- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
ne için kullandın kız enfeksiyon mu var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne için kullandın kız enfeksiyon mu var?
Olsun canım sağlıklı olsunlarda ama bana erkek gibi geldiay herkes erkek diyor ama içimde acayip bi kız hissi var ya kız istediğimdengeçen de bir arkadaşıma hep erkek hissettm ama baya emindm genelde tutuyo çünkü kızmış meğer
Kaşıntı ve sarı akıntı varne için kullandın kız enfeksiyon mu var?
aynen sağlıklı olsunlar da biz sabrederizOlsun canım sağlıklı olsunlarda ama bana erkek gibi geldibu ara benim hep tutuyor
![]()
hastanede idrar verseydin keşke bi inşallah geçer hemencecik. Bende vajnal mantar olurdum sık sık zalain krem iy gelirdiKaşıntı ve sarı akıntı var
Yarın idrar vereceğim canım, doktorumu aradım fitil ve bu kremi verdi ya o kadar dikkat ediyorum. Niye oluyor anlamıyorumhastanede idrar verseydin keşke bi inşallah geçer hemencecik. Bende vajnal mantar olurdum sık sık zalain krem iy gelirdi
Yediğimiz şeyler bile etkiliyor canımYarın idrar vereceğim canım, doktorumu aradım fitil ve bu kremi verdi ya o kadar dikkat ediyorum. Niye oluyor anlamıyorum![]()
İnşallah canım bende olmam, iki hafta önce antibiyotik kullandım acaba ondan mı oldu, iYediğimiz şeyler bile etkiliyor canımben antibiyotik kullandığımda oluyordu bıraktıktan sonra daha hiç.olmadım
Şuan daha iyiyim canım ağırlarım yatınca geçti gibi şükür akıntım şuan yok stresten oldu sanırım yarın yine kontrol edicem
Aynen canım olmadı tekrar rapor alamaz mısın? Ben cuma gidince rapor isteyeceğim, kanama alanı varsa yine zaten kendi bence verir. Biraz daha dinlensen keşkeŞuan daha iyiyim canım ağırlarım yatınca geçti gibi şükür akıntım şuan yok stresten oldu sanırım yarın yine kontrol edicem
Ondandır ben baya büyğk bi boğaz enfeksiyonu geçirmiştim kullanmak zorunda kaldım doktorum antibiyotik kullanımı bu zaten vajinada bulunan mayayı daha rtkin hale getiriyor demiştiİnşallah canım bende olmam, iki hafta önce antibiyotik kullandım acaba ondan mı oldu, i
Bende grip oldum bağışıklığımda çökmüştü kusmaktan, bende o kadar dikkat ediyorum neden oldu diyorum. Teşekkür ederim canım bilgi içinOndandır ben baya büyğk bi boğaz enfeksiyonu geçirmiştim kullanmak zorunda kaldım doktorum antibiyotik kullanımı bu zaten vajinada bulunan mayayı daha rtkin hale getiriyor demişti
ne demekBende grip oldum bağışıklığımda çökmüştü kusmaktan, bende o kadar dikkat ediyorum neden oldu diyorum. Teşekkür ederim canım bilgi için
Kaçıncı haftadasın canım, devam ediyor mu sende baya vermişsin yane demekbende 4 kilo vermişim 2 haftada
![]()
canım benim bulantım yok o konuda çok rahatım ama yemek yiyrmiyorum iştahım hiç yokKaçıncı haftadasın canım, devam ediyor mu sende baya vermişsin ya![]()
Öncelikle MaşAllah diyelimEki Görüntüle 3296902
Teyzeleeer bizim de cinsiyetimizi tahmin edin bakalımburda 11 haftalıktı şuan 13+5 olduk 15 haftalıkken gidicem doktora
Normalde bir fikrm olur ama bi şey hissedemedimEki Görüntüle 3296902
Teyzeleeer bizim de cinsiyetimizi tahmin edin bakalımburda 11 haftalıktı şuan 13+5 olduk 15 haftalıkken gidicem doktora
Ayy inşallah rabbim önce sağlıklı sonra da kız evlat nasip etsin inşallahÖncelikle MaşAllah diyelimben kıza benzettim kibar duruyor sanki aslında çokta anlamam ama
![]()
Çevrem tamamen erkek diyor inatla şu saçma sapan yüzük testini yaptılar erkek çıktı diye herkes erkek diyor ama hayırla sağlıkla kız evlat istiyorumNormalde bir fikrm olur ama bi şey hissedemedimErkeğe benzettim gibi