- 26 Kasım 2022
- 3.461
- 4.615
- 63
Canım sen genox testini kendin mi ulaşarak yaptırdın yoksa hastane vasıtasıyla mı oldu ve ne kadara yaptırdın bilgi alabilir miyim13+2 bende aksine ilk haftalar yoktu şimdi başlamış bide ben çok su içemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen genox testini kendin mi ulaşarak yaptırdın yoksa hastane vasıtasıyla mı oldu ve ne kadara yaptırdın bilgi alabilir miyim13+2 bende aksine ilk haftalar yoktu şimdi başlamış bide ben çok su içemiyorum
o zaman bu hafta öğlenleri doya doya yatarak geçirinBen de pazartesileri hiç sevmem hiç. Benim de öyle şuan gözlerim kapanıyor ben evdeyim bu hafta öğleden sonra. Haftaya bu saatlerde de okulda olcam tabi

Aynen üzülmücem bundan sonra bebegimden önemli değil hicbisey. Ama inşallah bebeğe bisey olmamıştır genede endiseliyimAğlayınca üzülünce bende de oluyor. Çok üzmemekte çalış kendini bebek hisseder bizleri![]()
Evet ikiz olduğu için doktor direk onu kontrol etti şuan vajinal bakmadı uzunluğa ama karından bakıp rahim uzunluğu şuan normal rahim ağzında bi açılmada yok keselerin suyu da iyi yeterli seviye de dedi sizin bakıldı mıBende de bir anda bastırıyor zor yetişiyorumrahim uzunluğuna falan bakıldı mı?
Ay o birden açlık bana da oluyor bazen gün içinde bir anda acıkıyorum ve o an hemen yemek istiyorum yani hazırlanmasını ısıtılmadı o bile bekleyecek halim kalmıyor çok garipBilmiyorum ki. Birden böyle acıkma geliyor ama delice. Yarın daha tedarikli gideceğim
Maydanoz yasak canımben biraz da yeşil soğan ya da maydonoz ile karıştırıyırm daha güzel oluyor :)
Evet aynen öyle. Yazın iyiydi annemde kayınvalimdemde. Şimdi yalnızım çok zor oluyor gerçektenAy o birden açlık bana da oluyor bazen gün içinde bir anda acıkıyorum ve o an hemen yemek istiyorum yani hazırlanmasını ısıtılmadı o bile bekleyecek halim kalmıyor çok garip
Kuzum doktor numarayı verdi biz kendimiz aradık bilgi aldık fiyatıda kendileri söylediler 10 binCanım sen genox testini kendin mi ulaşarak yaptırdın yoksa hastane vasıtasıyla mı oldu ve ne kadara yaptırdın bilgi alabilir miyim![]()
Canım özelden bana numarayı atabilir misin ben de düşünüyorum da arayıp bilgi alayımKuzum doktor numarayı verdi biz kendimiz aradık bilgi aldık fiyatıda kendileri söylediler 10 bin![]()
Sanki 6 haftaydı başladığımda test sonuçlarında belli olduki çok düşükmüşDemir ilacına kaçıncı hafta başladınız ? Ben yeni başladım 13. Hafta
Tamam atıyorumCanım özelden bana numarayı atabilir misin ben de düşünüyorum da arayıp bilgi alayım![]()
Afiyet olsunn benim de canım çok istemişti züberin nohut cipslerinden yedim iki kereBu haberi vereyim size içimde kalmasınduramadım çips yedim
çok canım istedi ya
![]()
Sağol canımAfiyet olsunn benim de canım çok istemişti züberin nohut cipslerinden yedim iki kere![]()
Bende cips istiyorum ama daha yemeğe cesaretim olmadı tuzlu ve yağlı diye bir de paketli gıda ya suç işlemiş gibi hissederimBu haberi vereyim size içimde kalmasınduramadım çips yedim
çok canım istedi ya
![]()
Bundan öncede yedim benBende cips istiyorum ama daha yemeğe cesaretim olmadı tuzlu ve yağlı diye bir de paketli gıda ya suç işlemiş gibi hissederimevde kendim yapsam o sağlıksız lezzeti yemek istiyorum
![]()
Hayırlı olsun sen kaç haftalıktınKızlar ben de şimdi geldim doktordan. Bebeğim şükür iyiymiş. Nifty testi verdim haftaya pazartesiye kadar çıkarmış. İnşallah güzel sonuçlar alırız![]()