• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kanama alanı mı vardı canım geçer inşallh farklı bir şey var mı başka,dr ne diyor yat diyorsa dinlenmeye devam,bundan önceki hamileliğimin son 2.5ayı hiç kalkmadan yatmıştım anneme göçmüştük o zman Allah hepimize sağlıklı doğum ve hamilelik nasip etsin
Evet canım kanama alanı var, inşallah cuma günü gittiğimde kalmamış olur ❤️ amin canım 🤲 zor evet yatmak bir dönem hiç kalmadım şimdi evim içinde yürüyebiliyorum inşallah bebişlerimize sağlıklı kavuşuruz, canım peki seninde kanama alanı mı vardı ilkinde

Kızlar ben 10+5 deyim .doktor ultrasonda bakti kese ile rahim arasında alt ve üstte boşluklar var.kanama alanı var dedi.daha once 2 kez kanamadan hastanede yattim.rapor yazayım dinlen dedi.

kızlar ilk defa çok endişelendim çok fazla kahverengi lekelenmem var bakın ciddi anlamda kahve leke tedirgin olmalı mıyım yardım
Geçmiş olsun canım gerçi dr gitmişsin çok şükür ki kanama alanı yokmuş,bana kanama olduğum zamanlarda dr kahverengi görünce sevin eski kandan temizleniyorsun diyordu,kahverengi benim için iyi günlerin habercisiydi hep😇tabi kanamadan sonra geldiği için
Kızlar ben ayın 13ünde yani haftaya carsamba doktora gitmeyi planlıyodum kontrol ve cinsiyet icin ultrasona göre 15+2 olucaz inşAllah ama pazar günü mantar yuzunden acile gittim orda alttan ultrasonla baktilar sizce 1 hafta ertelim mi doktor işini 🤔 çok ultrason zararlı diyorlar ya kafam karıştı
Ultrason zararlı değil canım yani gerekli anlarda çok yararlı bile bence yine de gidin
Canımm doktorunla bir görüş istersen . Kanama alanı var mı yok mu bir bakar için rahat olur. Şuan bol bol su içmemiz gerekiyormuş . Benimde fazla ve neredeyse her wc girdiğimde oluyor. İnşallah geçsin bir an önce. Çok geçmiş olsun. Dinlenmediysen de oluyor bence. Ben dün ofisimi temizlemiştim sonra da çarşıda dolaştım falan. Hiç uzanamadım diye oldu bence
Çok doğru ya ben azıcık ayakta kalsam bi önceki hamileliğimde böyleydi hemen yoğun akıntılar kahvemsi pembemsiler,illa hep dinlenicez🫠
Cinsiyetimiz de kız 💕
Oyyy maşallhhh😍hayırlı olsun
Ben her defasında kaç haftalık olduğumu unuttuğum için ne hikmetse eve gelince aaa diyorum o yüzden hep sormayı unutuyorum benim endişem 1 hafta önde olmasından çok bu şekilde her gittiğimde öne geçse iyi değil gibi geliyor ne bileyim bir sonraki muayenemde soracağım inşallah
Benim hep önde gitti oğullarım 1-2 haftaya kadar hep normal dedi doktorlar erken yumurtlama etkisi de varmış,en son bu bebişim de 5gğn öndeydi şimdi ne alemde bilmiyorum
Evet canım kanama alanı var, inşallah cuma günü gittiğimde kalmamış olur ❤️ amin canım 🤲 zor evet yatmak bir dönem hiç kalmadım şimdi evim içinde yürüyebiliyorum inşallah bebişlerimize sağlıklı kavuşuruz, canım peki seninde kanama alanı mı vardı ilkinde
Amin canım,bi öncekinde plasenta previa totalistim canım detaylıda her an kanama görebilirsin demişti prof ve nedense çok idrak edemedim yola çıktık temizlikler yaptım derken tam yataklık oldum işte annemdr kaldım mecbur çünkü kıpırdarken kanıyordum🫣bunda da aynı şey başıma gelebilir hem yaş sorunsalı hem fazla hamilelik geçirme ve sezeryan hikayesi ayrıca previa atlatanların yakalanma riski oluyormuş yine Allah korusun bu stresle zaten ne olurum bilmem

Kızlar ben 10+5 deyim .doktor ultrasonda bakti kese ile rahim arasında alt ve üstte boşluklar var.kanama alanı var dedi.daha once 2 kez kanamadan hastanede yattim.rapor yazayım dinlen dedi.
Geçmiş olsun dinlenerek geçiyor gerçekten bol bol dinlenin

Kıymalı pide yemiştim dışardan 🥺 yedikten sonra karnım ağrımaya başladı tuvalete gittim ishal gibi oldu sonra da midem yanmaya başladı ve hunharca saatte bir kustum boğazım yırtıldı resmen acıyla kusuyordum artık dayanamadım acile gittik eşim de yedi ona bir şey olmadı ama bana dokundu sanırım bu arada ishal devam etmediği için doktor zehirlenme değil dedi ve dışarıdan yeme dedi ilk defa yedim onda da hastanelik oldum. 🥺 serum takıldı o şekilde kendime geldim ama şu an sesim kısıldı boğazım yırtıldı resmen
Çok geçmiş olsun canım 😘

Teyzeleri bide bize yorum yapın🥰😂

Eklentiler

• IMG_20230904_092223.webp
    IMG_20230904_092223.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 54
Geçmiş olsun canım gerçi dr gitmişsin çok şükür ki kanama alanı yokmuş,bana kanama olduğum zamanlarda dr kahverengi görünce sevin eski kandan temizleniyorsun diyordu,kahverengi benim için iyi günlerin habercisiydi hep😇tabi kanamadan sonra geldiği için

Ultrason zararlı değil canım yani gerekli anlarda çok yararlı bile bence yine de gidin

Çok doğru ya ben azıcık ayakta kalsam bi önceki hamileliğimde böyleydi hemen yoğun akıntılar kahvemsi pembemsiler,illa hep dinlenicez🫠

Oyyy maşallhhh😍hayırlı olsun

Benim hep önde gitti oğullarım 1-2 haftaya kadar hep normal dedi doktorlar erken yumurtlama etkisi de varmış,en son bu bebişim de 5gğn öndeydi şimdi ne alemde bilmiyorum

Amin canım,bi öncekinde plasenta previa totalistim canım detaylıda her an kanama görebilirsin demişti prof ve nedense çok idrak edemedim yola çıktık temizlikler yaptım derken tam yataklık oldum işte annemdr kaldım mecbur çünkü kıpırdarken kanıyordum🫣bunda da aynı şey başıma gelebilir hem yaş sorunsalı hem fazla hamilelik geçirme ve sezeryan hikayesi ayrıca previa atlatanların yakalanma riski oluyormuş yine Allah korusun bu stresle zaten ne olurum bilmem
Allah korusun canım inşallah olmaz, 🧿

Back
X