Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora söyledim kan basıncı artar normal dedi ben de her gün hem iğne hem aspirin kullaniyorum 37. Haftaya kadar devam edeceksin dedi ama bununla ilgili bı kontrol yapılacak vs demedi bazılarına yapılıyormuşBende kullanıyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri oksapar ile bebe aspirin , ama bu durumu doktorunla paylaş , hatta benim bu ay oksapar gün aşırı yapalım dedi
Yok canım geçmemiş 3,5 cm idi, 2,5 cm olarak devam ediyor. İki hafta daha yatacağım. 6 ekimde tekrar kontrole gideceğimKanama alanın için ne söyledi geçmiş mi
Canımm 14+5 yok kizzz bana 13+1 de %70 kız dedilerkaçıncı haftandaydın kız sen sana erkek tahmini yapmıştı diye hatırlıyorım hep nedenseAlya da coook güzelll isim
Ay çok sevindimmm canımKizlarrr çıktım doktordan iyi ki gitmişim o kadar rahatladım ki Rabbime binlerce kez şükürler olsunense kalınlığı 2.2ydi 1.3e düşmüş plesentam asagidaydi yukarı çıkmış rahim ağzı uzunlugu içinde hunilesme vs. Yok o yüzden endişe edilecek ölçüde değil 35 ile 40 arası olması gerekiyor senin 33.5 çok bir fark yok bu ölçülerde olunca anne yıpranmadan kolay doğum yapıyor dedi ama yinede çarşı pazar gezmeye kalma dinlen dedi veee cinsiyetimiz kesinleşti kızımız oluyor Allah'ın izniyle
adı Alya olacak abisi koydu
![]()
Aminnn çok saol kuzum benim hepimizin evlatları inşallahAyyyyy maşallah ne güzel haberler verdin , ismiyle güzel bir ömrü olsun Allah nazarlardan korusun![]()
Ayyy en korktuğum şeyKızlar ya bugün okulda nöbet tutarken karnıma çok sert top geldi risk oluşturmuş mudur sizce
Evet teyzesiii bir premses daha eklendi listeye çok saol kuzumAy çok sevindimmm canımmaşallah maşallah bir prensesimiz daha geliyor.
![]()
Çok sevindim canım bak şimdi rahatlaya bilirsinKizlarrr çıktım doktordan iyi ki gitmişim o kadar rahatladım ki Rabbime binlerce kez şükürler olsunense kalınlığı 2.2ydi 1.3e düşmüş plesentam asagidaydi yukarı çıkmış rahim ağzı uzunlugu içinde hunilesme vs. Yok o yüzden endişe edilecek ölçüde değil 35 ile 40 arası olması gerekiyor senin 33.5 çok bir fark yok bu ölçülerde olunca anne yıpranmadan kolay doğum yapıyor dedi ama yinede çarşı pazar gezmeye kalma dinlen dedi veee cinsiyetimiz kesinleşti kızımız oluyor Allah'ın izniyle
adı Alya olacak abisi koydu
![]()
Azalma var ama ne güzel inşallah tekrar gittiğinde geçmiş olacakYok canım geçmemiş 3,5 cm idi, 2,5 cm olarak devam ediyor. İki hafta daha yatacağım. 6 ekimde tekrar kontrole gideceğim
canım yat dinlen bebeğine de şifa olsun zaman hızlı gecer sonra zaten verirsin bebek yürüsün etsin oooo :))Ben bu kadar mide bulantıda rağmen 3 kilo aldım ama sürekli yatıyorum 0 hareket benim sadece WC ye kalkıyorum. İki hafta daha yatacağım. Oyyy maşallah ne güzel kilo almamışsın canım
Teşekkür ederim aminAzalma var ama ne güzel inşallah tekrar gittiğinde geçmiş olacak![]()
Ay canım aynen hiç önemli değil kilo yeterki bebişim iyi olsun, inşallah şu kanama alanı geçer bir rahat nefes alırımcanım yat dinlen bebeğine de şifa olsun zaman hızlı gecer sonra zaten verirsin bebek yürüsün etsin oooo :))
Canımm çok geçmiş olsun, ağrın falan var mı? İstersen bir doktoruna mesaj at sor.Kızlar ya bugün okulda nöbet tutarken karnıma çok sert top geldi risk oluşturmuş mudur sizce
harikasın! ben miami'yi tanımıyorum çok LA ve NY biliyorum sadece, gel biz beraber gidelimbenim vizem vardı bittiyeleme yapmam gerekiyormuş bir aya gelir dediler ama bir çok zengin vaya ünlü de türkiyede doğum yaptı:) vizem gelsn de zamanım var hoş benimle gelecek kimsem yok onların yetişmez ama 10 sene önce miamide 1 sene kalmıştım :))kendim hallederim aslında
Çok saol kuzum elhamdülillah rahatladım yaaÇok sevindim canım bak şimdi rahatlaya bilirsingözün aydın kızın oluyor isimde çok güzel
![]()
Henüz olmadı canimAyyy en korktuğum şeykasık ağrın, sancın ya da lekelenmen oldu mu canım sinyal verir diye düşünüyorum
Bel agrim dışında yok şükür. Şimdilik devlete gidiyorum dr un numarası yok maalesefCanımm çok geçmiş olsun, ağrın falan var mı? İstersen bir doktoruna mesaj at sor.