Benimde az oldu bir kac aksam sadece, cinsiyeti kizmisBulantısı olmayanlar kesin erkek mi doğuruyor kesin bilgi mi bu acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde az oldu bir kac aksam sadece, cinsiyeti kizmisBulantısı olmayanlar kesin erkek mi doğuruyor kesin bilgi mi bu acaba![]()
Yani ben çok şükür kusmuyorum ama kötüyüm yani halim yok bir de sıcaklarAynen bende öyleyim bir tane resimim yok organizasyon yapacak kadar gücüm kuvvetim yok, 3 gündür bende kafamı kaldıramıyorum, bakalım bu kadar bulantıya cinsiyet ne olacak![]()
Benim eşim de araba delisi o yüzden direk araba koltuğu almak istiyorBen eşime gösterdim çok beğendi hadi sipariş edelim diyor çok heyecanlı bebekle alakalı her konuda ben zor durduruyorumbir de mantıklı düşününce aslında çok da değil maaş oranına baktığın zaman zaten dışarıda bir yemek yesen 500 tutuyor en kötüsü, bir de 4 ay kullanılıyormuş ve 4 ayda bebek için önemli dönem o yüzden mantıklı bence almak ama ben her türlü satarım 4 aydan sonra
![]()
Benim düşündüğüm doktor değilmişBenim doktorumda hemde riskli gebelik uzmanı aynı zamanda canım benim doktorum kadın, aslında Acıbadem banada yakın aslında oralarda bir dönem gitmek istedim iyi doktor bulamadım etrafımda giden kimse yoktu bu doktorum baya uzak bir yerde kliniği ama gidiyorum, gittiğin doktor perinatolog mu canım
Kesinlikle canım doğru doktor ve doğru tedaviBenim de 2.cocuk tedaviyle çatlama ignesiyle oldu doğru doktor çok önemli benim 7. Doktorum hepsi neredeyse tüp bebek demişti insallah kulaklarımızı alorz yavrularmizj
Gerçekten mi ben şuanda hiç öğrenmek istemiyorumBizde suanda bu senenin fiyatlarını öğrendik de şimdiden uçuk fiyatlar
Canım ben acıbademin doğum paketinin 50 bin olduğunu düşünüyorum bakalım inş dediğim gibi çıkmazBursa pembe mavi 30 bin medicabjl 22 bin doruk nilüfer 20 bin TL suanda
Canım benim bulantılarım yataktan kalkamayacak kadar değildi anlık oluyor veya maksimum 1-2 saat sürüp geçiyordu. Cinsiyeti ErkekBulantısı olmayanlar kesin erkek mi doğuruyor kesin bilgi mi bu acaba![]()
Aynen bende hamile kalmadan önce görmüştüm rüyamda erkek bebeğim oluyorduBenimde bulantım fazla diğil ondan oğlan diyorum hem rüyamda gördüm doktor diyor oğlun olucakmerak etdim bende
![]()
Çok güzel ya sağlıkla gelsin!Kaç haftalıksınız şuan benim 9+4 oldu bugünBenimde az oldu bir kac aksam sadece, cinsiyeti kizmis![]()
Rica etsem yazar mısın canım, bir bakayım bendeBenim düşündüğüm doktor değilmişevet perinatolog. İstersen özelden adını atayım instagramda bi incele. Ben ilk kanamamda kanamam az olsada çok tedirginlik yaşadım panik oldum 20 dkda hastanedeydik benim için büyük bir deneyim oldu yakın olması.
Benim yataktan kalkamayacak kadar bulantılarım 3 gündür mahvoldum dün öyle kusmuşum ki gözlerim halen kıpkırmızı ne kadar zorlamışsam kendimi acaba benimde mi erkekCanım benim bulantılarım yataktan kalkamayacak kadar değildi anlık oluyor veya maksimum 1-2 saat sürüp geçiyordu. Cinsiyeti Erkek![]()
Sağlıkla gelsin bebeğiniz!Ay demek ki bulantıyla cinsiyetin alakası yok onu anlamış oldumCanım benim bulantılarım yataktan kalkamayacak kadar değildi anlık oluyor veya maksimum 1-2 saat sürüp geçiyordu. Cinsiyeti Erkek![]()
13+2 bugun ben deÇok güzel ya sağlıkla gelsin!Kaç haftalıksınız şuan benim 9+4 oldu bugün![]()
Kaçıncı haftada öğrendiniz?Benim erken daha sanırım13+2 bugun ben de![]()
Bulantıyla anlaşılmaz ya çok afedersin ama bence ilişki sıklığı ile alakalı. Yumurtlama gününe yakın bir denemeyle erkek olasılığı daha yüksek oluyor tecrübe ile sabit benBenim yataktan kalkamayacak kadar bulantılarım 3 gündür mahvoldum dün öyle kusmuşum ki gözlerim halen kıpkırmızı ne kadar zorlamışsam kendimi acaba benimde mi erkek![]()
Benim eşim de araba delisi o yüzden direk araba koltuğu almak istiyoro da çok hevesli de ben bekliyorum acelemiz yok
![]()
12. Haftada fetal dna yaptirmistim nipt test, 13. Haftada cikti sonuc 8 gun sonra yeni ogrendim 2 gun oluyo sanirim, testi yaptiracaksaniz erken ogreniyosunuzKaçıncı haftada öğrendiniz?Benim erken daha sanırım![]()
Hiç alakası yok bencede umarım seni rahatsız edecek şekilde bulantın olmaz. Bundan böyle rahat rahat geçirirsin hamileliğini canımSağlıkla gelsin bebeğiniz!Ay demek ki bulantıyla cinsiyetin alakası yok onu anlamış oldumBenim de sadece bir gün oldu o da hamile olduğumu öğrendiğim gün,onun dışında öyle rahatsız edecek bir bulantım olmadı.Şuan 9+4 olduk.Bundan sonra da olmaz herhalde değil mi yani umarım
![]()