- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Ay bizimki ne sence o zamanPozisyon şubaşı öne eğik olunca sanırım kız olur demek istedi. Bizimkinin ayakları havada
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bizimki ne sence o zamanPozisyon şubaşı öne eğik olunca sanırım kız olur demek istedi. Bizimkinin ayakları havada
![]()
Bizimkiler aynı pozisyondaE bnımkıde 11+3 te başı öne eğikti
Bugunde baş aşagı idi
Doktor birden renkli ultrasonu açtı
Arkası dönüktü ellerıyle yuzunu kapamıştı
Bna 15 gun dedi ama bn 10 gun sonra gdecegım
Başka da var mı foto bu erkek gibi mi duruyor acaba çenesi vücuttan uzak sanki bizimkiler saha yakın gibi emin olamadımAy bizimki ne sence o zaman![]()
Onun sertliği bu kadar erken hissediliyor mu. Ben karnıma dokunduğum herhsngi bi yerinde hissetmedim daha hiç sertlik ya da ben anlamadım . Ama 7. Haftada gittiğimde sol tarafta ultrasonu tutuyordu .11. Haftada gittiğimde sağ tarafta tuttu bebeğe bakarkenkızlarrrr benim bebeğim sağ taraftan birden sola geçti bu normal mi yan tabii ultrasonla göemedim ama elimle dokununca hissrdiyorum sertlik sağdaydı şimdi sağ bomboş sol semsert sola geçmiş
Bak şunlarda varBaşka da var mı foto bu erkek gibi mi duruyor acaba çenesi vücuttan uzak sanki bizimkiler saha yakın gibi emin olamadım![]()
Bana öyle denedi kuzum hep kullancam galibaBana da bi gün birini bi gün diğerini kullan dedi
bilmiyorum ki ben vücudumu çok dinleyen biriyim keseminde sağda olduğunu biliyordum mesela sol tarafım ağrımasına rağmen ve cidden sağdaydı ne bliyim hiç dokunmuyo musunuz kıx karnınıxaOnun sertliği bu kadar erken hissediliyor mu. Ben karnıma dokunduğum herhsngi bi yerinde hissetmedim daha hiç sertlik ya da ben anlamadım . Ama 7. Haftada gittiğimde sol tarafta ultrasonu tutuyordu .11. Haftada gittiğimde sağ tarafta tuttu bebeğe bakarken
Sonuncu da kız gibi geldiBak şunlarda varah çocuğum ilk fotoda el sallıcam derken ne hallere bürünmüş
![]()
HehehSonuncu da kız gibi geldiçok hareketli bu minik belli
![]()
Al benden de o kadar çık gez biraz unutHehehya pazartesi öğrenicem o kadar heyecanlıyım ki. Nasıl geçecek şu 1 hafta bilmiyorum
![]()
Hep dpkunuyorum elim hep orda nerdeyse hatta ama hiç bi tarafta bebek sertliği hissetmedim :)bilmiyorum ki ben vücudumu çok dinleyen biriyim keseminde sağda olduğunu biliyordum mesela sol tarafım ağrımasına rağmen ve cidden sağdaydı ne bliyim hiç dokunmuyo musunuz kıx karnınıxa![]()
Mecbur sokaklara atıcaz kendimiziAl benden de o kadar çık gez biraz unut![]()
Benim göbeğimin tamamı şiş ve sert oluyor bu saatlerde. Sizin de öyle miHep dpkunuyorum elim hep orda nerdeyse hatta ama hiç bi tarafta bebek sertliği hissetmedim :)
benim mi derim ince acabaHep dpkunuyorum elim hep orda nerdeyse hatta ama hiç bi tarafta bebek sertliği hissetmedim :)
benim hep aynı boyutta bu ara bir tık büyüdü gaz problemim yok benim ondan da olabilirrBenim göbeğimin tamamı şiş ve sert oluyor bu saatlerde. Sizin de öyle mi![]()
Yaa ne güzelbenim hep aynı boyutta bu ara bir tık büyüdü gaz problemim yok benim ondan da olabilirr
Ay bilemedim ki . Senden duyduğumdan beri karnımın orasını burasını bastırıp bebek arıyorum sağda soldabenim mi derim ince acabaama kocam bile hissediyo kız dokunca
Yok mu tahmin edebilenMerhaba sevgili mart anneleri bebeğimin 10+2 de ultrason fotoğrafı cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba çok merak ediyorum![]()
Sanırım beni diyorsun canım. Yok henüz almadım burada hamilelikte kullanılmaz diyen oldu tereddüt ettim ben de . Doktora sormadan almıyım dedimNaoili yağı alan bir arkadaşımız vardı acaba aldı mı ? Kullanıyor mu acaba ?