Kızlar benim ilk bebeğim doğduğunda kv sürekli benim nabzımi yokluyordu.ayyy babasının aynısı oğlum benim falan dönüp bana bakıyordu suratıma ne tepki veriyorum diye.ben zaten eşime benzemesini çok istiyordum.bir gün o öyle deyince ben de babası kılıklı oğlum benim dedim.ayyyy bir hoşuna gitti bir hoşuna gitti.bir daha ne ogluna benzetti ne döndü suratıma bakti.
Öfff ya ben hiç istemiyorum doğumdan sonra gelsin bana. Çünkü çok sinir eder beni o lohusa halimle. Zaten geleceklerdi bir de 3 ay kalacaktı eşimle konuştum yok olmaz dedim 3 ay çok yani. Şimdi doğumdan sonra gelirse de aylarca kalır. Girer odamdan çocuğu alır. İstemiyorum. Kuralllarıma sözde saygısı var onun
6 ekimde giderim ben de galiba çünkü boş günüm öyle 15+5 oluyor yaaa kızlar böyle aşırı heyecanlıyım ama aşırı da korkulu ya iyi değilse diye çok korkuyorum çok
Bende 2 Ekim'de 16+1 olcam Allahin izniyle çok heyecanlıyım iki hafta kaldı cinsiyetimiz netleşir inşallah inşallah iyidir canım benim hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz hep genlerimizle oynandı sürekli sıkıntılar duya duya etkileniyoruz ben detaylı ultrasonu 13. Haftada yaptırdım daha rahat olayım diye
Öfff ya ben hiç istemiyorum doğumdan sonra gelsin bana. Çünkü çok sinir eder beni o lohusa halimle. Zaten geleceklerdi bir de 3 ay kalacaktı eşimle konuştum yok olmaz dedim 3 ay çok yani. Şimdi doğumdan sonra gelirse de aylarca kalır. Girer odamdan çocuğu alır. İstemiyorum. Kuralllarıma sözde saygısı var onun
Doğumdan sonra en önemli mesele.kendi aileniz ve eşinizin ailesini uzun süre kendi evinizde aynı anda yatılı olarak tutmayın.cunku bebeği paylasamiyorlar ve kavga çıkıyor.
Malesef ki dedikleriniz oluyor.benim de tam 3 ay kalmıştı.yemeklerimi falan yaptı sagolsun ama tabi ufak tefek kalp kırıklıkları oluyor illa ki.bebek konusunda ben daha iyi bilirim havalarında oluyorlar
doğumdan sonra en fazzzla 1 hafta kalınmalı e ben eşimle yatcam zaten beşik de odamızfa olcak bana yardımcı olmıcak insanların evimde kalmasını da istemem yani.