Kızlar şimdi komediyi anlatıyorum hastaneden çıktık eşim annesine cinsiyetin göründüğü ultrason fotografi atti aldigi cevap : Aynı sana benziyo oğlum Allahımmm nasıl güldüm 5 dk sonra yok kızıma benziyo yazmıs artık pipiyi neye benzettiyse anlamadık
6 ekimde giderim ben de galiba çünkü boş günüm öyle 15+5 oluyor yaaa kızlar böyle aşırı heyecanlıyım ama aşırı da korkulu ya iyi değilse diye çok korkuyorum çok
Kızlar benim ilk bebeğim doğduğunda kv sürekli benim nabzımi yokluyordu.ayyy babasının aynısı oğlum benim falan dönüp bana bakıyordu suratıma ne tepki veriyorum diye.ben zaten eşime benzemesini çok istiyordum.bir gün o öyle deyince ben de babası kılıklı oğlum benim dedim.ayyyy bir hoşuna gitti bir hoşuna gitti.bir daha ne ogluna benzetti ne döndü suratıma bakti.
Kızlar ben 6 sene önce oğluma ana kucagı dedikleri zımbırtılardan almıstım hıc kullanmadık emzırıyordum uyuyordu az buyudugunde de oyun halısına koyuyordum orda guzel vakıt gecırıyor emıyor uyuyordu şimdi şu ana kucaklarını gördüm yani yakın zmnda annelik tecrubesi olan veya yakınında kullananlar oldu mu merak edıyorum alıp almamakta kararsızım çünkü tahmını kaç ay kullancak birde, evde ztn çok yerim yok birde fazla eşya istemıyorum siz ne düşünüyorsunuz