- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
netini doktor söylycek biz nerden bilrlimNet bişey söylemediler ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
netini doktor söylycek biz nerden bilrlimNet bişey söylemediler ki![]()
sen ne zaman öğrendin kız bi ben bideBenim erkekte kıza dönse barigerçi alıştırdım bile kendimi
![]()
Evet hayat bize böyle acı tecrübelerle öğretiyor malesefki bende kendime kızıyorum çevremde kim duysa aynı şeyi söylüyor banada kız dediğimde gülen bile olmuştu benim anneminde annaneminde erkek evladı olmamış yine mi kız diyen oldu belki söylenenlerden etkilenip bende öyle istiyordum bilmiyorum ama keşke duamı hep sağlıklı olarak etseymişim ama allah büyük affedici inşallah ben bebeğimi sağlıkla alırım kucağıma o kadar hareketliki kızım büyük kızım hiç harkeet etmezdi karnımda çok nadir yavrum benim üzüldüğümü anlıyor anne ben sağlıklıyım bak hareket ediyorım diyor sanki downlu bebeklern hareketlerinin çok olmadığını kas dokularının gelişmediğini okumuştjm belki ordan bana bir ümit veriyor:)Canım ikinci hamileliğimde bebeğimin erkek olduğunu öğrendim bir oğlum daha var ve o kadar çok sevindim ki iki kardeş birbirlerine sahip cikarlar diye mutluluğumu cevremle paylastim arayana gördüğüme biliyormusun bir oğlum daha geliyor dedim büyük bir sevinçle kizlar abartmıyorum herkesin tepsi şöyle oldu ayyyy hadi yaaa tüh üzüldüm... pardonnn siz Allah evlat nasip etmis elhamdülillah sağlıklı olsun demiyorsunuz da keşke kız olsaydı mi diyosunuz dedim herkese kayınvalidem dahi üzüldü kız olsaydı dedi aynı sizin gibi detaylı ultrasona girdim ve bebeğimin dünyaya gelemeyecek kadar ağır hastalıkları olduğunu ogrendim kayınvalidem hala vicdan azabı çekiyor günlerce ağladı hakkını helal et ben nasıl böyle bir söz söyledim diye hep benim yüzümden oldu ben sağlıklı olsun diyceme kız olsaydı dedim diye hala vicdan azabı çekiyor çevremdeki herkes o kadar pişman oldular ki hepsi tek tek özür diledi çektiğim acıyı gördüler benimle birlikte yaşadılar şimdi herkes yeterki sağlıklı olsun sağlıkla dünyaya gelip büyüsün diyorlar maalesef acı bir tecrübe ile öğrenmek zorunda kaldılar...
Anladım canım inşallh tamamen yok olur diğer gidişinde tehlike kalkar,rahatlarsın bi nebzeCanım diyor ki; biz bunun nedenini bilmiyoruz düşük tehditti diyordu.
Yok aslında 12.haftada benziyor dedi ama bu dr 2oğlum içinde aynı haftalarda benziyor demişti ve bilmişti bu cuma gösterirse öğreniriz artık tam olarak
Canım benim inşallah rabbim seni evladına sorunsuz sıkıntısız sağlıkla kavusmani evladını sağlıkla buyutmeni nasip etsin hepimiz hamileyiz duamız Allah katında inşallah kabul olur durumunu okuyan her arkadaşımın sana gönülden dua edeceğine eminim rabbim yar ve yardımcın olsunEvet hayat bize böyle acı tecrübelerle öğretiyor malesefki bende kendime kızıyorum çevremde kim duysa aynı şeyi söylüyor banada kız dediğimde gülen bile olmuştu benim anneminde annaneminde erkek evladı olmamış yine mi kız diyen oldu belki söylenenlerden etkilenip bende öyle istiyordum bilmiyorum ama keşke duamı hep sağlıklı olarak etseymişim ama allah büyük affedici inşallah ben bebeğimi sağlıkla alırım kucağıma o kadar hareketliki kızım büyük kızım hiç harkeet etmezdi karnımda çok nadir yavrum benim üzüldüğümü anlıyor anne ben sağlıklıyım bak hareket ediyorım diyor sanki downlu bebeklern hareketlerinin çok olmadığını kas dokularının gelişmediğini okumuştjm belki ordan bana bir ümit veriyor:)
İnşallah canım, bakalım cuma günü ne diyecekAnladım canım inşallh tamamen yok olur diğer gidişinde tehlike kalkar,rahatlarsın bi nebze![]()
Pozisyonu uygunsa söylerler tabii ki muayene öncesi çikolata ye öyle hareketli oluyorlar ben öyle yaptığımda göstermişti12 haftalikken tahmin etti kiz dedibi dahada gitmedim zaten 15 haftaligim haftaya pazartesi 3lu taramam var orda soylerler mi
bende
seninde kız olcak
Sende hem mart hem nisan annesi sanırımİnşallah yaçok merak edenlerin bebeleri göstermiyor haha çok merak etmeyin ben saldım ahahas
![]()
hahahahahah inşallahseninde kız olcakyeter cok erkek oldu
Erkek benceKızlar anlayanlar bir bakabilir mi? Var mı aranızda banada bir tahminde bulunacak, nasipse haftaya Perşembe cinsiyet için kontrolüm var bu ultrasonda 12+2 günlük.
Ben de kuzum. Sadece sebze de midem bulanmıyor. Et türevi hiç hiç istemiyorum.ay kızlar ben hep sebze yemekleri yiyorum onu fark ettim başka hiçbr şey istemiyo canım slclsşd bu hangi cinsiyet belirtisi kız
Evet belli değil durmadan değişiyorSende hem mart hem nisan annesi sanırım![]()
ay ben midem iyi olduğu zaman her şeyi yşyodum midem kötüleşti yine bu ara sadece sebze türü yiyorum çok zorBen de kuzum. Sadece sebze de midem bulanmıyor. Et türevi hiç hiç istemiyorum.
Aşırı zor aşırı gerçekten. Yiyecek yemek bulamıyorumay ben midem iyi olduğu zaman her şeyi yşyodum midem kötüleşti yine bu ara sadece sebze türü yiyorum çok zor