• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Canım ikinci hamileliğimde bebeğimin erkek olduğunu öğrendim bir oğlum daha var ve o kadar çok sevindim ki iki kardeş birbirlerine sahip cikarlar diye mutluluğumu cevremle paylastim arayana gördüğüme biliyormusun bir oğlum daha geliyor dedim büyük bir sevinçle kizlar abartmıyorum herkesin tepsi şöyle oldu ayyyy hadi yaaa tüh üzüldüm... pardonnn siz Allah evlat nasip etmis elhamdülillah sağlıklı olsun demiyorsunuz da keşke kız olsaydı mi diyosunuz dedim herkese kayınvalidem dahi üzüldü kız olsaydı dedi aynı sizin gibi detaylı ultrasona girdim ve bebeğimin dünyaya gelemeyecek kadar ağır hastalıkları olduğunu ogrendim kayınvalidem hala vicdan azabı çekiyor günlerce ağladı hakkını helal et ben nasıl böyle bir söz söyledim diye hep benim yüzümden oldu ben sağlıklı olsun diyceme kız olsaydı dedim diye hala vicdan azabı çekiyor çevremdeki herkes o kadar pişman oldular ki hepsi tek tek özür diledi çektiğim acıyı gördüler benimle birlikte yaşadılar şimdi herkes yeterki sağlıklı olsun sağlıkla dünyaya gelip büyüsün diyorlar maalesef acı bir tecrübe ile öğrenmek zorunda kaldılar...
Evet hayat bize böyle acı tecrübelerle öğretiyor malesefki bende kendime kızıyorum çevremde kim duysa aynı şeyi söylüyor banada kız dediğimde gülen bile olmuştu benim anneminde annaneminde erkek evladı olmamış yine mi kız diyen oldu belki söylenenlerden etkilenip bende öyle istiyordum bilmiyorum ama keşke duamı hep sağlıklı olarak etseymişim ama allah büyük affedici inşallah ben bebeğimi sağlıkla alırım kucağıma o kadar hareketliki kızım büyük kızım hiç harkeet etmezdi karnımda çok nadir yavrum benim üzüldüğümü anlıyor anne ben sağlıklıyım bak hareket ediyorım diyor sanki downlu bebeklern hareketlerinin çok olmadığını kas dokularının gelişmediğini okumuştjm belki ordan bana bir ümit veriyor:)

Evet hayat bize böyle acı tecrübelerle öğretiyor malesefki bende kendime kızıyorum çevremde kim duysa aynı şeyi söylüyor banada kız dediğimde gülen bile olmuştu benim anneminde annaneminde erkek evladı olmamış yine mi kız diyen oldu belki söylenenlerden etkilenip bende öyle istiyordum bilmiyorum ama keşke duamı hep sağlıklı olarak etseymişim ama allah büyük affedici inşallah ben bebeğimi sağlıkla alırım kucağıma o kadar hareketliki kızım büyük kızım hiç harkeet etmezdi karnımda çok nadir yavrum benim üzüldüğümü anlıyor anne ben sağlıklıyım bak hareket ediyorım diyor sanki downlu bebeklern hareketlerinin çok olmadığını kas dokularının gelişmediğini okumuştjm belki ordan bana bir ümit veriyor:)
Canım benim inşallah rabbim seni evladına sorunsuz sıkıntısız sağlıkla kavusmani evladını sağlıkla buyutmeni nasip etsin hepimiz hamileyiz duamız Allah katında inşallah kabul olur durumunu okuyan her arkadaşımın sana gönülden dua edeceğine eminim rabbim yar ve yardımcın olsun 🤲🏻

Kızlar anlayanlar bir bakabilir mi? Var mı aranızda banada bir tahminde bulunacak, nasipse haftaya Perşembe cinsiyet için kontrolüm var bu ultrasonda 12+2 günlük.

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-20-16-52-25-39_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    Screenshot_2023-09-20-16-52-25-39_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 76
Back
X