- 5 Ekim 2020
- 2.793
- 4.000
- 133
Donaxyl canim ayni mi?Fitilin adı ne canım bende fitil kullandım 2 günde geçti şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Donaxyl canim ayni mi?Fitilin adı ne canım bende fitil kullandım 2 günde geçti şükür
Aynen öyleKeşke sürekli ulaşabileceğiniz bir sistemleri olsa endişeli durumlarda insan soracak birini arıyor çünkü haklısınız![]()
Evet zaten içime öyle doğuyor bakalım inşallah en hayırlı zamanda gelirA belki Şubatta da doğum yapabilirsiniz sizz![]()
Onu yiyorum tek yediğim yiyecek diyebilirim kuzum ya illallah ettim inankiYoğurt dene kuzum bir de
Ben ona gitmedim kuzum. Ben Naziye ye gittim. Ama araştırdım onu öven çok. Ben naziyeye hamilelik ilk düşündüğümde başlamıştım o yüzden tekrar ona gittim yani. Yoksa ben şu an Samsun’da bile değilimAyenen yasiz Merve cavildak a bi defa gitmistiniz başka gittiniz mi
![]()
Benim daha yeni bayıldı kuzum idrar da kan da herşey güzel dedi doktorCanım valla bilmiyorum ne desem ama bende enfeksiyon belirtisi hiç yoktu progestan da akıntıları çok anlayamıyordum progestan kaynaklı mı değil mi anlaşılmıyor zaten bir de koku ve kaşıntı yoktu bende sadece bazen işte Sarı leke geliyordu meğer enfeksiyon kaynaklıymış işte fitil kullanınca 2 günde geçti şimdi çok şükür sarı akıntı da yok o su gibi akıntı da yok ben 12. Haftaya girdiğim için kanama alanı da şükür kalmayınca progestanı da kesti doktorum o yapar demişti benim akıntım için
Bana da en çok o iyi geliyordu ama ben düzeldim çok şükürOnu yiyorum tek yediğim yiyecek diyebilirim kuzum ya illallah ettim inanki
Ay çokça amin darısı bana olsun inşallahBana da en çok o iyi geliyordu ama ben düzeldim çok şükürdarısı herkese inşallah
![]()
Tahmininiz var mı peki :)Ayyy cinsiyeti çok merak ediyorum yarin ikili taramam var
Yok canım benim gyno lomexinDonaxyl canim ayni mi?
Bakalim bende daha baslamadim doktoruma yazdim da basla derse baslarim yoksa yarin giderim o da bakarYok canım benim gyno lomexin
Yok canim hayirlisi olsun iki oglum varda belki kiz olursa alisveririne baslarimTahmininiz var mı peki :)
Ne güzel bebeğine daha erken kavuşcan demekkiEvet, benim son muayenemde tahmini doğum tarihi 4 Mart yazıyor ultrason kağıdında. Normalde son adet tarihine göre 9 Mart olmalıydı![]()
Benim de salı günü ikili taramam.Heyecandan uyuyamıyorumAyyy cinsiyeti çok merak ediyorum yarin ikili taramam var
Seninki gayet her evde olabilecek seyler akilli uslu bi cocugun olacak ozamanKızlar merak ediyorum siz hiç aşerdiniz mi ?
Ya çok tuhafSöyliycem ama gülmeyin
ben dün gece 3 de wc için uyandım ve uyanır uyanmaz tek derdim sirke oldu.Çay kaşığıyla içtim çok rahatladım.Bu akşamda bildiğiniz kuru soğan çekti canım.Kestim ve biraz önce yedim.Çok mutluyum şuan.Fakat niçin erik ya da karpuz yada ne biliyim pasta filan aşermiyorum ben
![]()
Benim ikinci cocugum oyleydi adinida soylediler erkek olucak dediler erkek oldu hayirlisi olsunkızlar ya ben 2 kere rüyamda cinsiyetini gördüm yüzünü hiç görmeden ama isminden bahsediyordum bir rüyamda diğer rüyamı çok hatırlamıyorum ama cinsiyetiyle alakalıydı… böyle rüyasında görüp cinsiyeti aynı çıkan oldu mu aramızda çok merak ediyorum gerçekten teyzemin eşi ben hamile olduğumu bilmeden rüyasında görmüştü beni hamile olarak geçenlerde cinsiyeti de rüyasında görmüş ikimizin gördüğü de aynı insan bir garip oluyor daha da merak ediyor şuan 9+5teyim tahmin içinde çok erken çok merak ediyoruuummmm![]()
inşallahSeninki gayet her evde olabilecek seyler akilli uslu bi cocugun olacak ozaman![]()