Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de her gun 2 tane ic dediArkadaşlar bana doktorum sadece iki marka soda iç oda her gün içme dedi, biri inişdibi bir Beypazarı
İshalden bebeğin etkilenmesini bilemedim neden etkilensin ki. Kabızlık olsa bi nebze ıkındığını falan düşünmüştür anlarım ama ishalde kanama bilemedim canım alakasız geldi bana. Kanama alanı karından ultrasonda da görülebilen bir şey zaten karından bakıp görmediyse kanama alanı yoktur yine de yatıp dinlenin bir süre bol su içinİyi aksamlar kizlar beni ishal tuttu afedersiniz acile geldim kadindogumcu alttan bakmak istedi kanama varmi etkilemismi diye bende 10 haftalik diye kabul etmedim normal karindan bakti bebegimin kalp atisi var haftasiyla tam uyumlu...
Şunu sormak istiyorum ishalde dusuk tehlikesi olur mu kanama alani var mi diye bakilsamiydim alttan![]()
Cnm ishalle kanamayı bağdaştıramadımİyi aksamlar kizlar beni ishal tuttu afedersiniz acile geldim kadindogumcu alttan bakmak istedi kanama varmi etkilemismi diye bende 10 haftalik diye kabul etmedim normal karindan bakti bebegimin kalp atisi var haftasiyla tam uyumlu...
Şunu sormak istiyorum ishalde dusuk tehlikesi olur mu kanama alani var mi diye bakilsamiydim alttan![]()
Öyle canım benim ev kalabalıktı ondan pek giremedim bura ama iyi oldu banada yoksa randevumu bekleyemezdim.Bulantılarım yok sayılır her şey çok şükür yiyorum bilmiyorum bu iyimi kötümü sadece mesela şimdi her gece uyumaya giderken ağzım zehir gibi oluyor ekşi elma iyi geliyor çalışıyorum hemen uyuyayım.En son 9 haftada doktordaydım baya oldu gitmeyeli.Sende durumlar nasıl?
Merhaba canım bende de migren ağrısı sık sık oluyordu. Ancak hamilelikten sonra ekstra su içmeye özen gösterdim ve biraz başım ağrımaya başlayınca buzluğumda hep bulundurduğum jel göz bantları var( uyku bantı gibi) onu takıyorum.Gözüme ve alnıma koyuyorum.O şekilde geçiyor.Sende soğuk pressler deneyebilirsin.Çok geçmiş olsunkızlar nolur yardım edin çok ama çok kötüyüm 3 gündür inanılmaz bir baş ağrısı ile uğraşıyorum bugün daha da arttı yapmadığım şey kalmadı nane yağı sürdüm başıma, masaj yaptırdım, örtü bağladım, 1 tane parol içtim işe yaramadığı için bende çok içmek istemedim napıcam kıvranıyorum ağrıdan çok kötüyüm![]()
Canım çok yükselmemiş 130un üstünde değil ama limonlu su içersen normal değerlere gelir çok üzme kendini onlar baba oğul tartışır barışır sen bebeğini düşün çok geçmiş olsunKızlar eşimle babası tartıştı tansiyonum çıktı biraz. 126-96 oldu. Bu yüksek mi tansiyon. Bir problem olur mu? Acile gitmem gerekir mi![]()
Sağol canim bu devletlerin acilleride bi tuaf Vallahiİshalden bebeğin etkilenmesini bilemedim neden etkilensin ki. Kabızlık olsa bi nebze ıkındığını falan düşünmüştür anlarım ama ishalde kanama bilemedim canım alakasız geldi bana. Kanama alanı karından ultrasonda da görülebilen bir şey zaten karından bakıp görmediyse kanama alanı yoktur yine de yatıp dinlenin bir süre bol su için
Şu an 9+4 canım benim , senin?Canım merhaba ben varım, prilam banada fayda etmiyor, bende aynı senin gibiyim evde gezecek halim bile yok mide bulantılarım pik durumda. Halsizlik, nasıl geçecek ne zaman geçecek inan bende bilmiyorum senin kaçıncı haftan peki
Canim merhaba bende aynı senin gibi ishal oldum ve Cook korktum bı tarif buldum hamd olsun şak diye kesti çeyrek limon suyunu sık üzerine kuru kahve dök macun kıvamına gelsin bir tatlı kaşığı dolusu ye su yardımcı oluyor yutmana birde pirinç haşla elekten bir kaşık yardımı ile özünü çıkarıp ye leblebide iyi gelir ben bu üçünü yedim Allah şifa versinİyi aksamlar kizlar beni ishal tuttu afedersiniz acile geldim kadindogumcu alttan bakmak istedi kanama varmi etkilemismi diye bende 10 haftalik diye kabul etmedim normal karindan bakti bebegimin kalp atisi var haftasiyla tam uyumlu...
Yüksek değil cnmKızlar eşimle babası tartıştı tansiyonum çıktı biraz. 126-96 oldu. Bu yüksek mi tansiyon. Bir problem olur mu? Acile gitmem gerekir mi![]()
İyi aksamlar kizlar beni ishal tuttu afedersiniz acile geldim kadindogumcu alttan bakmak istedi kanama varmi etkilemismi diye bende 10 haftalik diye kabul etmedim normal karindan bakti bebegimin kalp atisi var haftasiyla tam uyumlu...
İyi aksamlar kizlar beni ishal tuttu afedersiniz acile geldim kadindogumcu alttan bakmak istedi kanama varmi etkilemismi diye bende 10 haftalik diye kabul etmedim normal karindan bakti bebegimin kalp atisi var haftasiyla tam uyumlu...
Ben şuan 10+3 haftadayım sadece folik asit multivitamin destekli ve magnezyum içiyorum sadece vitamin olarak 12. Haftadan sonra değişecek vitaminler dediGebelikte hangi vitaminleri alıyorsunuz kızlar? Doktorum bana demiri gebelik boyunca kullanacaksın dedi ama siz de durumlar nedir