• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Yaaaa siz yazdıkça heyecanlanıyorum cumartesi gideceğim inşallah 11+3 de 😍😍
randevu saatine kadar 9 doğurdum Stresten sabah yediğim 2 lokmayı istifra ettim. Boş mideyle saat 4 e kadar durdum. Bebek belki hareket eder diye 2 ısırık çikolata yuttum tek :) Doktora gidene kadar bi tuhaf oldum elim ayağım dolaştı. Doktorla işim bitti. Hemen bi yerde yemek yedik rahatladım bulantı falan kalmadı :)
Belki seninki de tahminde bulunur o zaman 11. Haftayı geçiyor çünkü cuamrtesi seninki de :)

randevu saatine kadar 9 doğurdum Stresten sabah yediğim 2 lokmayı istifra ettim. Boş mideyle saat 4 e kadar durdum. Bebek belki hareket eder diye 2 ısırık çikolata yuttum tek :) Doktora gidene kadar bi tuhaf oldum elim ayağım dolaştı. Doktorla işim bitti. Hemen bi yerde yemek yedik rahatladım bulantı falan kalmadı :)
Belki seninki de tahminde bulunur o zaman 11. Haftayı geçiyor çünkü cuamrtesi seninki de :)
siz bunu yazınca benim içim kıpır kıpır oldu yaaa :')

İnşallah ya 😍❤️ hem çok heyecan hem çok korku vallahi her gidişim

Kızlar sizden uykusuzluk yaşayanınız var mı ? Benim akşam 10 gibi uykum geliyor uyuyorum 2-3 saat sonra uyanıyorum. Sonra döne döne sabahı ediyorum. Gündüz de hiç uyuyamam zaten kendimi bildim bileli. Günlük 3 saatlik uykuyla duruyorum hep. 1aydır böyle nerdeyse. Doktora dedim uykusuzluk gebelikte büyük sorun dedi. Magnezyum verdi. Magnezyum yeterli gelir mi ki uykusuzluğa 😔
Magnezyumdan önce bende öyleydim sabah 5-6 da gözümü açardım bütün gün uyuyamazdım magnezyum içiyorum akşam 11 gibi yatıp sabah 10-11 kalkıyorum şimdi yıllık izin bitti yarın sabah işe nasıl kalkıcam bilmiyorum 🤣😀 magnezyum bence iyi gelecektir size de

Cinsiyetler geliyor yavaştann🎊ben de az daha bekliyorum 11i randevum ama ötelicem☺️
Neden öteleyeceksiniz😊 benim randevum normalde yarınmış ben 1aydır bu pazartesi sanıyordum. Hatırlatma amaçlı aradılar sabah ,yarın diye. Ben ısrar ettim bugün sanıyordum bir Aydır diye . araya sıkıştırdılar beni sonradan .yoksa yarın gidicekmişim. 1aydır gitmemiştim yine iyi dayandım:) sonraki randevuyu yine 1 ay sonraya verdi:)

Magnezyumdan önce bende öyleydim sabah 5-6 da gözümü açardım bütün gün uyuyamazdım magnezyum içiyorum akşam 11 gibi yatıp sabah 10-11 kalkıyorum şimdi yıllık izin bitti yarın sabah işe nasıl kalkıcam bilmiyorum 🤣😀 magnezyum bence iyi gelecektir size de
Ay inşallah ya şöyle 10 saat deliksiz uyumak istiyorum:) . Çalışırken gerçekten zor olmalı hamilelik ben çalışmıyorum. Ama çalışırken dikkat bebekten de uzaklaşıyor ya beden ve beyin rahatlıyordur. Bebekle ilgili endişe azalır. Çalışmanın da o tarafı çok güzel.

Back
X