- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
İnşallah bebisinin iyi haberlerini alırsın canım benimYaa detaylıyı yaptırmama daha çok var doktor ne zaman derse o zaman yaptırcam. Ama iyi yapmışsın bence kuzum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bebisinin iyi haberlerini alırsın canım benimYaa detaylıyı yaptırmama daha çok var doktor ne zaman derse o zaman yaptırcam. Ama iyi yapmışsın bence kuzum![]()
Kız %60 değil %100 kız benceKızlar selambenim tospağa çok hareketli durduğu yerde durmadı
size bi sorum olucak ikili tarama için kan verdim doktorum fetal dna yaptırıp yaptırmak istemediğimi sordu 8 bin tl dedi ben istemiyorum dedim acaba yaptırsamıydım ikilemde kaldım. Bu arada cinsiyet tahmini yaptı doktorum %60 kız dedi ama sakın Alışverişe başlama dedi
size de atayım tospağamı sizde tahmin edin bi
![]()
Ahhh kuzum ahhh yazın ben de 1.5 ay kaldım yanlarında. İşkence gibiydi anlatamam. Bitmek bilmedi bana yaz tatiliİllallah şu kv den ben birde aynı evdeyim kaç aydır bana gına geldi![]()
Amin kuzum amin inşallahİnşallah bebisinin iyi haberlerini alırsın canım benim![]()
nasıll aynı evİllallah şu kv den ben birde aynı evdeyim kaç aydır bana gına geldi![]()
bana da bak wkcşspsşvKız %60 değil %100 kız bencenub düz bildiğin kafa yapisida kız
sağlıkla gelsin miniginn
![]()
Canım ben hap sağda hissediyordum. Bebişim erkekBirsey soracağım ben keseyi solda hissediyorum hafif dolgunluk gaz sancısı gibi his veriyor bazen.sag tarafımda hiç olmuyor.bu cinsiyete bağlantılı mi
Yok canım . O yer değiştiriyor kese yeri. Ben ilk gittiğimde sola yerleşmişti . Doktor sol taraftan buldu. En son gittiğimde sağdan buldu . Bebeğim kızBirsey soracağım ben keseyi solda hissediyorum hafif dolgunluk gaz sancısı gibi his veriyor bazen.sag tarafımda hiç olmuyor.bu cinsiyete bağlantılı mi
Benimkinin nub eğik duruyordu ama kızmış. Ben hatta doktora dedim erkek galiba kaba Saba duruyor demiştim kafa yapısı falanKız %60 değil %100 kız bencenub düz bildiğin kafa yapisida kız
sağlıkla gelsin miniginn
![]()
O zaman sol da kız diyebiliriz hadi inşallahCanım ben hap sağda hissediyordum. Bebişim erkek
Ben de kız gönlümden geçenYok canım . O yer değiştiriyor kese yeri. Ben ilk gittiğimde sola yerleşmişti . Doktor sol taraftan buldu. En son gittiğimde sağdan buldu . Bebeğim kız
İnşallah gönlündeki olur canım sağlıklı bir şekildeBen de kız gönlümden geçenhayırlısı bakalım.benim en başından beri hep sol da
Kız mııı ismi neGüzel dilekleriniz için hepinize çok çok çok teşekkür ederiz kızlar. İyi ki varsınız. Sizinle bu mutluluğu paylaşmak çok güzel yaahuuu![]()
Senin fetal testin çıkmadı mı canım halaKız mııı ismi ne![]()
Çok teşekkür ederimm Allah razı olsun hepimizinKız %60 değil %100 kız bencenub düz bildiğin kafa yapisida kız
sağlıkla gelsin miniginn
![]()
Ayyy vallahiiKız bebek canım![]()
Bu iğne ne için veriliyor?Karnın büyüdükten sonra koldan bacaktan vur dedi doktor kola kendi kendime vurabiliyorum ama acıyor baya bence en az göbek acıyor bacaktan hiç vurmadım pijamayi indir vur uğraşmak istemedim hiç onu da deneyeceğim gün içinde elim hep karnıma gidiyor ovaliyorum sürekli ki ilaç dağılsın kistlesme olmasın