- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 133
- 39
Kızlar bem ilk oğlumda philips avent cam biberonlardan çok memnundum şimdi büyük boyu çok iyi fiyata hepsi buradada ben aldım bir tane sizleride bilgilendirmek istedim küçük boy indirimde bulursam onuda atıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzelmişbiz İshak koymayı düşnüyoruz mavi güler yüzlü demek tüm kitaplarda geçen bir ism
Yağmur çok doğal sakin güzel bi isim di miiiBiz de eşimle yağmur istiyoruz kız olursa. Ama daha çok hoşumuza giden bir isim olursa değiştirebiliriz
![]()
Ben çatlamaya başladım kızlar kremlerinizi alın11 haftada 2 kilo aldım ama hep yağdan almışım karbonhidrat yemekten.karnim da ciplakken belirgin ama göbek mi bebek mi bilemiyorum![]()
Ben güneş diye erkek de tanıyorum aslındaben bi yerde denk gelmiştm hatırlamıyorum tam ama pek iyi anlamı yoktu Cinsiyetimiz belli değil ama ben baya baya kız hissediyorum emin gibiyim
Erkek olursa Göktuğ olacak adı eşimde bende kesiniz Göktuğda ama kız ismi bulamadık bir türlü büyük ihtimalle kız olursa Duru ya da Derin koycaz. Güneş stiyordum ben eşm istemiyor onu da
![]()
Gerçekten mi canım kaçıncı hafta idi senin, ve kilo aldın mı?Ben çatlamaya başladım kızlar kremlerinizi alın![]()
Yaaa çok sevindim canım maşallahKızlar kontrolden çıktımherşey güzel. Burun ense gayet iyi dedi. Nift ya da fetal gerek yok şimdilik sana dedi. İkili de risk görürsek yaptıralım derim dedi. 11+6 ölçtü
multivitamin falan başlıyorum. Henüz almadım ilaçları alınca söylerim
Maalesef ben 11'deyim ve 7 kilo aldımGerçekten mi canım kaçıncı hafta idi senin, ve kilo aldın mı?
Kaçıncı haftadasınBen çatlamaya başladım kızlar kremlerinizi alın![]()
Ay maşallah ne güzelKızlar kontrolden çıktımherşey güzel. Burun ense gayet iyi dedi. Nift ya da fetal gerek yok şimdilik sana dedi. İkili de risk görürsek yaptıralım derim dedi. 11+6 ölçtü
multivitamin falan başlıyorum. Henüz almadım ilaçları alınca söylerim
11'deyim canım ama bence erken başlayın bi anda görünce üzüldüm bayaKaçıncı haftadasın
Ama işte canım banada doktorum ısrarla 14 haftadan sonra başla diyor bilemedim ben Hindistan cevizi yağı süreceğimMaalesef ben 11'deyim ve 7 kilo aldımkrem almıştım duruyordu ama sürmüyordm, bugün baktım ki belden çatlamaya başlamışım
henüz size erken ama ben üzüldüm önceden başlasaydım diye siz de üzülmeyin
![]()
Yaaa çok sevindim canım maşallahpeki cinsiyet yorum yaptı mııı?
Kuzum zaten benim 11+6 olmadı gerek sat a göre. Ama öyle gitmiyordu. Şimdi öyle ölçtü. Bacaklarını açmadı. Ama tahmin et dersen erkek olabilir dediAy maşallah ne güzelcinsiyetine bişey dedi mi
benim önüme geçtin
ben de pazartesi 11+5 gidiyorum randevuya umarım cinsiyete bişey söyler
Ben sormamıştım hiç doktoruma. Benim dr erkek belki o yüzden o da bi yorum yapmadı bilmiyorum ama bence zararı olmaz belki faydası olurAma işte canım banada doktorum ısrarla 14 haftadan sonra başla diyor bilemedim ben Hindistan cevizi yağı süreceğim
kızım var Paris profilim dekiÇok güzelmişkız olursa da Paris koyun
![]()
Evet çok anlamlı geliyor bana daYağmur çok doğal sakin güzel bi isim di miiiBi kere de avm'de bi kadın kızına sesleniyordu prenses yağmur diye aklıma yer etti
![]()
Bende kestirecektim sonra yine vaz geçtim korkup ya doktoruma sorsam bu da soru mu dalga mı geçiyorsun der diye korkuyorumKızlar herşeyi paylaşıyoruz bunu da söylim. Saçlarımı kestirdimbir rahatladım vallahi
Üzülme canım bebişlerimiz sağlıklı olsun, zaten çatlayacağımız var ise ne yaparsak yapalım olacak bebişler sağlıklı olsun11'deyim canım ama bence erken başlayın bi anda görünce üzüldüm baya![]()