2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar selam benim tospağa çok hareketli durduğu yerde durmadı size bi sorum olucak ikili tarama için kan verdim doktorum fetal dna yaptırıp yaptırmak istemediğimi sordu 8 bin tl dedi ben istemiyorum dedim acaba yaptırsamıydım ikilemde kaldım. Bu arada cinsiyet tahmini yaptı doktorum %60 kız dedi ama sakın Alışverişe başlama dedi size de atayım tospağamı sizde tahmin edin bi

Eklentiler

• 9E0D6176-704A-41E0-BD63-6BA54784358F.webp
    26 KB · Görüntüleme: 61
ay çok güldüm.

canım inşallah sağlıkla
canım bu yavrunu Allah bağışlasın hiç hissim olmamıştı kız ya da erkek :)) 12 haftada kızdı 13 te erkek oldu hala kendimi hazırlayamadım orası ayrı :))

Ashley bakar şimdi

Ayy inşallah
Oooo kız uzun zaman sonra kız haberi aldık. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin
Bendende bi kız haberi gelir artık inşallah çarşamba gunü kontrolum var
Busefer görür inşallh cinsıyetini
14+6 olucam

Bikaç gundur giremıyorum cnm varmı kaçırdığım bi gelişme

Yaa detaylıyı yaptırmama daha çok var doktor ne zaman derse o zaman yaptırcam. Ama iyi yapmışsın bence kuzum

+ görümceler de kapatılsın
Görümcem iyi çok şükür
Doğumdan sonra en önemli mesele.kendi aileniz ve eşinizin ailesini uzun süre kendi evinizde aynı anda yatılı olarak tutmayın.cunku bebeği paylasamiyorlar ve kavga çıkıyor.
annem gelsin istiyorum ama ben çünkü korkuyorum. İlk çocuğum. Eşim de annem olsun istiyor yardım açısından

Malesef ki dedikleriniz oluyor.benim de tam 3 ay kalmıştı.yemeklerimi falan yaptı sagolsun ama tabi ufak tefek kalp kırıklıkları oluyor illa ki.bebek konusunda ben daha iyi bilirim havalarında oluyorlar
Eşim de ben de laf söyletmemeyi düşünüyoruz açıkçası. Biz biliriz en iyisini diyeceğiz

Ayy inşallah

Bendende bi kız haberi gelir artık inşallah çarşamba gunü kontrolum var
Busefer görür inşallh cinsıyetini
14+6 olucam

Bikaç gundur giremıyorum cnm varmı kaçırdığım bi gelişme
İnşallah gösterir annesi gönlündeki gibi olsun.

İyiyiz kuzum çok şükür. Ben de hep burada değilim vallahi. Halim olmuyor ne zaman enerjimiz geri gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…