Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiç yaptırmak istemiyorum ama benim doktor gazetelere bile çıkmış yapılması şart demiş, inşallah zorunda kalmayızBen yaptırmak istemiyorum diyeceğim ya. Zaten şekerli hiçbir şey yemiyorum neredeyse. Gerek yok![]()
Mesela şeker fazla çıkarsa ne olacak. Bundan daha az şekerli nasıl beslenebilirz ki bilemedimBende hiç yaptırmak istemiyorum ama benim doktor gazetelere bile çıkmış yapılması şart demiş, inşallah zorunda kalmayız![]()
2 kiloKızlar kaç kilo aldınız özellikle 14.haftaya gelenler ve hiç kusmadan bu günlere gelenler:))
Ya işte o gebelikte belli olmuyor diyorlar hatta ben şu evde şeker ölçüm cihazlarından bile almayı düşünüyorum. Hergün bakayım normal diye bilgi vereyim içimizde rahat etsinMesela şeker fazla çıkarsa ne olacak. Bundan daha az şekerli nasıl beslenebilirz ki bilemedim![]()
Aklıma asmalı konak geldi :))Kızlar Eymen ismi nasıl sizceAnlamı : Daha uğurlu, Bereketli, Dürüst insan
![]()
Ben 54 kaldım şimdi 56 buçuk ama karnım çok küçük sanki her gün Spor yapıyorum İn şa Allah bebişim büyümüşBende 2 kilo 200 gram almışım. 71.2 başlangıç kilom bugün tartıldım 73.4
Hiç izlemedm orda mi vardi isimAklıma asmalı konak geldi :))
Aaa yok ya seymendi o :)) Eymen seymen karıştı. Güzel isim benceHiç izlemedm orda mi vardi isim![]()
Anımsatıyo olsunAaa yok ya seymendi o :)) Eymen seymen karıştı. Güzel isim bence![]()
Canım ben 13. Hafta muayenemi detaylı ultrason yaptırdım ya o yüzden herşeye baktı sen merak ediyorsan sorabilirsin rahim ağzı uzunlugu düşük yada erken doğum riski var mı diye bakılır servikal yetmezlik serklaj duymussundur eğer rahim ağzı uzunlugu yeterli değilse yapılıyor senin zaten düşük riskin yoksa normaldir rahim ağzı uzunlugundaKaçıncı haftada ölçüp söylüyor canım ? Bana 11+4 de gittiğimde söylemedi hiçbişey. Özellikle mi rahim ağzı uzunluğu. Ne diye mi sormalıyım ?
Sağdaki kız soldaki erkek miBir kız bir erkek gibi canım
Ben 55 le başladım sabahları tartıldığımda 54.1 - 54.2 geliyorum. ama dikkat ediyorum özellikle kilo almamak için . Karbonhidrat sıfır tatlı yok denilecek kadar az. Yesem bile öğlen saatlerinde azıcık tadımlık yiyorum. Sağlıklı olsunlar da inşallah.Kızlar kaç kilo aldınız özellikle 14.haftaya gelenler ve hiç kusmadan bu günlere gelenler:))
Ben hiç kilo almadım canım ama hamiş göbeğim çıktıKızlar kaç kilo aldınız özellikle 14.haftaya gelenler ve hiç kusmadan bu günlere gelenler:))
Kalınca Bir peçeteye 80 lık lımon kolonyası iyice dökün üzerine karabiber serpin iyice peçeteyı kapatıp tekrar kolonya ile iyice ıslatın sonra sakin mumkunse karanlık değilsede sessiz bir odada burnunuza yakın olacak şekilde avuc içinizde tutup koklayın gözlerinizi kapatıp biraz dinlenin, hiç bişeyiniz kalmıcak sonra, ben migren hastasıyım ilaçlardan çok daha faydasını gördüm bununkızlar bu baş ağrısına kesin bir çözüm yok mu her sabah güne baş ağrısıyla başlıyorum bide sey sorcam evde parol var ama baktım 500mg icsem sıjıntı olur mu ki
teşekkür ederim denycem mutlskaKalınca Bir peçeteye 80 lık lımon kolonyası iyice dökün üzerine karabiber serpin iyice peçeteyı kapatıp tekrar kolonya ile iyice ıslatın sonra sakin mumkunse karanlık değilsede sessiz bir odada burnunuza yakın olacak şekilde avuc içinizde tutup koklayın gözlerinizi kapatıp biraz dinlenin, hiç bişeyiniz kalmıcak sonra, ben migren hastasıyım ilaçlardan çok daha faydasını gördüm bunun![]()