doğumdan sonra en fazzzla 1 hafta kalınmalı e ben eşimle yatcam zaten beşik de odamızfa olcak bana yardımcı olmıcak insanların evimde kalmasını da istemem yani.
Kızlar selam benim tospağa çok hareketli durduğu yerde durmadı size bi sorum olucak ikili tarama için kan verdim doktorum fetal dna yaptırıp yaptırmak istemediğimi sordu 8 bin tl dedi ben istemiyorum dedim acaba yaptırsamıydım ikilemde kaldım. Bu arada cinsiyet tahmini yaptı doktorum %60 kız dedi ama sakın Alışverişe başlama dedi size de atayım tospağamı sizde tahmin edin bi
Kızlar şimdi komediyi anlatıyorum hastaneden çıktık eşim annesine cinsiyetin göründüğü ultrason fotografi atti aldigi cevap : Aynı sana benziyo oğlum Allahımmm nasıl güldüm 5 dk sonra yok kızıma benziyo yazmıs artık pipiyi neye benzettiyse anlamadık
Benim ilk gebeliğim kızdı çok dinç iyiydim bulantım olmadı ekşi yemek istiyordum onu kaybettim malesef şimdi çok uykum geliyor hep uyumak istiyorum ama çalışıyorum malesef canım hep tatlı yemek istiyor yarım saat 40 dk ağzıma birşeyler atmazsam midem acayip bulanıyor bilmiyorum birşey de hissetmiyorum sizde böyle belirtiler olmuşmuydu kızımı hissetmiştim kızım olacak demiştim eşime bunda hiç anlamıyorum
Benim ilk gebeliğim kızdı çok dinç iyiydim bulantım olmadı ekşi yemek istiyordum onu kaybettim malesef şimdi çok uykum geliyor hep uyumak istiyorum ama çalışıyorum malesef canım hep tatlı yemek istiyor yarım saat 40 dk ağzıma birşeyler atmazsam midem acayip bulanıyor bilmiyorum birşey de hissetmiyorum sizde böyle belirtiler olmuşmuydu kızımı hissetmiştim kızım olacak demiştim eşime bunda hiç anlamıyorum
canım bu yavrunu Allah bağışlasın hiç hissim olmamıştı kız ya da erkek :)) 12 haftada kızdı 13 te erkek oldu hala kendimi hazırlayamadım orası ayrı :))
Kızlar selam benim tospağa çok hareketli durduğu yerde durmadı size bi sorum olucak ikili tarama için kan verdim doktorum fetal dna yaptırıp yaptırmak istemediğimi sordu 8 bin tl dedi ben istemiyorum dedim acaba yaptırsamıydım ikilemde kaldım. Bu arada cinsiyet tahmini yaptı doktorum %60 kız dedi ama sakın Alışverişe başlama dedi size de atayım tospağamı sizde tahmin edin bi
Bende 2 Ekim'de 16+1 olcam Allahin izniyle çok heyecanlıyım iki hafta kaldı cinsiyetimiz netleşir inşallah inşallah iyidir canım benim hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz hep genlerimizle oynandı sürekli sıkıntılar duya duya etkileniyoruz ben detaylı ultrasonu 13. Haftada yaptırdım daha rahat olayım diye
Doğumdan sonra en önemli mesele.kendi aileniz ve eşinizin ailesini uzun süre kendi evinizde aynı anda yatılı olarak tutmayın.cunku bebeği paylasamiyorlar ve kavga çıkıyor.
Malesef ki dedikleriniz oluyor.benim de tam 3 ay kalmıştı.yemeklerimi falan yaptı sagolsun ama tabi ufak tefek kalp kırıklıkları oluyor illa ki.bebek konusunda ben daha iyi bilirim havalarında oluyorlar
6 ekimde giderim ben de galiba çünkü boş günüm öyle 15+5 oluyor yaaa kızlar böyle aşırı heyecanlıyım ama aşırı da korkulu ya iyi değilse diye çok korkuyorum çok