- 1 Nisan 2022
- 15.401
- 17.177
- 248
Hiç üzüm eve aldırmıyorum burda okudum olmaz diye bende yemiyorumKızlar yeşil üzüm yiyor musunuz canım çok istiyor ama internette iyi değil falan diyorlar doğru mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç üzüm eve aldırmıyorum burda okudum olmaz diye bende yemiyorumKızlar yeşil üzüm yiyor musunuz canım çok istiyor ama internette iyi değil falan diyorlar doğru mu
Bayağı zaman geçti bebek iyiydi yani 12. haftadan sonra yedim. Olmaz inşallah bişey ya ne gibi zararı varmış.bende bşlmeden yedim![]()
bilmiyorum ki inşallah kız benm bebiş inşallah yakalamıştır satıBayağı zaman geçti bebek iyiydi yani 12. haftadan sonra yedim. Olmaz inşallah bişey ya ne gibi zararı varmış.
Kuzum ben milli eğitimde olduğum için tayt giymiyorumCanım ya işe giderken ne giyiyorsun bizim şirkette tayt giymek yasak hamilelikte bunu esnek tutabiliyorlar ama üstünde uzun bir şey giymen gerek napıcam onu bilmiyorum uzun gömlek alsam bir kaç beden büyük o da çuval gibi duruyor sen nasıl yapıyorsun
O zaman alt üst takımlar bakayım canım ya kış için de iyi olurKuzum ben milli eğitimde olduğum için tayt giymiyorumşöyle ki benim pantolonlarımdan bazıları esnek ve bir beden büyük. Şuan onlar oluyor. 2 tane var gerçi
bir aya onlar da olmaz. Alt üst takımlar oluyor ya kış işin onlardan çok var ben de triko takım. Onları giyerim. Gömlekli bir takım da var beli lastikli o da bir ay daha götürür beni. Bir de tulumlarım var penye mi denir kumaşı esnek yani. Onları da giyiyorum. Bence sen de alt üst takımlardan al. En ideali onlar olur diye düşünüyorum
10 güne belli olur dedi bi vajinal mi baksam diye düşündü ama bekleyelim dedim sağlıklı olsunlar da gerçekten biz çok bekledikBeni bir akslik olmazsa bir ay sonra çağırdı o zaman kesinleşir sağlıklı olsunlar da![]()
Rapor 3 ay geçerli dediler ya bı yarın soracağım tekrarBir ay ücretsiz aldım raporlu bu ay raporu yeniledim eşime katkı payı gibi bi ücret çıkardılar bu sefer bi soracak nedir diye
Ben şu an 1000 kere falan yıkadımHiç üzüm eve aldırmıyorum burda okudum olmaz diye bende yemiyorum![]()
Ay iyi bariBen yemiştim canım bişey de olmadı. Yani bebeğe bi zararı olduğunu bilmiyordum.![]()
Ben e nabza baktim 3 aylık yazmış yarın sorup öğreneceğim aynenRapor 3 ay geçerli dediler ya bı yarın soracağım tekrar
Canım fitil niye kullanmak istemiyorsun ,bebeğe zararı olur diye mi?Canım ben çok araştırdım bir tane doktor var ondanda dinledim bebeğe geçmiyormuş, ama diyelim ki normal doğum yaptık belki bebekte pamukçuk vs olabiliyormuş ben öyle okudum ama benim de geçmiyor.hemde yeşil akıntıya döndü
Evet evet kuzum bak. Gerçekten çok rahat oluyor. Ben de trendyolmilla nın çoğu takımı varO zaman alt üst takımlar bakayım canım ya kış için de iyi olur![]()
bana doktorum yeme demişti üzüm yetiştirilirken cok hormon kullanılıyormuş sanırımKızlar yeşil üzüm yiyor musunuz canım çok istiyor ama internette iyi değil falan diyorlar doğru mu
Yaaaaa ben de çok istiyorum çok çok çokYaaaaa bebeği hissettimmmkıpır kıpır biseyler yapıyo içerdee Allahımmm çok şükür
Rabbim şu duyguyu hepinize yaşatsın inşAllah en yakın zamanda
![]()
Üzüm ve armut için diyorlar kızlar. Hormonu en fazla olan meyvelermişbana doktorum yeme demişti üzüm yetiştirilirken cok hormon kullanılıyormuş sanırım