Canım en iyisi öyle olumsuz yorum gördüğünde telefonu direk kapat sayfayı ben öyle yağıyorum çünkü istemsiz insanın okuyası geliyor o zaman da takıntı haline getiriyoruz olumsuzu çağırıyoruz her gebelik farklı olumlu düşün olumlu olsun bende 2. Doz biontech oldum ama elden bir şey gelmez onu da gelleyemez kan sulandırıcı kullanıyorum ama onunda garantisi yok önceden kalp durmadı gibi olumsuz durum bende yaşadım bende her gün diyorum ya yine olursa ama sonra diyorum ki o gebeliğim farklıydı bu farklı elimden bir şey de gelmez veren Allah alan Allah baktım düşünmekle bu durumu aşamıyorum saldım mecbur
Kortizon hormonu stres anında salgılanır rahim kasılmasına neden oluyormuş bu da kanama düşük erken doğum gibi nedenlere sebep olurmuş bunu da bana doktorum demişti o günden onda her şeyi saldım düşününce de elimden bir şey gelmiyor sadece bebeklerimi strese sokmuş oluyorum bir yararı olmuyor fazla düşünmenin her şey yolundaymış gibi düşünüyorum sürekli huzursuz hissettiğimde doktora gidip görüyorum rahatlıyorum mutlu oluyorum