Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bu hafta daha dolu hissediyorum rahmi ama normal geliyorbenim de akımtım çok artmakla beraber rahimde bir baskı hissediyorum( sizlerde de var mı
( sanki rahmim dolu dolu kese tamamen oraya inip orayı kapatmış gibi ama ağrım sancım yok sadece doluluk hissi
Ben de görebilir miyimGonderdimm![]()
Amin kuzum inşallahEvet canım çok şükür herşey yolunda hem bebişide azcık görmüş oldum. Plesenta oluşuyor bu haftalarda benimki biraz rahim ağzına yakın oluşmuş haliyle bebeğin baskısıyla yalancı kasılma olup rahimde kanama oluyormuş ilerleyen günlerde yıkarı çıkacakmış. Bu süreçte yorma kendini dedi bol bol dinlen dedi. İnşallah hızlıca yukarı çıkar![]()
Aynen benimde öyle , bende diyetisyenden destek alıyorum, insülin direnci ve kilo durumundan 12+5 olduk şimdiye kadar kilo almadım ama bakalım sağlıklı ilerler inşallah hepimizinOlmuyor ben yapıyorum insülin direncim var yapmak zorundayım, oturup tabak tabaj yemıyorum canım çekıncr ucundan bakıyprum nefsımı körüyorum yetıyor kı gunde 2 ana 3 de ara öğünüm var aç kalmıyorsun
Bende merak ettim görmek isterimBen de görebilir miyim![]()
Benimde dermoid kist bekarken laporoskopik alınmıştı gene çıktı aynı zamanda bir de myom var , bende 12+5 haftadayım, benimde sezeryan ile alınabilir dedi doktor ağır olur mu acaba hem doğum hem ameliyat bakalım perinatoloji doktorun kararıTüp bebek doktorum dermoid kist olduğunu söylemişti ama kaç cm olduğunu şuan hatırlamıyorumsenin kistinim cinsi ne canım?
Diyetisyeniniz kimAynen benimde öyle , bende diyetisyenden destek alıyorum, insülin direnci ve kilo durumundan 12+5 olduk şimdiye kadar kilo almadım ama bakalım sağlıklı ilerler inşallah hepimizin![]()
Bilemiyorummay benim doktorumda aynı şeyi söyledi tüm drlar öyle mi yapmışlar bana tuhaf geldi
erkekKızlar bi tahmin alabilir miyim sizce kiz mi erkek mi![]()
Bende ciddi şekilde hissetmeye başladımbenim de akımtım çok artmakla beraber rahimde bir baskı hissediyorum( sizlerde de var mı
( sanki rahmim dolu dolu kese tamamen oraya inip orayı kapatmış gibi ama ağrım sancım yok sadece doluluk hissi
Diyetisyen Esra Madanoğlu , hamile olduğumu bilmeden başlamıştım tam haziran ayında hazirandan şimdiye kadar 5 kg verdimDiyetisyeniniz kim![]()
HarikaDiyetisyen Esra Madanoğlu , hamile olduğumu bilmeden başlamıştım tam haziran ayında hazirandan şimdiye kadar 5 kg verdim
Bu progestan birikmesi progestan kullananlarda mı olur ki sadece. Ben kullanmıyorum ama progesteron hormonu salgılanıyor yine de ondan da bi birikme olur mu kiSenin tüp bebek doktorunu çok seviyoruz hepimizama iki doktor da progestan demiş heralde öyledir. Su da iyiyse keselerde endişe etme
![]()
Biz fitil koyuypruz o birikiyor içeride ve sızıntı yapıyor yani hormondan değil de ilaçtan oluyorBu progestan birikmesi progestan kullananlarda mı olur ki sadece. Ben kullanmıyorum ama progesteron hormonu salgılanıyor yine de ondan da bi birikme olur mu ki
Benim randevumda pazartesi, ben progestan kullanmadığım halde akıntım çok. İnşallah bebeğin heyecanına kapılıp unutmam akıntıyı sormayı. Geçen sefer öyle oldu bebek iyi çıkınca alıklaştım ne soracağımı unuttum hep. Bu sefer şikayetlerimi yazıp gideyim bariBiz fitil koyuypruz o birikiyor içeride ve sızıntı yapıyor yani hormondan değil de ilaçtan oluyor![]()