Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. 11+4 üm . Bugün kontrol vardı. Ense ve burun normal çıktı. Yüzde 80 kız gibi duruyor dedi doktor :)Hayırlı olsun sen kaç haftalıktın![]()
Yaaaa siz yazdıkça heyecanlanıyorum cumartesi gideceğim inşallah 11+3 deTeşekkür ederim. 11+4 üm . Bugün kontrol vardı. Ense ve burun normal çıktı. Yüzde 80 kız gibi duruyor dedi doktor :)
ayy bende doktora 11+2yken gidicem ense kalınlığı için inşallah cinsiyet tahmini yapar bana daTeşekkür ederim. 11+4 üm . Bugün kontrol vardı. Ense ve burun normal çıktı. Yüzde 80 kız gibi duruyor dedi doktor :)
randevu saatine kadar 9 doğurdum Stresten sabah yediğim 2 lokmayı istifra ettim. Boş mideyle saat 4 e kadar durdum. Bebek belki hareket eder diye 2 ısırık çikolata yuttum tek :) Doktora gidene kadar bi tuhaf oldum elim ayağım dolaştı. Doktorla işim bitti. Hemen bi yerde yemek yedik rahatladım bulantı falan kalmadı :)Yaaaa siz yazdıkça heyecanlanıyorum cumartesi gideceğim inşallah 11+3 de![]()
of bende haftaya perşembe gidicem 11+2de inşallah tahmin ederler böyle ya benim ki çok pimpirik hiçbir şey net olmadan söylemeyen bir adamYaaaa siz yazdıkça heyecanlanıyorum cumartesi gideceğim inşallah 11+3 de![]()
siz bunu yazınca benim içim kıpır kıpır oldu yaaa :')randevu saatine kadar 9 doğurdum Stresten sabah yediğim 2 lokmayı istifra ettim. Boş mideyle saat 4 e kadar durdum. Bebek belki hareket eder diye 2 ısırık çikolata yuttum tek :) Doktora gidene kadar bi tuhaf oldum elim ayağım dolaştı. Doktorla işim bitti. Hemen bi yerde yemek yedik rahatladım bulantı falan kalmadı :)
Belki seninki de tahminde bulunur o zaman 11. Haftayı geçiyor çünkü cuamrtesi seninki de :)
MaşallahTeşekkür ederim. 11+4 üm . Bugün kontrol vardı. Ense ve burun normal çıktı. Yüzde 80 kız gibi duruyor dedi doktor :)
Bazı dpktorlar bulunmak istemiyor. İnşallah seninki de bulunur hatta direk söyle :) bebiş gösterirse :)ayy bende doktora 11+2yken gidicem ense kalınlığı için inşallah cinsiyet tahmini yapar bana da
İnşallah yarandevu saatine kadar 9 doğurdum Stresten sabah yediğim 2 lokmayı istifra ettim. Boş mideyle saat 4 e kadar durdum. Bebek belki hareket eder diye 2 ısırık çikolata yuttum tek :) Doktora gidene kadar bi tuhaf oldum elim ayağım dolaştı. Doktorla işim bitti. Hemen bi yerde yemek yedik rahatladım bulantı falan kalmadı :)
Belki seninki de tahminde bulunur o zaman 11. Haftayı geçiyor çünkü cuamrtesi seninki de :)
Ben de ilk kez gideceğim bu doktora inşallah memnun kalırımof bende haftaya perşembe gidicem 11+2de inşallah tahmin ederler böyle ya benim ki çok pimpirik hiçbir şey net olmadan söylemeyen bir adam
Magnezyumdan önce bende öyleydim sabah 5-6 da gözümü açardım bütün gün uyuyamazdım magnezyum içiyorum akşam 11 gibi yatıp sabah 10-11 kalkıyorum şimdi yıllık izin bitti yarın sabah işe nasıl kalkıcam bilmiyorumKızlar sizden uykusuzluk yaşayanınız var mı ? Benim akşam 10 gibi uykum geliyor uyuyorum 2-3 saat sonra uyanıyorum. Sonra döne döne sabahı ediyorum. Gündüz de hiç uyuyamam zaten kendimi bildim bileli. Günlük 3 saatlik uykuyla duruyorum hep. 1aydır böyle nerdeyse. Doktora dedim uykusuzluk gebelikte büyük sorun dedi. Magnezyum verdi. Magnezyum yeterli gelir mi ki uykusuzluğa![]()
Neden öteleyeceksinizCinsiyetler geliyor yavaştannben de az daha bekliyorum 11i randevum ama ötelicem
![]()
Su çok önemli dedi doktor13+2 bende aksine ilk haftalar yoktu şimdi başlamış bide ben çok su içemiyorum
Senin ne kadar olduBenim çıktıher ay çekiyorum fotoğraf o kadar belirgin ki aradaki fark geçen ayla
çok şükür büyüyoruz
![]()
İnşallah canım. Doktor gerçekten çok önemli. Benimki biraz rahat bir karakterde umursamaz gibi ama o hali beni de rahatlatıyor yanına gidince. Ha bikaç gün sonra yine başlıyor benim kuruntular amaBen de ilk kez gideceğim bu doktora inşallah memnun kalırım![]()
Doktorunla iletişime geç istersen kafan rahat etsinAynen üzülmücem bundan sonra bebegimden önemli değil hicbisey. Ama inşallah bebeğe bisey olmamıştır genede endiseliyim
Aa doğru siz gidiyordunuz bende kaç defa samsun a gitmek istedim ama arabaya binince midem çok kötü oluyor gidemiyorumMerve hanıma ben gidiyorum![]()
Ay inşallah ya şöyle 10 saat deliksiz uyumak istiyorum:) . Çalışırken gerçekten zor olmalı hamilelik ben çalışmıyorum. Ama çalışırken dikkat bebekten de uzaklaşıyor ya beden ve beyin rahatlıyordur. Bebekle ilgili endişe azalır. Çalışmanın da o tarafı çok güzel.Magnezyumdan önce bende öyleydim sabah 5-6 da gözümü açardım bütün gün uyuyamazdım magnezyum içiyorum akşam 11 gibi yatıp sabah 10-11 kalkıyorum şimdi yıllık izin bitti yarın sabah işe nasıl kalkıcam bilmiyorummagnezyum bence iyi gelecektir size de