiler

• IMG_4496.webp
    IMG_4496.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_4495.webp
    IMG_4495.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_4498.webp
    IMG_4498.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 75
Onun sertliği bu kadar erken hissediliyor mu. Ben karnıma dokunduğum herhsngi bi yerinde hissetmedim daha hiç sertlik ya da ben anlamadım . Ama 7. Haftada gittiğimde sol tarafta ultrasonu tutuyordu .11. Haftada gittiğimde sağ tarafta tuttu bebeğe bakarken
bilmiyorum ki ben vücudumu çok dinleyen biriyim keseminde sağda olduğunu biliyordum mesela sol tarafım ağrımasına rağmen ve cidden sağdaydı ne bliyim hiç dokunmuyo musunuz kıx karnınıxa🤔😂

bilmiyorum ki ben vücudumu çok dinleyen biriyim keseminde sağda olduğunu biliyordum mesela sol tarafım ağrımasına rağmen ve cidden sağdaydı ne bliyim hiç dokunmuyo musunuz kıx karnınıxa🤔😂
Hep dpkunuyorum elim hep orda nerdeyse hatta ama hiç bi tarafta bebek sertliği hissetmedim :)

Back
X