2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
canım inşallah sağlıkla

canım bu yavrunu Allah bağışlasın hiç hissim olmamıştı kız ya da erkek :)) 12 haftada kızdı 13 te erkek oldu hala kendimi hazırlayamadım orası ayrı :))
27 sinde ikili taramam var bakalım inşallah o zaman gösterir fındığım hiç birşey alamıyorum korkudan alamayınca da benimseyemiyo insan

Eşim de ben de laf söyletmemeyi düşünüyoruz açıkçası. Biz biliriz en iyisini diyeceğiz
Ayy canım bu işler çok zor bnım annem kalmıştı hayat zindan oldu ak kara ortaya cıkıyor lohusalık zamanı
Anlayış beklıyoruz ama maalesef anlayışlı olmuyorlar, rahatlık olarak, temizlik, yemek vs hrseyi yapıyorlar ama iş bebişe gelince aslan kesılıyorlar, hep kndi istedıkleri olsun istıyorlar, kndı tecrubelerıne gore olsun istıyorlar tabii o arada bızler çoktan krize girmiş oluyoruz,

herkes farklı ama bnım annem bebeği tutuş şeklıme, gaz cıkarma seklıme, ay öyle tutma, şurdan tut.. Bebeği her kucagıma aldıgımda.. En basıtını soyluyorum, biberonu şöyle tut ayyy hrseye laf edıyordu,her kes bukdar müdahil değildir dıye dusunuyorum... zaten annem gelecegı için rahmetli kayınvalıdemi istemedim, eşimde saolsun getirmedi kv'mi.
Ama annem yetti bna..

Bu anlattıgım 11 sene önceydi
Şuan annem yaşlandıkça maalesef huyları dahada beter oldu, çok uzulrek soyluyorum

Kız bebek canım

Hemde
%99

Merhabalar kızlar bizde 13 olduk bi tahmin alabilirmiyim ben teorisine göre

Eklentiler

• D94F238C-BC54-401F-97B9-0E58597DF00F.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 65
Eşiniz de destekciniz ne güzel.hic korkmayın.cok güzel bir süreç bebislerimiz sağlıkla gelsin
İnşallah kuzum ben Bayadır hamilelik bekliyorum. Bu beklediğim süreçte de hep eşimle konuştum. Şöyle olsun böyle olsun diye. Ve çok okurum çok araştırırım. O yüzden ben ne dersem kabulüdür

Kuzum annem çok yaşlı değil benim. Bir de öyle baskıcı da değildir. Araştırır en sağlıklısını yapar vs. Şuanda da çocuk bakıyor zaten dışarıda. Hatta çocuk 11 aylıkken başladı şimdi 4 yaşında hala devam ediyorlar. Tabi ben de gelince kalsın istiyorum ama çok kalmaz benim annem duramaz onu da biliyorum. Sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum annemle. Yapma dediğini yapmaz. Ama K.V. öyle değil. Anlamıyor. Kabul etmiyor

İllallah şu kv den ben birde aynı evdeyim kaç aydır bana gına geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…